HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Fú a szél, dőlnek az üvegek

2011.12.08. 11:59 Professor Pizka

Hirtelen zuhanással reagáltak a pozícióváltást bizosító openingek tresholdjára helyezett likviditást tároló instrumentumok a lökésszerűen jelentkező időjárás-változások hatására, nyilatkozta lapunknak Közgáz Kálmán, a Concorde alapkezelő Zrt. Junior elemzője.

A treshold előtti pozíciók az olyan likviditás-tároló instrumentumok szempontjából voltak a legrosszabbak, ahol a likviditás már kivezetésre került az instrumentumból. Ezek kitettsége négy-ötszörös, függően az eredetileg tárolt likviditás méretétől.

Jelenleg a piacokon befektetői pánik tapasztalható, a treshold körüli pozíciók zárása és sweepout ügyletek uralják a világ nagy tőzsdéinek parkettjeit.

A parciális likviditási hányaddal bíró pozíciók esetében a piac a likviditás kiürítésével reagál, de a sokk akkora volt, hogy több esetben a likviditás is elillant, így ezen instrumentumok leminősítése is valós veszély.

Árutőzsdéken szignifikáns emelkedést áraznak a szereplők, tekintettel a likviditás pótlására irányuló bullish raid megnövekedett valószínűségére az esti órákban.

A teljes likviditású instrumentumokat a Tante Teréz Rescue Fund koncentrálja, így képezve olyan tömeget, amely ellenáll a további piaci viharoknak. A Fund jelentős swap ügyleteket áraz az esti órákban, de piaci szabályozók nem zárják ki annak a lehetőségét sem, hogy bizonyos értékesebb likviditási hányadok teljes leírásra kerülnek, hacsak az eredeti tulajdonosok nem lépnek fel határozottan a predatory pricingről ismert Fund ellenében.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr483447761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

escargot 2011.12.08. 12:07:35

Alapkezelőnk javaslata egzotikumokat kedvelő ügyfeleink részére: a jelenlegi piaci turmoil kiváló beszállási pontot kínál az iszlám, illetve etikus likviditási alapokba, ugyanis már középtávon is a lökésszerű változásoktól kevésbé érintett piaci környezetek instrumainak felértékelődésére számítunk.

noirp 2011.12.08. 12:12:33

10/10! Közgáz Kálmán midig is top név volt a szakmában, tökéletesen tudja a tőzsdei kulcsfeatúrákat.
süti beállítások módosítása