HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

A csakratáltos

2010.09.18. 16:27 Professor Pizka

A csakratáltos hívő ember, akit értelmi képességei megakadályoznak bizonyos dolgokban. Ilyen például a történelmi felekezetek liturgiájának bonyolult nyelvezete, a mögöttes tartalom felfogása, továbbá az általános műveltség megszerzése. Mindkettőre fájdalommentes megoldást ad a Méd Birodalom Médikus Főpapjainak Igaz Testvérisége Egyház.
Ezt Peresztegi József állástalan földrajztanár próféta alapította. Ha felnézünk egy hetvenes években pályakezdő, közepesen érdeklődő tanár polcára, akkor kb. látjuk az alternatív tanok forrását. Egy kis olcsó könyvtár, egy kis képes történelem, egy kis IPM, egy csomó történelmi regény. Az értelmiség alatt, de már a suttyók fölött. Ez valami ezoterikus katyvasszal összekavarva maga a tanítás.
A csakratáltos a növendék, a megvilágosult. Az alternatív egyházak nem kapnak állami apanázst, nem fizeti a minisztérium a villanyszámlát, nincs százezer hívő aki megszokásból vagy illendőségből tejeljen. Ezért aztán az alternatív egyház mindig előmeneteli rendszerű.
A csakratáltosról rövid időn belül megtudjuk, hogy hanyas (vagy te disznó?) szinten jár a végső felvilágosodás (űrlénnyé válás, örök élet, lebegés) felé vezető úton. Már elvégezte a kézrátétel tanfolyamot (Vallás-bev 2006 Bt., 35.000.- Ft. + ÁFA) amelyhez 5600.- Ft. értékben beszerezte a Peresztegi József csakrapápa űrmagiszter: Reikicsakrák a csakrális reikiben c. könyvét (Vallás-nyom 2003. Kiadó Kft, (f.a.) Budapest, 2004)...satöbbi. Amit mások cigire, kurvákra, bélyeggyűjtésre, operába járásra, sporthorgászatra, antikvárium-portyákra, lovakra, vintage Jaguárra költenek, azt ő tanfolyamokra.

Hol találkozhatunk a csakratáltossal? Szinte bárhol, jellemzően a szolgáltató szektorban. Megjön a vízvezeték-szerelő és nekiáll lebontani a falat, hogy megtalálja a strangot és meghüclizze a sprüngli diznijében a mücni melletti falcot. Az ember gyanútlanul beszédbe elegyedik vele, majd egyszercsak a magyarságra tereli a szót. Baj van. Elindult a verkli. Megtudjuk, hogy a kilencszer csavart szíriuszi hórusz ("ez egy ilyen szárnyas lény, a bibliában kérub néven vannak benne, vágod?") termékenyítette meg a sumérokat, akik magyarul beszéltek és a magyar nyelv bizonyos vallásokban mai napig a mágia nyelve és hogy a zsidók (mert mind antiszemita, mint a huzat) a mai napig ezt használják a titkos varázslataikhoz, ami a Kabbala és a Talmud. És hogy ez szent könyv és senki sem olvashatja csak ők. Hogy konkrétan, a sarki könyvtárban lehet Talmudot kölcsönözni és olvasgatni, azt nem "vágja". Közben a munka lassan megy, mert sprinféderrel nehezen tud alányúlni a falc mellett héderes mózungnak, mielőtt átnyomná a grédert. Legszívesebben elküldené a nádvágó, kaporszakállas, hétszercsavart kurv...

Dehát ő nem teheti, mert a Méd Birodalom Médikus Főpapjainak Igaz Testvérisége a béke egyháza, békés, jószándékú emberek testvéri közössége. Nem bánthatnak hitük szerint senkit és minden rossz érzésüket megtanulták uralni. Pozitív energiát sugároznak, legyőznek vele betegségeket, villanyszámlát, adóhátralékot. Múltkor is, amikor mindenki oltásért rohangált a H1N1 vírus miatt, akkor belülre koncentrált. Ekkor készült az aurafotó is, amin ("képzeld el megmutatom, na hová is tettem, itt lesz a hatos mücbauer mellett valahol") egyáltalán nem látszik az aurája, annyira lecsökkentette a külső rezgéseket és mindennel a belső egészségre koncentrált.

