HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Az öreg halász és a henger

2011.04.12. 10:22 Professor Pizka

Az admiralitás akadémiáján első éves tantárgy, hogy csatahajóval csatahajóra lövünk, cirkálóval cirkálóra, míg Senki Alfonz és Csülök üldözésére motorcsónakot használunk.

Ennek fényében nevetséges különösen a mandinerblogban Trágár Tóni és Kínai Kálmán bloggerek írása, amelyben az LMP-n próbálnak nevetni. Nem azt a kézenfekvő lehetőséget aknázzák ki, hogy az LMP-sek szánnivalóan botladozó, politikában képzetlen amatőrök. Azt a régi lemezt teszik fel, hogy ezek szalonliberális, méregzöld zsidógyerekek. Ebben speciel a mandiner két szerzőjének teljesen igaza van. Csakhogy ez nem poén, az LMP-ről már a megalakulásakor tudta mindenki, hogy mindenféle szadeszközeli elemek és kiábrándult liberálfideszesek alapította szalonliberális, méregzöld alakulat, és bizonyos magyarországi sajátosságok miatt az ilyenben a pesti zsidógyerekek mindigis felülreprezentáltak voltak.

Ezeknek az embereknek az ad hominem megtámadása fideszes bloggerek részéről olyan, mintha a Nimitz anyahajó összes vadászgépe felügyelné a balatoni orvhalászatot. Az LMP ugyanis rétegpárt, nagyrészt már Gödöllőn se tudja róluk senki, hogy kifélék-mifélék. Hát még Miskolcon. Vidéken olyan párt, amelyik legalább burkoltan nem utálja a cigányokat (ugyanakkor vásárol tőlük szavazatot) nem él meg.

Persze tekinthetjük úgy, hogy a neten, a blogoszférában a mandiner blog pont elegendő eszköz az LMP-sek meglövésére, de a mandinerről meg tudjuk (pont úgy, ahogy az LMP vadliberális-méregzöld-orrnehéz mivoltával tisztában vagyunk), hogy nagyrészt pattanásos, állás nélkül maradt közgázos wannabe törökgáborok írják, akik azzal érnek el bizonyos olvasottságot, hogy mérsékelt színvonalon komcsiznak és zsidóznak. Adott esetben azt is megmagyarázzák, hogy lézerjani keményen megdolgozott az Audiért. Végülis, bizonyos értelemben ebben igazuk van, csak a munka definícióját illetően vannak árnyalatnyi nézetkülönbségek az ország 90%-val.

Tehát ha a mandineren Kínai meg Trágár megírja azt az egyébként igazi tényt, hogy az LMP egy röhejes zöldpártocska, akkor az nagy hatást nem ér el.

Felmerül a kérdés, hogy a botrány lecsengése után napokkal miért rúgnak még egyet Cohn-Bendit elvtársba. Állításuk szerint azért, mert egy rossz (nochdazu zsidó!!!) provokátorról van szó, akinek semmi sem szent. Frászt.

Cohn Bendit valóban egy rossz (nochdazu zsidó!!!) provokátor, akinek semmi sem szent, de ettől sokkal kétségbeejtőbb tény az, hogy bármelyik európai városban Amszterdamtól Zágrábig, öt perc alatt talál kedvére való fiút, lányt, óvodást, tűzoltót és katonát, aki hajlandó vele összefeküdni. Ingyen. Ráadásul megválasztják képviselőnek, mert ennek a fajta politikusnak mindenütt van öt-tíz százalék hely. Ez a kétségbeejtő perspektíva, hogy amikor a mandiner érdekes kultúrtörténeti emlék lesz (az sem kis dicsőség ám!) akkor Schiffer pajtás lehet hogy az EU parlamentben lesz jó fizetett, választott hülye álarcos. A böngyör hajú kolleganője meg nemcsak most, hanem valószínűleg még akkor sem lesz elérhető célpont Kínainak és Trágárnak, ami valóban disznóság, én megértem őket.

