HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Berlusconi legalább elkurvázná

2011.12.16. 08:38 Professor Pizka

Amint arra altoid törzsolvasónk is rámutatott: hoppá.

Teljessé vált az einstand, megy a maradék nyugdíjpénz is a levesbe, és a már elvitt se jön vissza. Az oroszok ettől annyival jobbak, hogy ott a legteljesebb összeomlás pillanatában is volt vas, és abban letudták az adósságot. Küldtek jól használható vasat, például vasérc formájában, és értéktelen vasat, amivel csak a baj volt mindig, ez volt a MiG-29, vagy a rendőrségi Niva.

Felmerül a kérdés, hogy ha ezek egyszer kivonulnak, akkor miben törlesztenek majd. Nade nem is erről akarok én írni.

Hanem, van az a James Bond film, ahol ez az újfajta dzsémszbond, amelyik már nem a sármőrt játssza különböző szalonokban, hanem a szalon mögött a hátsó lépcsőn pofozkodik, és nem úgy van a kinyírt cuncikával, hogy maj' lesz másik, hanem nekiáll bosszúhadjárni, az egyik főgenyát úgy csinálja ki, hogy leteszi az Atacama-sivatag közepén, több heti járóföldre mindentől és nagyvonalúan ott hagy neki egy flakon kocsiba való olajat majd elporzik.

A film végén a nagyfőnök mintegy mellékesen jegyzi meg, hogy megtalálták a pasast, a gyomrában olajjal.

A pasas mentségére szóljon, hogy tudta, hogy mostmár a bekrepálás jön, és még utoljára inni akart egyet. Ez egy kétségbesett utolsó cselekedet.

Nehéz azt megtervezni, hogy utolsó korty piáját az ember hogyan fogyassza el és utolsó fillérjeivel mit csináljon. Nem lehet mindenki oly nagyvonalú, mint a buddhisták, vagy a Májusig Jó Lesz Kft. alapítói, akik tudják hogy minden vég egyben kezdet is. Új élet, adórevízió, vagy valami.

Mielőtt beismernék, hogy mostmár tényleg kevesebbet kéne lopni, és hozzányúlni bizonyos szent tehenekhez, és azon matekolni, hogy a segélyek megvágásakor kitörő éhséglázadást milyen eszközökkel kéne minimalizálni, még utoljára kirángatják a fiókokat, de a zaciba már nem Milit, a komornát küldik le, mert háromhavi fizetéssel lógnak neki és meglógna az ezüstkanalak árával. Szomorú pillanatok ezek, erről szoktak polgári írók fél regényeket írni, azokról az utolsó napokról, amikor elmegy az utolsó fillér is. Nem ez a baj, leszámítva persze azt az apróságot, hogy én finanszírozom.

A baj az, hogy az Atacama-sivatagban az olajoskannából jót húzó pasast valahogy úgy képzelem, hogy élete utolsó tíz percében igyekezett úgy állni, hogy ne süsse az olajoskannát ne süsse a nap. Legyen egy igazi, jóízű, hűs utolsó korty. Utána meg már mindegy.

Valahogy sokkal könnyebb lenne, ha tudnám, hogy akárcsak Berlusconi, úri módon román gimnazistalányokra, olasz manökenekre cseszte el a pénzt a mi vezetésünk is. Megnyugtatna a tudat, hogy ezek normális emberek, akik engem pofánröhögtek, miközben ők Chateau Margaux Grand Cru-t löttyintettek a pörkölt alá, a kurváik feszes hasfaláról szívták fel a kokót, és annyiszor keféltek minden nap, ahányszor ezt a modern kémia ma már lehetővé teszi.

Akkor tudnám, hogy nem hülyék áldozata az ország, hanem egy csomó, keleti és nyugati élvezeteket hajhászó, enyhén pocakos arisztokratáé. Mint a már pocakos, tógás rómaiak, akik tudták, két dolog történhet: a rájuk törő gót elvágja a torkukat és megdugja a nőt, akivel épp ők hetyegnek (ez esetben minél hamarabb meg kell dugni, mielőtt ideérnek a gótok) vagy látja hogy ő itt menetel keresztbe kasul Európán, miközben ezek itt jobbnál jobb csajokkal fetrengenek és elhajítja a kardot és beszáll az orgiába.