Persze ez mint semmi a Vezető, Peresztegi csakrapápa (egyedül ő tízes fokozatú!), aki olyan szinten tudja a rezgéseit koncentrálni, hogy ő vízen is tud járni. De ilyen magas fokozatú mesterek a legritkábban kérkednek ilyesmivel, általában beérik kézrátevős csodákkal. Peresztegi csakrapápa szerint ("a picsába, izé kijött ez az izé, ott van a ládában a négyes mücbauer, azt add ide légyszíves meg én innen rátartok a félönbehúzó nagy menetemelkedésű bágerrel") Jézus is tízes fokozatú volt aki a hitetlenség legyőzésére villantott képességeiből de csak azért és annyit amennyi szükséges volt. M a világon Indiában van két jógi aki ilyen szinten van, Amerikában is van egy faszi, meg itt a Peresztegi.

(ekkor már legszívesebben a legnagyobb számú lópatkoló csavarkulccsal (c: Rejtő) vernénk szét a fejét, de Peresztegi csakrapápa legendás tetteinek elbeszélése miatt a vízvezeték még mindig egy nagy rakás... sváb szókincs, és reménytelennek tűnik a helyzet. Különben is mi van, ha a következő szaki jehovista, vadfideszes, vadmaszopos vagy emvéjes lesz?)

De még nem vagyunk túl a nehezén, mert még jön a rezgéselmélet. Minden rezeg, mindenki más fokozaton. Tárgyak, emberek, minden zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz. Ha egy párkapcsolat megromlik, ha egy Zsiguli fals levegőt szív, akkor az azért van mert nem a "saját rezgésszámával rezeg". Gonosz lélek szánta meg. El kell űzni,ehhez szelleműző tanfolyam és legalább 4. szintű csakratáltosi minősítés kell, az alatt életveszélyes. Ilyenkor rácsatlakozik a csakratáltos a gonosz lélek lingam-csakrájára. És megparancsolja neki, hogy távozzon. (baltát, könyörgöm baltát adjatok). Ez kicsit olyan - mondja ő - mint amikor itt a hollanderrel ráfogatunk stürlclire és leszívatjuk vele a túlnyomást.

Közben elkészül. Miután végig játszottuk a fapofát, nem tudott beszervezni. Fizetünk (sokat) majd elmegy. Többet nem hívjuk.

11 komment

Címkék: vallás

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr922305666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blist 2010.09.18. 20:18:27

Bár vicc lenne! :(

blist 2010.09.18. 20:25:05

Bár vicc lenne! :(

spájzcetli 2010.09.18. 22:00:31

… zsebteória-kiötlő álapostolok, komisszáriusok, intellektuális rövidárúk (agyilag zoknik) mindig is voltak!...

paranoid T.R. marcipan 2010.09.20. 00:17:19

legközelebb átjöhetsz hozzám fürdeni, ha tönkremegy a csap. tényleg.
egyébként meg: milyen dolog nem kivágni a lakásból egy ilyet? doktor houset szeretném idézni: köszönöm, de ma már vettem 20 dkg iszlámot. bumm.
túl magas a szociális toleranciád, az a baj. most akciósan, 58000+ÁFAért indítok "hogyan borítsunk ki térítőket anélkül, h rájönnének, hogy ez a célunk" tanfolyamot. szeretettel várlak.

noirp 2010.09.27. 08:28:52

Én 56 000-ért megoldom azt a tanfolyamot okosba', ecsém, vágod? Mindketten jól járunk, ne finnyáskodj mán.
Dobd már ide azt a hatos srejbdűznit a bepárló alól, lécci, mer már ficcen az óberfirnájsz. köszi. ja és neharaguggymár, nincs egy cigid?

Presszós Laci 2010.09.27. 12:18:23

Jaj, csak wmiki ide ne találjon...

zsírzselé 2010.09.27. 22:01:02

bravo :)

klasz kis képregényt tolt össze magának az exvizesed
mindenkinek kell valamiben hinnie...

sajnálom őket..
lesz itt rinya az ítéletkor... az utolsón

Celtic 2010.09.29. 20:59:57

Nagy volt, oszinte elismeresem :)
(Akkor hetkor Maria foldje szivcsakrajanal, ne felejtsd a konyvet! )

noirp 2010.09.30. 16:43:35

@Lekoid: jajjaj....imádkozzunk

Nadiposzi (törölt) 2010.10.13. 20:38:19

@Lekoid:
Megbízható forrásból tudom, hogy Wmiki mostanában villanyszerelőként nyomja.
süti beállítások módosítása