HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Egy atya gondjai

2008.11.04. 18:09 Professor Pizka

Hamilton papa komoly megbeszélésen vett részt. Ron Dennis es Bernie Ecclestone  ült vele az asztalnál, jelen volt még Senna es Ken Tyrrell szelleme. A lakókocsiban kínos csend volt.

Megbeszélték már, hogy Lewis jol vezet. Gyors, érzi a kanyarokat, taktikailag érett, satöbbi. Igazából ezt csak azert hozták fel az öreg rókák, hogy a tárgyra térhessenek.

Valamit tudnod kell a fiadról - törte meg a csendet végül Ecclestone. Nem elég férfias a Formula 1 ideáljához. A marketingesek szerint túl sok gimnazista lany szerelmesbele es tul kicsi az  elismertsege a huszoneves fiuk kozott. Be kell csajoznia a fiadnak Tony, ezt te is tudod. Innia kell egy kis whiskeyt is, mert ez igy nem lesz jo.

Bernie, hiszen tudod -kezdte tetovan Anthony Hamilton- hogy osszehoztuk mar azzal a topmodellel es most isegy enekesnovel kavar.

Kavar? Bassza meg az en idomben a versenyzok nem "kavartak" senkivel -igy Ron Dennis- nezz mar magadba, ember! Raikkonen hetente berug es minden utba eso not megdug, annak idejen Ayrton es Alain (Prost neve hallatara a Senna szelleme felrugta Dennis whiskyspoharat, megsertodve az egy mondatban emlitestol)  vegigkurta meg a szomszed csapat hostesseit is! Az a  kockaallu Coulthard meg most is minden csajt lepaprikaz, aki az utjaba kerul. Tanuld mar meg Anthony, hogy egy vilagbajnok nem kavar, hanem kilep a lakoauto ajtajan, kimutat harom csajra, akik bemennek es aztan tiz evig abbol elnek, hogy egyszer kurtak a vilagbajnokkal, a te fiad meg kavar. Netan meg a cicijet is megfoghatta a neniknek? Az eszem megall, hogy ilyen balfasz legyen  valaki. Nezz mar magadra, fekete vagy, az eg szerelmere terjeszd el a  fiadrol, hogy hosszabb a farka, mint a csapatbusz kardantengelye, meddig kell meg nekem elturni, hogy egy aranyos kis tejeskave Nick Carter ul a kocsimban, he?

Nyugodj meg Ron, szolt kozbe a mindig megfontolt Ken Tyrrel kisertete. Adj idot nekik, de maga uram ne vegye ezt ugy, hogy en megvedtem magat. Ronnak igaza van. Hejj, a szep idokben amikor meg az oreg Bruce McLaren volt a maguk fonoke, meg az a seggfej Enzo... Ertse meg uram, hogy itt nincs helye pipogya fratereknek, szoval magyarazza el a fiacskajanak, hogy surgosen tauljon meg csajozni. Az sem baj, ha megnosul, csak legyenek a holgynek nagy dudai, tudja a biztonsag kedveert. Tanitsa meg ra, maga az apja. Vagy kerjek meg  Laudat, o meg egett fejjel is csak azert alapitott legitarsasagot, hogy a stewardesseket pakolhassa. Szoval higgadtan, de elore a tesztoszteron utjan.

 

Anthony csuggedten ult. De hisz meg gyerek! Akkor minek hoztad ide? kerdezte Bernie Ecclestone. Kulonben is, husz eves, Kimi ennyi idosen mar tul volt a noi jegtanc-EB kozepdontojenek teljes mezonyen. Magara bizzuk, hogyan csinalja de a fia tobbet nem nyer ha ilyen nyamnyila marad.

Lassna kaszalodtak es tavoztak. Senna szelleme maradt meg ott, de csak megszokasbol, o meg a leintes utan mindig analizalta kicsit az esemenyeket, igy a halala utan 14 evvel is. Meg szemtanuja volt, ahogy Anthony Hamilton leveszi a polcrol a delutan vasarolt nemi felvilagosito konyvet, majd visszateszi. Inkabb fogott egy pornoujsagot es atballagott fia lakokocsijahoz.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr88749732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Quicksilver 2008.11.05. 08:54:58

:-)))

Írsz majd hasonlót Obamáról is? Elég sok a párhuzam, érdemes lenne. :-)
süti beállítások módosítása