HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

A puding főpróbája

2011.10.24. 11:55 Professor Pizka

...a kavargatás, hogy már pont jó trutymós legyen, de kozmáljon oda. Az evés, az már mindegy, ha elég cukor van benne, el fog fogyni.

Itt van ez a nemszeretemviktort-massza akik messze állnak attól hogy pudingok legyenek. Keményítő hiányzik nekik, azt hiszem.

Megérti az ember ugyanakkor, hogy mitől tud egy jókor, jó emberek által kirobbantott forradalom akkorát söpörni. Ez nem is forradalom, ez egy rakás pesti kenderszívó bölcsész volt, néhány értékelhető külsejű csajjal, sok bringával és a szokásos bölcsészliberális szövegekkel. Röviden: ez nem volt semmi.

Mégis meglepő, hogy mennyire félnek ettől. Nem, nem akarom megírni az Orbán futása c. nemzeti eposzt, nem erre gondolok. Hanem arra, hogy a magyar internet jobboldali orgánumai, a mandiner, Kumin Ferenc, a konzervatórium blog, elkezdi az orra alá dörgölni a tarisznyás, bringás, hiperliberális pesti bölcsész hülyegyerekeknek, hogy ti tarisznyás, bringás, hiperliberális pesti bölcsész hülyegyerekek vagytok. Tudják.

Mint ahogy az is világos, hogy az égvilágon semmi veszélyt nem jelentenek se a Kormányra, se senki másra. Ártalmatlanok, nyers zöldséggel etetve jól tűrik a rideg körülményeket, sőt szaporodnak is. Fölösleges rájuk a patront pazarolni. Ha egyszer ennek a rendszernek vége lesz, visszahúzódnak a romkocsmákba és onnan lesznek továbbra is rendes szalonmarxisták.

Rá kellene jönni, hogy a tüntetés sose ezek miatt veszélyes a rendszerre. Hanem amiatt, hogy ennek a tüntetésnek vége volt balhé nélkül. Tüntettek, kínos dalokat és szónoklatokat adtak elő és hazamentek. Az egyszeri állampolgár láthatta, hogy ez olyan program, ahova el lehet menni, vannak sokan, senki nem bánt senkit, nincs vízágyú, egész jó kis program van, vannak jó csajok, utána tele van minden kocsma és kávézó, mi a frászt csináljon az ember egy borongós őszi szombat délután ha nem ezt? Addigis levegőn van.

Na ez az igazi probléma, kedves mandiner, konzervatórium és kuminferenc blogok. Ezek az ugrabugra pesti hülyegyerekek ugyanis maguk a keményítő. Ha márciusban jó idő lesz, összeáll a puding.

 

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr613325952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

escargot 2011.10.24. 12:56:07

Oké, lehet, hogy összeáll a puding, de az akkor is egy desszert marad. Mi lesz a főétel a B menüben?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.24. 13:33:24

@escargot: nem vagyok én jós, majd meglátjuk. Mindenesetre azt elmondom, hogy a menzakaja elviselhetőségét nagyban befolyásolja, hogy milyen éhesek a gyerekek. Szóval könnyen lehet, hogy a főételnek a következő négy feltételnek kell majd megfelelni: 1. elég meleg 2. elég sós 3. nem finomfőzelék 3. nem paradicsomos káposzta.

escargot 2011.10.24. 13:44:26

@Professor Pizka: Deal, konyhásnéni, kérem. Viszont az elmúlt évtizedek bevett üzemi szakácskönyveiben szinte csak a 3/a és 3/b látszik szerepelni. Ha jön valaki, aki lapoz a milánói makarónira, az már tényleg eredmény lesz, még szétfőtt tésztával és a tetején reszelt növényi zsírtömbbel is. Savanyú vetrecéről nem álmodozunk.
(Amúgy a paradicsomos káposzta méltatlanul vagyon kipécézve, én legalábbis szeretem. Lehet, hogy a liberalizmus allegóriája?)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.10.24. 13:48:26

@escargot: borzasztómód utálom, nem tudom miből főzték a menzán de a szagát se bírom, pedig amúgy állítólag ha nem döglött nutriából és vágóhídi kacsavérből készül, akkor egész jó.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.10.24. 18:17:51

Mért hülyegyerek minden pesti bölcsész? Mint pesti bölcsész kérdezem :-P (Hálisten legalább a lányokban találtok vmi jót, ha nem is az eszük miatt szeretitek őket, pedig azt is lehetne :-P)
Nem stílusom a tüntetésre járás, de becsülöm azokat, akik kimentek, mert kell az, hogy ne csak a neten zizegjünk. Bár sztem ezzel te is egyetértesz.

hazitroll 2011.10.25. 10:13:00

@Gloria Mundi: Nem pesti nem bölcsészként mondom, hogy nyilván nem hülyegyerek mind, de amennyit én érzékeltem ebből a 23-i zsúros felvonulásból, az alapján: akik kint voltak, hülyegyerekek, naivak, viccesek, komolytalanok. Nem azt akarom, hogy ostromolják meg a tv-t, rádiót, meg barmolják szét a fél belvárost, de az például viccesebb lett volna, ha nyílt nap lévén mind a nemtudomhányezer ember bement volna a parlamentbe ülősztrájkot csinálni. Vagy valami legalább kicsit erőteljesebbnek látszó dolgot.
süti beállítások módosítása