HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

A politikai gyász

2010.08.05. 06:55 Professor Pizka

Kedves Jobbik, MSZP, van egy rossz hírem. A választóitok nem hülyék. Legalábbis nem mind. Tehát amikor egy szolgálata teljesítése közben meghalt rendőrről és egy fiatal, tervekkel teli fiatalember tragikus halálról kéne valamit mondani - mert mindenről kell, mert nálunk minden politika - akkor ne kezdjétek az orbánozást meg a brutálisrendőrözést. Ízléstelen.

Miután nektek fogalmatok sincs, hogy mi az, hogy ízléstelen, leírok egy példát. Képzeljétek el, hogy hivatalos úton Angliában vagytok. Már egy csomó márkás dzsemet, cipőkrémet, sörbontót lenyúltatok a szállodából, néztetek fizetős pornót az angol adófizetők pénzén. Fogad titeket Őfelsége a Buckingham palotában. A hoppmester kioktatott mindenről, a frakciókeretből vásárolt márkás öltönyben bementek a magánkihallgatásra. Felszolgálják a teát, ekkor ti felguggoltok az asztalra és beleszartok a cukortartóba. Ugye, hogy ez valahogy nem stimmel?

Na, valahogy így nem stimmel a két közlemény. Ellenzéki pártok vagytok, a kormányt hát utálni kell. Tudom, hogy a Parliban elszoktatok a normális emberektől, de a választóitok nagy része amúgy az. Amikor választóitok erről a tragédiáról hallanak, akkor nem gyurcsányorbánveresjános-simicska jut eszükbe, hanem az, hogy két anya az éjjel élete legszörnyűbb telefonhívását kapta. Ma éjjel több millió anya rémálma volt, hogy egyszer ő is kap ilyet. Több millió apának jutott eszébe a szomszéd sógorának a kollegája, akinek tavalyelőtt, ugyanígy nyáron, elcsapta a gyerekét valami részeg barom. Gyászolnak, ismeretlenül, mert ez nagyon nagy tragédia. 

Vegyetek hát valami "Politikai marketing teljesen hülyéknek" típusú könyvet és olvassátok el. Miután ez nem olyan érdekes, mint a pucérnős újság, meg a horoszkóp, amit a Parliban olvasgatni szoktatok, leírom, mi lesz benne:

1. ilyen esetekben részvétet kell nyilvánítani

2. a kormányt erélyes fellépésre felszólítani

3. leírni, hogy ellenségeskedés ide vagy oda, együtt fogtok működni a kormánnyal minden segítő szándékú lépésben

4. Küldeni egy levelet az elhunytak családjának. Részvétet nyilvánítani és megadni a helyi irodátok számát, hogy ha bármiben tudtok segíteni, akkor hívjanak bizalommal.

5. Elmenni a temetésre, szép fekete ruhában, gyertya, koszorú. A temetés előtt, közben és után, bármennyire is viszket, nem nyilatkozni senkinek.

Higgyétek el, hogy ettől még senki nem fogja azt gondolni, hogy nem utáljátok kellően Orbánt. Kedves Jobbik, ti meg szálljatok már le arról, hogy mindenről háromezer vadászpólós-pecamellényes alak jut eszetekbe. Nem ők a választóitok. Nem ugyanaz fáj a választóitoknak, ami nektek. Próbáljatok magatokba szállni és ti is megtaláljátok majd a fájdalmat. Az ugyanis emberi és nem politikai fájdalom. Amit ti, mindketten előadtatok, ezzel a két közleménnyel, attól bármelyik rosszlány különbet alakít naponta többször, tízezerért.

Ha meg nem tudtok őszintének lenni, nem gond. Csak, kérlek titeket, hagyjátok a többit nyugodtan gyászolni.

 

 

 

3 komment

Címkék: mszp gyász jobbik alsóörs rendőrgyilkosság lövöldözés

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr182199859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nandras01 2010.08.07. 20:56:28

ahogy mondod.
és gondolod, hogy ettől megnormálisodnak? (szép szót/szavat alkottam...)

trendo+ 2010.08.08. 15:17:41

Számon kérni részvétet,
polgári jóízlést, kultúrát?!
Mikor több mint húsz éve már
a "Parliban" egymásra
köpködik a turhát?
süti beállítások módosítása