Persze egy ilyen blogbejegyzés alkalmat ad arra is, hogy a régi alkotmányt ekézzük, és rákenjük Szűrös Mátyásra. Csak szólok, hogy nem vettek részt a legutóbbi továbbképzésen, Szűrös elvtárs már egy ideje jó elvtárs, Pozsgai elvtárssal együtt. Alkotmányvédő sirámaikkal, meg foglalkozzon a haiderménkű, szánalmasak.

6 komment

Címkék: szaleforeléner

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr652819664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranoid T.R. marcipan 2011.04.12. 11:18:59

Egy időben voltak vállalható írásaik, most meg nem megyek oda. Vadász,vadász... te minek?
Azt nem tudja/meri/akarja leírni, h a fidesz hüje. De nem baj, megteszi a vastagbőr, vagy kulturáltabban a véleményvezér. De hát valamit csak csinálni kell! Fogja az lmpt, és beszól. Biztos önbizalomerősítés, az olvasói mélyen benyalnak rá, lmps és/vagy aggyal rendelkező meg úgysem olvassa. Így mindenki boldog, ők meg mehetnek a fürdőszobába.

Nadiposzi (törölt) 2011.04.12. 13:32:43

A mandineres szösszenet tényleg szar írás volt, írtam is rá egy rövid kommentet, de nem volt időm részletesen kifejteni. Te megtetted helyettem. Amúgy az LMP ekézésen kívül van még egy agybaj az egésszel, ez pedig a "hú, de fasza ez az új alkotmány, és jaj de nagyon kellett már ez" vonal, amit az összes, a jobboldali sajtó felnőtt ligájában untig ismertetett, agyon magyarázott érvvel újra felmondott a kedves mandiner, akik jelenleg egy buzgó agyhalott fidelitaszos hülyegyerek és Pilhál Gyuri bácsi évtizedek érlelte bölcsessége között járnak félúton.

A vármegyéket mégis kihúzták, sőt a jobboldal kemény magjának oly kedves vesszőparipák se lesznek benne, ebben az a röhej, hogy öntökönszúrásként maguk voltak kénytelenek kihúzni ezeket, pedig de jó lett volna, ha egy kis ellenzéki kekeckedés, majd tárgyalás után teszik ezt meg, mutatva, mily nagy államférfiak, akik meghallgatnak mást is, és bíz képes meghajolni a számszerűleg szánalmas ellenzék érvei előtt is.
A FIDESZ alkotmányozása engem az egy előre bejelentett gyilkosság krónikája c. regényre emlékeztet, de ez most így olyan, mintha a húguk becsületéért kiállni kénytelen Vicario fivérek a regény végén két puszit adnának Santiago Nasarnak, merthogy hogy néz az ki, hogy kiontják a belit, ugye.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.04.12. 13:40:18

A mandiner a kurucinfo dzsentri változata. Két okból szoktam odajárni:

1 Jó cikkeket is be szoktak linkelni
2 Utána lehet röhögni az éjsötét kommenteken

+1 El Topo trollkodik :)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.04.13. 08:37:30

@altoid: csak illusztrációképpen belinkelem a mandineren valaha általam olvasott legidegesítőbb cikket. Na ezért gondoltam azt, hogy a gyerehaza.org egyáltalán nem is gáz...

mandiner.blog.hu/2010/11/26/cselednek_lenni#comments

(Egyébként ez volt az első és utolsó eset, hogy kommentelni is próbáltam ott, elég lesújtó eredménnyel... Nincs nekem gyomrom ezekhez :S )

Crowz 2011.04.13. 15:07:03

Kérdésem lenne hozzád Professor Pizka.
Te most jobbiknyik vagy?

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.04.13. 19:40:15

@Professor Pizka: Bocsi, becsszóra nem az volt a cél, hogy elvegyem az étvágyad... Mindenesetre ha egy római lakomán vagy, és elcsaklizták előled az utolsó pávatollat, ajánlom hogy fusd át a hozzátartozó kommentfolyamot is :)
süti beállítások módosítása