Hiányzik a dekadencia, na. A pengére szorított szájak, a dacos tekintettel előadott sajtótájékoztatók azt sugallják, hogy ezek komolyan gondolják és hogy vannak még ötleteik. Hogy még nincs vége. Még nem fordultak velünk szembe, még nincs itt a Hagyó Miklósok ideje, akik már egyetlen percre sem titkolták üzelmeiket.

Vagy, ami még rosszabb, ebből germán stílusú összeomlás lesz, Führerbunkerrel, Valhallát kiabáló fanatikusokkal. Csak szólok, hogy olyan nem volt, csak a filmben. A bunkerben valhallázók körül addigra már egy egész birodalom gondolta úgy, hogy scheiss' egal.

Tehát, hívják fel don Silviót és kezdjenek hozzá. Pénz, az most pont van rá. A vas dolgot meg majd letudják. Ezúttal lámpavasban.

56 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr823467894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.16. 09:27:52

A faszom tudja, nem tudom, hogy boldogabb lennék-e azzal a tudattal, hogy Matolcsy éjszakánként Viagrával kitömve döngeti végig a Fővárosi Operettszínház tánckarát.

escargot 2011.12.16. 10:41:08

Tegnap kicsit fáziskésésben voltam: mire fanyar mosollyal megírtam, hogy mennyire számítottam az "átirányítás" fenntartására, beelőzött a hír, hogy kuka az egész. Neki kellene látni svéd nyelvtanfolyamot keresni. Tipp, valaki?

Prof, igazad van, talán jobb lenne, ha elkurváznák. Legalábbis menőbb. Viszont. Remekül öngondoskodom minden fronton, cserébe alig élek (törpelakás a gettóban, ohne külföldi utazás, egyelőre nem merek gyereket vállalni, ilyesmi). Szóval jelenem alig, de legalább a jövőmet építem. Hát, ha ők így, akkor én is inkább Thaiföldön kurváztam volna el a jövőmet, minthogy beszolgáltassam.

És mit mond a bölcs? "Onnan kell forrásokat begyűjteni, ahol nem fáj az embereknek." Ez olyasmi lehet, mint a parázson járás?

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.16. 11:23:09

@escargot:

Spanyol a tuti. Éppen tegnap olvastam valami csaj blogját, aki Chilébe ment férjhez, majd mikor kiköltöztek, a pali lelépett. Ott állt nulla spanyoltudással, egy szál gatyában a világ túloldalán. Annyi segítséget kapott, hogy a lelépett férj nővére odavette magához valami diszkóba pénztárosnak. Pár év alatt gyűjtött annyit, hogy nyitott egy saját büfét, óceánra néző, három és fél szobás lakása van, és kurva jól érzi magát.

escargot 2011.12.16. 11:26:57

@El Topo (Sgt. Elias): A spanyol, mint nyelv, érdekelne (anno kicsit tanultam portugálul is), viszont élni inkább északon szeretnék, ott szimpatikusabbak a népek, a design, meg egy kicsit az időjárás is. Bár a 'zasszonnyal még egyezkedni kell ezen, ő jobban szereti a meleget.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.16. 11:31:36

@escargot:

A blogos hölgy eléggé északon él, Aricában, ha jól emlékszem. Attól északabbra már Peru.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.16. 11:38:03

@El Topo (Sgt. Elias): és ne feledkezzünk meg a Humboldt-áramlatról

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.16. 11:42:42

@Professor Pizka:

Semmiképpen, hiszen arrafelé attól elviselhető a klíma, és attól van sok hal a vízben.
A hölgy egyébként egyetlen dologra panaszkodott Chilével kapcsolatban: nem tudja megszokni a földrengéseket.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.16. 11:45:19

