HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Bakára teherautó

2011.10.13. 17:18 Professor Pizka

Aggasztó dolog azt látni, hogy olyan nyilatkozat jelenik meg, hogy majd akkor gondoljuk tovább az előtörlesztést, ha már kiderült, hogy a mostani adag hogy sül el. Ez egyszerűen arra utal, hogy hiányoznak bizonyos modellszámítások, jó, rossz és legvalószínűbb esetre vonatkozó modellek, amelyek a pénzügyi tervezésnél azért mégiscsak alapvetőek lennének.

Persze, tudom, hány éves vagy királyfi.

Most meg olvasom, hogy a fő cél (hogy valami rendes fideszesből csináljanak főbírót) mellett olyan apróságokról megfeledkeztek, hogy a leszállított korhatárhoz átírják a bértáblát. Ugyan kérem. Minek az.

Baka András meg követi druszáját, a Jórit, akit szintén akkor fogunk szeretni, amikor megbukik. Mert Sólymot, Jórit, Bakát így és ilyen méltánytalan körülmények között kinyírni művészet. Egyiket sem ismerték vagy szerették különösebben. De sajnálják, mint a kollega ismerősének az unokatestvérét, mert elütötte a busz. Egyrészt mert milyen szörnyű már, másrészt mert a távoli ismerős is zöldön ment át, akkor viszont minket is bármikor elüthet.

Ez viszont (tudom, királyfi...) felveti azt, hogy nem az ennek a kurva sok reformnak a célja, hogy mindenki úgy érezze, jöhet itt még kutyára teherautó?

1 komment

Címkék: szaleforeléner

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr853300866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranoid T.R. marcipan 2011.10.14. 20:03:03

A kutyára teherautó legalább cél lenne. Buta is, fura is, de legalább a miénk.
süti beállítások módosítása