HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

A Mandiner blog helyszíni közvetítése a Lubjanka pincéjéből

2011.07.26. 17:56 Professor Pizka

Koba! Hát együtt kezdtük!Koba! Erről nem volt szó!Koba! Ki ez a sok új ember?Koba! Hiszen ezek nem is kommunisták!Koba, barátom, lehet te sem vagy az? 

2 komment

Címkék: szaleforeléner

Elértük

2011.07.26. 17:50 Professor Pizka

Tompa puffanásLenn az aljzatonElértük hát nincs lejjebbJó nekünk nagyon Mert bár barna itt isbüdös és nem hagy levegőtnem megyünk már lejjebbmagyar szar ez,Levegőt, levegőt!

Szólj hozzá!

A Nagy Ráérünk Sejtés

2011.07.26. 07:00 Professor Pizka

A közel száz = 83.Tételes bizonyításáért a Wolf-díj átvehető a gazdasági hivatalban, munkaidőben.  

Szólj hozzá!

Maszkulin malackaraj

2011.07.25. 10:00 Professor Pizka

Avagy ha Krúdy ma kezdene, gasztroblogger lenne. *Reggel rájöttem, hogy már régen nem csináltam ilyesmit. A cicám, a szeméttelepen megtalált sánta gatyásölyvem, a fix áttételes versenybringám és a családom is nagyon örül, mikor végre nekiállok.A  fazék fontos. Fontosabb…

4 komment

Címkék: irodalom gasztronómia

süti beállítások módosítása