@escargot: Na mi van, mégsem jó az az észak?

escargot 2011.12.16. 12:51:43

@El Topo (Sgt. Elias): :)
Egyébként lehet benne valami, hogy egy belassultabb országba kellene menni, ahol a magyar átlag feletti szorgalmammal afféle helyi kínai lehetnék, de félek, hogy megőrjítene a közeg és hiányozna a kihívás.

migueldiez 2011.12.16. 13:25:11

Hát én ezt nem tudtam volna ilyen mívesen megfogalmazni, de valóban; a kérdés mindig az, hogy most akkor ennyire néznek minket hülyének, vagy valóban, ők maguk ennyire hülyék, és hogy melyik a szomorúbb. Hajlok az elsőre, csak mindaz, ami folyamatosan csinálnak, az mégis csak arra hajaz, amit a pókeros könyvek szokták a _begőzölt_ terminussal illetni.

Celtic 2011.12.16. 13:59:20

@El Topo (Sgt. Elias): Hat, mondjuk abban igaza van Pizkanak, hogy akkor az egyszeru ember szamara is ertheto lenne dolog. De ez a jelenlegi a "hulyeseg akarattal parosul" iskolapeldaja. Szoval meg erthetetlen is :(

noirp 2011.12.16. 15:44:45

Ami még jobban fáj:
körülöttem még majdnem mindenki drukkol nekik. Néha az az érzésem, velem van a baj, mert nem létezhet egy teljes, jó nagy intézmény csupa módosult tudatállapotú emberrel.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.16. 15:46:10

@noirp: majd abbahagyják, amikor a fizuból egy zacskó szotyit lehet megvenni szlovákba'

noirp 2011.12.16. 15:48:45

@Professor Pizka: Addigra már mindenki éhenhalt, aki nem CEO.

noirp 2011.12.16. 15:49:35

...meg nem borász, gombatermesztő, f*szomöccse a zsíros tanszékei mellett.

escargot 2011.12.16. 16:31:15

@noirp: Egyrészt létezhet. Másrészt már rég felhagytam azzal, hogy magamban keressem a hibát, ha minden hülye szembejön az autópályán. Ezügyben (is) építek nagyapám tanácsára, amelyet ő is az apjától kapott csikókorában: "Kisfiam, jegyezd meg, az emberek nagyon buták."

Mindenesetre valószínű, hogy túl vagytok ti ott fizetve, mert a népek jó részét már elérte az életszínvonal-csökkenés olyan mértéke, amely korábbi preferenciái átgondolására késztette őket.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.16. 20:35:15

Rendszeresen találok a Mandineren olyan kommenteket, amit legszívesebben bekereteztetnék:

"Szerintem itt az a fő gond, hogy nem érdekük sem az ország felemekedése és rendberakása, mert két dolog adódik ebből. Kiderül és még jobban látszik a ballibek kormányzása és a polgári oldal kormányzása közötti külömbség. Másodszor mivel a társadalom is érzékelve a külömbséget nem jut eszébe a jelenlegi kormányt leváltani és ezáltal esetleges nyolc év után még kissebb az esélyük arra, hogy visszafoedithatnák azokat a változásokat amit az új alaptörvény és egyébb szerkezeti strukturális változásokat visszaforditság s ezáltal már nem tudják az országot gyarmatként odadobni a "baráti" támogató pénzpiaci és befektetői lobbi csoportoknak.

Erre minden józan ember számitott és már kétség sem vol felőle miután az EU elnökségünk kezdetekor beinduló egyetemes össztámadás beindult és azóta is folyamatosan tart belföldön a külömböző akciókon(charta, 4K, szolidaritás, millások, egyes szakszervezetek, stb), na, hogy DK Böszméről már ne is beszéljünk.

Elég bánatukra eddig nem sok eredménnyel. Nem is titkolva többhelyen megmondták, hogy beinditják a nemzetközi akciókat is. Na most ennek látjuk a végkifejletét.

