HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Trust God, it's on the money!

2007.09.22. 00:51 Professor Pizka

Marmint az van a penzen, hogy  "In God we trust" vagyis bizodalmunk az Urban vagyon. Meg a vagyonunk az o kezeben, de most a valasztott nepenek szimpatikus kepviseloje van az elen es kamatot csokkentett...
Szoval ez a felirat egy templom ele van kiirva, olyasfele tablara, amire a regi mozik elejen az eppen futo filmek cimet applikaltak fel az usakok. Ahogy a busz szepen csendben (lopikulat, a kereklampas ikarusz tiszta lopakodo hozza kepest) vegigzotyog a nagyreszt vagy teljesen feherlakta negyedeken a vegallomasa, egy kisebbreszt feketek is lakta negyed fele, elmegy vagy tizenotfele templom mellett. Ranezesre mind kereszteny templom, ugyhogy jo kis konkurenciaharc lehet koztuk. Ez a penzes az egyik szlogen, a masik szerint az Ur meg mindig  beszel hozzank. sot: "never place a period where God placed a comma" (sose tegy pontot, ha az Ur csak vesszot tett) szoval ezek konkurenciaznak ott egymassal, a hazak meg hol kisebbek, ket-harom eves autokkal, hol nagyobbak, zsir uj verdakkal, gondolom a templomok is igyekeznek pozicionalni magukat.
Erre mondta amugy valami helyi foallasu jopofa, hogy marketing szempontbol nem vilagos, hogy az Ur a kereskedo, vagy termek. Hat ezeket a templomokat nezve tenyleg nem. Bar, az vesse a kovet ezekre a mindenfele egyhazakra, aki... A hitterites mindenutt megkivant kisebb-nagyobb idomulast a helyi kulturahoz, ha szegmentalni meg versenyezni kell... hat akkor ez kell, Jezus vegulis nem adott reszletes leirast, hogy mikepp kell az egesz foldet tanitvannya tenni.
Tovabbi megerositest nyer a fenti teoria, ha az ember leszallvan a buszrol elerkezik uticeljaihoz, a leertekelt aruhazakhoz. Ezekrol mindjart irok, vallasilag a kozelgo (hiszen alig harom honap mar csak...) karacsony alkalmabol erdekesek, ugyanis elsoosztalyu afro angyalokat lehet kapni.  Nem mentek odaig mint Afrika egyes reszein, ahol allitolag a szentkepen is afrok a kedves szulok (es a ded, naturlicher weise), de afro angyal itt is van. Aranyosak amugy es kedvezo aron kaphatok.
Kedvezo Aron amugy foszereplo a tovabbiakban is. A derek szekelynek annyi koze van hozzam, hogy semmiert nem szeretek tobbet fizetni a valos ertekenel. Es itt regelek akkor ... nem, nem a csodaszarvasrol, a Hubihoz itt nehez hozzajutni. A leertekelt boltokrol (vo. off-price store) irok, amelyek szimpatikus uzleti modellt alkalmaznak, es kellemes nosztalgiaval toltik el az embert, amennyiben Kelet-Europai. Ez utobbi nosztalgia bennem mar nem annyira keseru, mert csak parszor jartam be negy-ot boltot nyamvadt szifonpatronok utan kerdezoskodve. Nem, a leertekelt boltban nincs szifonpatron, a kozos vonas, hogy mindig azt kell venni, ami van. A puccos boltok leltarpucolasaibol, markaboltok tavalyelotti kollekciojanak maradekabol, kozmetikai boltok megnyomorodott kartondobozu termekeibol, feleben megvasarolt laboskeszletek es keskeszletek masik felebol es ilyesfelekbol allo arukeszlet ugyanis nem allando. Az olcso bolt nem "tart" semmit, ami van, az van. En peldaul harom hetig minden hetvegen elbuszoztam oda (tobb mint egy ora) es probaltam nadragot venni. Inget, kabatot, kisgatyat folos mennyisegben sikerlut, nadragot nem. Most orat akartam venni, (sima mutatos, fekete borszijas) ... termeszetesen volt egy 300 dollaros svajci ora szazert, persze femszijas vagy gumiszijas valtozatban... es jobbnal jobb nadragok... node nem panaszkodok, kivalona lehet onnan ruhazkodni (itt derul ki, hogy amiert eredetileg szazat kertek, az annyit er, hogy ez a bolt meg a huszonoton  is keres...) es a markabuzzancs usakok kozul sem ri ki az oltozetem.
Na, ennyit mara ezekrol, most meg elmegyek kondicionalodni.
Meggondoltam magam, megsem indulok meg, hanem itok meg az olcso boltrol. Hogy ez a szegeny Britney lany kiegett kisse, miota egy ovatlan pillanatban felcsinaltak (jo kerdes amugy mi lett volna, huszonot evesen mar nehez tinisztarnak lenni..., a kedves mamaja nem tudom bir-e aludni, mert az ilyen lanyok mogott mindig all egy anyuka, a sajat elbaltazott elete okan probal a lanyabol vilagsztart csinalni...) szoval peldaul a boltban fillerekert kaphato a Britney Spears parfum, ami hogy-hogy nem senkinek sem kell, most azt hiszem Beyonce meg Fergie a meno, dehat a termeszetbol adodoan majd ok is a Marshall's (a leertekelet bolt) polcain vegzik, hacsak. Hacsak nem lesznek olyanok mint a hiresebb gorok heterak, aki azutan is eletben tartottak a nincstelen koltok es a fantaziatlan am vagyonos magnasok ihletet es erszenyet, hogy a szepseguk erettebbe valt. Ha meg nem... majd ot dollarert mennek el dobozonkent, nem negyvenert, mint a tavalyi STL Rams sapka (ami detto ugyanugy nez ki mint az idei, csak mar masik ceg gyartja)
. No, akkor tan most ennyi mara.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr18172831

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása