HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

Linkblog

Facebook

Jogász a családban

2009.05.07. 12:23 Professor PizkaJogász a családban, itt egy egyszerű szerződésminta :-)

Jegyzőkönyv és megállapodás

Mely készült 2009. április 8. napján a ... címen a lakás nagyszobájában végrehajtandó szexuális aktus körülményeinek előzetes meghatározásáról

Jelen vannak:

-... (továbbiakban: férfi)
-... (továbbiakban: nő)

A felek megállapodnak, hogy a mai napon 16:00 és 17:30 óra között szexuális tevékenységet folytatnak, amelyben szerepelni fog legalább 2 (kettő) vaginális közösülés. Felek kikötik, hogy a vaginális közösülésre a Katolikus Egyház "elhálás" jogintézményének a definícióját tekintik követendőnek, azzal az eltéréssel, hogy a szexuális tevékenységet nem előzi meg házasságkötés és gumióvszert is használnak. A gumióvszer beszerzése a férfi kötelessége és költsége. Gumióvszer nemléte esetén a nő szabadon dönthet az aktus folytatásáról és annak feltételeiről. Amennyiben úgy dönt hogy az aktust nem folytatja, a férfinak 5 (öt) perc magányra van joga a kisszobában.

Az aktust a felek oly módon kezdik meg, hogy a férfi a nőt simogatja, túlzó, helyenként valótlan állításokat tényként ad elő (továbbiakban: bók). Ez a tevékenység a férfi részéről a Ptk. szerint ajánlattételnek minősül, azonban nem a bókok tartalmára, hanem a szexuális aktus lefolytatására vonatkozóan.

A férfi kötelezi magát hogy a nő erogén zónáit legalább 10 (tíz) percig stimulálja. Az erogén zónák kijelölése és a stimuláció módjának meghatározása (A Ptk vállalkozói szerződésre vonatkozó szabályaira való utalással) a nő feladata. A férfi ezekre az utasításokra észrevételt tehet, azonban már előre tudomásul veszi, hogy ez esetben elveszti utasítási jogát az ezt követő nő által végrehajtott stimulációs fázisban.

A nő a férfi erogén zónáját a szükséges mértékben stimulálja. Amennyiben úgy ítéli meg, hogy a stimuláció kellő fokot ért el, opciós joggal bír arra, hogy a stimulációt félbeszakítva a férfit a közösülés azonnali megkezdésére hívja fel, azonban ez esetben az óvszer felhelyezésének feladata rá hárul.

A felek kikötik, hogy a közösülés színhelye a nagyszoba padlóján található szőnyeg, illetve szükség szerint a környező bútordarabok. felek ezeket az objektumokat megtekintették, saját céljaikra mindenben alkalmasnak találták. A nő már most kifejezetten állítja, hogy a szőnyegen "morzsát", "szöszt" illetőleg bármilyen egyéb zavaró objektumot nem talált és a továbbiakban lemond arról a jogáról, hogy ilyenekre észrevételeket tegyen.

A közösülést az óvszer felhelyezése után lehet megkezdeni.

A közösüléskor végzett alternáló csípőmozgást úgy kell végezni, hogy az azt leíró szinuszfüggvény y tengelyét mindvégig a pénisz alkossa. Amennyiben ez a körülmény nem áll fenn a közösülés időtartama alatt, akkor a nő kötelezettséget vállal arra, hogy legfeljebb közösülésenként 2 (kettő) alkalommal pótstimulációt végez. Orális pótstimulációra nincsen lehetőség akkor, ha az óvszer spermicid bevonattal kezelt az erre irányuló felhívás semmisnek tekintendő.

Az alternáló mozgás időtartama legalább 10 (tíz) perc, mely csak abban az esetben csökkenthető, ha a nőnek ez idő alatt orgazmusa van, vagy egyéb okból erős hüvelyizom-összehúzódásokat végez. Az ebből eredő korábbi befejezésért a nő semmilyen kártérítési igényt nem érvényesíthet.

Mindkét félnek joga van az aktus során 2 (kettő) alkalommal az aktus testhelyzetének megváltoztatását kezdeményezni.

Amennyiben a nőnek már volt oragzmusa a férfi javaslatot tehet a férfi orgaumusának körülményeire. A nő már most előre hozzájárul bármilyen megoldáshoz amely az arcát, illetve száját nem érinti. A nő fenntartja magának a jogát hogy az aktus alkalmával bármilyen megoldásba beleegyezzen. A beleegyezés körülményeként fellépő esztétikai, higiéniai állapot kezelése a nő felelőssége. Férfi már most kijelenti, hogy a kád tiszta és a rózsaszín törölközőt most vette ki a szekrényből.

Felek kijelentik hogy további aktusra vagy aktusokra jelen aktus lezárásának függvényében külön megállapodást kötnek. Amennyiben jelen aktust folytatnák és újabb aktus jönne létre, a felek ezen ráutaló magatartásukat egyező, hibátlan akaratnyilatkozatnak tekintik, és azzal kapcsolatban kölcsönösen minden reklamációs és egyéb igényükről lemondanak. A ráutaló magatartással létrejött aktus körülményeire jelen megállapodás szabályait tekintik irányadónak, melytől azonban egyező akaratnyilatkozattal vagy együttes ráutaló magatartással eltérhetnek, kivéve az óvszerhasználat szabályait melyeket a felek minden körülmények között kötelezőként vállalnak.

A felek az aktus körülményeivel kapcsolatban titoktartást fogadnak, ide nem értve a jól látható, egyértelmű külsérelmi nyomokkal (kiszívott nyak, lehorzsolt térd stb) való diszkrét dicsekvést illetőleg az azokra vonatkozó kitalált történetek előadását

A megállapodásban nem szabályozott kérdésekben a Ptk. szabályai irányadóak.

A felek jelen nyilatkozatot közös elolvasás és értelmezés után, mint akaratukkal mindenben megegyezőt, helybenhagyólag írják alá.

kmf

ph


....
férfi


....

21 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr891107908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Doktor Toka 2009.05.07. 15:30:07

Köszönöm szépen, odabaszott. :DDD Jogászoknak dupla élvezet! /rotf

nemuccaszoc 2009.05.07. 17:03:38

Anyád, ez már posztmodern irodalom :)

Super 64 2009.05.07. 18:02:06

Ez kolosszális! Gratula.
Egyébiránt simán kinézek ilyesmit egy jogászból. :D

leftalone · http://iwillsurvive.blog.hu 2009.05.07. 18:11:17

Köszönjük, kinyomtattuk, aláírtuk, kezet fogtunk, még várunk a közjegyző megérkezésére, de amint itt van, rögtön neki is fogunk! :)
(Szöszit a szőnyegről nem távolítjuk el :))

tiboru · http://blogrepublik.eu 2009.05.08. 16:51:58

Wáááá...

"...túlzó, helyenként valótlan állításokat tényként ad elő (továbbiakban: bók)..."

Ez nagyon ott van! Köszönöm!

(Lementve, sokszorosítva, terjesztve, beajánlva)

sanghajbaby (törölt) 2009.05.08. 17:11:01

fejet hajtok nagyságod előtt. ez zseniális:)
bár felmerül a kérdés: ha a nő a stimulálási idő alatt orgazmust él át, akkor van lehetősége a férfinak alternatív módszert választani a maga számára, vagy mindenképp kétszer kell közösülniük az orgazmusuk mibenlététől függetlenül? és akkor továbbra is folytatja a stimulálást, hogy ismét megfelelő körülményeket teremtsen az aktusra? és mi történik, h ez az előre meghatározott 10 perces stimulálási időt túllépi?
Mielőtt aláíratod valakivel, gondold át az apróbb részleteket is, nehogy ne tudjátok, mit is kell tenni.

sanghajbaby (törölt) 2009.05.08. 17:42:56

@Professor Pizka: ha egyszer úgy döntök, a ruháimmal együtt nem dobhatom le a racionalitásomat is, feltétlen és kizárólag a Professor Úrhoz fordulok az erkölcsi és polgári jogi dilemmáim megvitatni:)

Neoprimitív 2009.05.09. 12:38:54

Ááá, nagyon kellett mára végre valami kellemes olvasmány is! Gratulálok!

juditmanó 2009.05.09. 17:00:44

könnyesre nevettem magam, alkalom adtán javaslom majd a partnernek áttekintés végett :))

hazitroll 2009.05.11. 11:11:17

Férfi: Szép vagy!
Nő: Köszönöm, de ezt most hogy, vagy mire érted?
Férfi: Ööö... Szép vagy, és megdugnálak, így már egyértelműbb?
(nem is vagyok jogász :))

randomburvi 2009.06.02. 12:24:07

hangosan röhögök...:))) köszi, ez naon jó:)

Vaszilisza · http://maganorultekhaza.freeblog.hu 2009.06.17. 21:17:05

Engedelmeddel átküldtem a páromnak olvasás, egyetértés és aláírás végett...

Köszönöm, rég nevettem ennyit blogbejegyzésen!

Teasing Angel 2009.06.18. 15:14:13

nagyon élveztem az írásodat

Lefetyke 2010.08.08. 13:02:29

Ez borzasztóan jó! Jogászként kisírtam rajta a szemem. De ha egyszer élesben kipróbálnám ezt (felolvasni egy nőnek, aláírást kérni stb.), hát tuti hogy a harmadik bekezdés után faképnél hagyna... Hmm... most már tudom, hogyan hajtsam el a csúnya nőket.