Ha ezt pokerarccal és nyugodtan, csak az ország kormányzására és az elindult uton minden kapkodás nálkül mennek az uton és tartják az írányt, akkor ez is el fog ülni, mivel eljőn mindenkinél az igazság pillanata és azok az internacionalista barátok is fontolora fogják venni, hogy meddig éri meg arcvesztés nélkül a "magyarországi" barátai szekerét tolni.

Hajrá Magyarország! Hajrá Magyarok!"

Jól mutatna a polcon Sztálin összegyüjtött művei és a Mein Kampf mellett.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.16. 20:38:25

@altoid: bocs a hejesírásért, kopipészteltem.

Celtic 2011.12.16. 20:57:23

@altoid: Az a kuloMbseg iszonyuan zavaro :(

Nadiposzi (törölt) 2011.12.16. 21:15:12

@altoid:
Te perverz vagy. Mandineres kommenteket olvasol? Na jó, néha én is.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.16. 21:27:34

@Nadiposzi: arról van szó, hogy a modoroson már egyre kevésbé lehet röhögni...

/tmp 2011.12.16. 21:50:19

@altoid: Na, akkora kurva nagy szar van, hogy már Török Gábor is észrevette.

Viharkabát 2011.12.16. 21:52:52

@altoid: Nos, a stílus maga az ember, mondta valami hozzáértő. :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.17. 01:49:21

@altoid: hát, az sajnos fordítva van, én hirdetem maga TG blogján...

Mandiner: mazochista vagy.

Nadiposzi (törölt) 2011.12.17. 07:28:21

Tegnap este bekukkantottam a Mandinerre. Valami ilyesmi hangulat uralkodhatott a Kapcsolat.hu portálon 2006 őszén.

noirp 2011.12.17. 10:47:26

@escargot: Aki dolgozik (értsd: négerkedik) az itt is ugyanúgy hatvan-kilencven ronggyal keccsöl, mint a targoncások. Nem lehet mindenki tanszékvezető :D

noirp 2011.12.17. 10:54:25

@altoid: A jobboldal már réges-rég fönntartja magának a mindentahóság jogát; a fos helyesírást és egy csomó idézet elferdítését is nemhogy nem szégyellik, de büszkén vállalják...(Igen, Melocco is például)

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.17. 11:11:05

@El Topo (Sgt. Elias): látom te is rákattantál a Határátkelő blogra :) Meg is értem, nagyjából az egyetlen magyar nyelvű fórum, aminek átböngészése után az ember nem metélné el rosszkedvében az ereit...

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.17. 12:31:34

@noirp:

Nahát Melocco az tényleg egy akkora féreg...

És hogy tud panaszkodni, hogy hogy el volt ő nyomva! A kommerek hatalmas szobrok, és emlékművek faragására kényszerítették. És két munkásőr kísérte őt fegyverrel a pénztárhoz, ahol a tiszteletdíjat kapta.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.17. 12:34:59

@altoid:
Ja, minap találtam meg. Egészen véletlenül. Nem is gondoltam, hogy ennyire közismert.

noirp 2011.12.17. 12:39:27

@El Topo (Sgt. Elias): Aha! Kényszerből állított annak a m*cs*s zs*d* Radnótinak is szobrot Abdánál!

Amely szobor amúgy nagyon jó.

És aztán faragott Veszprémnek egy nagy és értelmetlen ötvenhatos emlékművet, amire első nekifutásra direkt elferdítve vésett föl néhány Radnóti-sort. A "csecsszopó, kiben felnő az értelem" csecsemőre lett változtatva, mondván művész úr szerint a szopás nem ideillő és egyáltalán.
Büdös bunkó.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.17. 12:48:31

@noirp: Tudom, tudom, az a Brusznyai, vagy milyen emlékmű. Amúgy Meloccot mellesleg egy tehetségtelen, de max. féltehetségű pöcsnek tartom. A szegedi űrcsótány megtekintése nehezen gyógyuló sebeket okozott a lelkemen.

noirp 2011.12.17. 12:53:07

@El Topo (Sgt. Elias): A fejetlen kő-sas, az. Az ötvenhatos emlékmű.
Brusznyai, szegény, angoltanár volt a vegyipari egyetemen. Parlamenterkedett, meg ilyenek. Annyi neki, kész. De hol példakép szerinted? Megbízhatatlan értelmiségi lenne ő most is.
Foroghat rendesen.

noirp 2011.12.17. 13:13:20

@El Topo (Sgt. Elias): Láttam (2007-ben) és pofán tudtam volna verni érte Meloccot, meg azt is, aki engedte, hogy Magyarország legszebb egyetemi épületegyüttese közibe egy ilyet odafossanak.
Nem tudod, a szomszéd Dóm térre (u. ez az épületcsoport, csak a másik oldal) mikor tesz oda valamit??? Kéne már nagyon.

kovácske 2011.12.17. 18:17:34

@noirp: "Ami még jobban fáj:
körülöttem még majdnem mindenki drukkol nekik."

hát hogyne drukkolna. az anyósülésbe beszíjazva, megbilincselve ki ne drukkolna akár egy orángutánnak (petri gy.: el kezdek félni) is, ha az nyomja a pedált?

2011.12.18. 08:56:13

Én meg mondtam előre hogy ez lesz, tetszettek volna előre hozott választásokat csinálni, akkor csak egy kis bukta lett volna, de kétharmad semmi esetre sem.
Hát most ez van, ideje lenne úriemberhez méltón viselni a következmányeket.

Most mindenki morog, de tartok tőle, hogy ha elégedetlenek vagytok, hát nesztek nektek egy előrehozott választás, ami persze a parlamenti erőket nem nagyon befolyásolná, lehet ugyan nem lenne kétharmad, de a jobbik besegítene, az LMP meg talán be sem jutna.A jelenlegi vezetés pedig úgy kicombosodna, hogy az isten nem állítaná meg őket.

Úgyhogy a szátok inkább legyen lapos, ha már nem volt annyi vér bennetek, hogy az előző rezsimet elzavarjátok, akkor most az legalább ne rontsatok a helyzeten még jobban.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.18. 09:40:05

@Frengi: Teljesen igazad van. Ha már volt olyan hülye az ember hogy elkapott egy tüdőgyulladást, ne égesse magát azzal, hogy orvoshoz rohangál meg zabálja az antibiotikumot, hanem vonuljon el egy sarokba, és csendben dögöljön meg.

2011.12.18. 13:46:12

@altoid: nem jó a hasonlat, én inkább egy olyan nöhöz hasonlítanám az országot, aki mindenkivel lefekszik aki szépeket igér neki, aztán meg ha kiderül hogy részeges, veri, és elgórja a pénzét hát panaszkodik fűnek fának.
ha végre lapát, és jönne valami rendesebb aki nem iszik annyit, és néha ad is valamit a közösbe, azt meg azért baszogatja, hogy üres a kecó, nincs semmi. Persze arra már nem emlékszik, hogy azt még az előző hordta el a zaciba, ettől a mostanitől követeli hogy váltsa ki. Aztán meg ha megunja a mostani az állandó baszogatást és lekever egy fülest, hát telesírja az egész szomszédségot, hogy a választottja milyen egy aljadék.
Keres magának egy új pasit, vagy visszafogadja az előző részegest, aki persze megígéri hogy jó lesz, eleinte elhalmozza ajándékkal, de aztán még mélyebbre sülyednek mint előtte.
Hogy esetleg lehetne dolgozni, és a saját sorsát a kezébe venni, az persze fel sem merül, mindig várni valakit, aki szépeket mond, és meg ment, hát ez sokkal egyszerűbb.
Mindig másokat okolni a saját elcseszett életünkért, a nácikat, a komcsikat, mikor kit, hát ez annyira tipikus magyar.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.18. 14:32:49

@Frengi: ez így nagyon vagányul hangzik, meg van benne némi igazság is, de azt sem ártana kifejteni, hogy az új férj pontosan miben tisztességesebb az előzőnél? Mondjuk a dumája az jobb, elismerem.

Mellesleg én teljes mellszélességgel támogatnék egy valóban értelmes, bár rövid távon esetleg fájdalmas gazdaságpolitikát, de ilyennel itt utoljára Bokros Lala próbálkozott, akit Horn és Orbán közös erővel zavartak el a vérbe.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.12.20. 00:34:06

Most attól függetlenül, hogy Berlusconi papa egy hatalmas figura volt, nem teljesen mindegy, hogy kinek a farka lóg a szájadba, ha egyszer szopatnak vele?! Mármint technikailag.

Amúgy cuki a blog, lehet jövök máskor is...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.12.20. 10:54:42

@Professor Pizka:
Lelkileg az más!
Amúgy ha ez megnyugtat, egy időben a parlamenti pletykák nagy része a Fidesz vezérkarának kurvázásait taglalta, no meg a kokszot se vetették meg bizonyos partikon, bár amióta öregszenek, és a KDNP-nek gyónnak meg vasárnaponta, már biztosan más a helyzet.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.20. 11:10:40

@LadyCarambole: több helyen kifejtettem már, hogy a magyar politikus pinázás nélkül nem politikus. Ha papírja van róla, hogy farok nélkül született, akkor is muszáj valami legendát terjeszteni magáról, hogy hány nőt hányszor és miképpen rendezett le, különben nem veszik emberszámba :-)

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.12.20. 12:25:24

@El Topo (Sgt. Elias):

Eltöprengtem a lehetőségen, de kis idő múlva rájöttem, hogy számomra sajnos túl nagy áldozatnak tűnik Chilébe férjhez menni.

El Topo (Sgt. Elias) 2011.12.20. 12:47:24

@tiboru: Na, azért azt az ingyiánt is megnézném, aki engem akarna feleségül venni.

tiboru · http://blogrepublik.eu 2011.12.21. 14:16:09

@LadyCarambole:

Hehe, ismerek ám valakit, aki 1995 nyarán úgy menekített ki egy hetedik kerületi luxusbordélyházból egy nyakigláb embert, hogy annak csuklya volt a fején, nehogy felismerjék az intézkedő rendőrök :-)))

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.12.21. 15:03:11

@tiboru:
Noha kishazánk bővelkedik olyan tényfeltáró riporterekben, akik előszeretettel írnak sikerkönyveket is, eleddig mondvacsinált témákkal rukkoltak csak elő, így egyelőre hiába is keressük a polcokon azt a kötetet - pedig igény volna rá, amiben hazánk feketegazdaságának erősségei vallanának kendőzetlen őszinteséggel elit parlamenti ügyfeleikről: kicsi/nagy/görbe/metélt, gumival/gumi nélkül, arcra avagy popóba szeret-e élvezni....
Pedig rögvest jobban megértenénk a demokrácia mozgatórugóit, mint így a'la natúrba!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.12.21. 15:38:50

@tiboru: nyilván az intézkedő rendőröknek sejtése sem volt hogy ki lehet az illető. Mondjuk szép teljesítmény a menekítőtől hogy csuklyát tudott húzni a nyakigláb fejére...

noirp 2011.12.21. 17:07:24

@LadyCarambole: Nnah, avval az anyaggal, amit a pártfőtitk...ööö a miniszterelnök, meg a Matolcsy papa tol, megismerkednék azért. Nem C-vitamin lehet.
Vagy amit most látok, azok az utóhatások/elvonási tünetek?

noirp 2011.12.21. 17:09:47

@Professor Pizka: 13 Fodor van az én szoknyámon, netán?

törzsmókus 2021.02.22. 08:43:22

az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák.

de legalább már rég eljött a fideszes hagyómiklósok ideje (sőt)
süti beállítások módosítása