HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Regnum Kalmopyrinum

2009.01.16. 09:38 Professor Pizka

Innen kivanok jo egeszseget es tovabbi prosperitast a gyogyszergyaraknak!

http://index.hu/gazdasag/magyar/gyval090116/

 

A valsag kozepette a gyogyszergyarak forgalma nem csokkent. Zag schon az lenne a furcsa ha csokkenne. Nyilvan a gyogyszer olyan kiadas, amely minden ember kasszajaban elsobbseget elvez. Nyilvan nem fognak terapiat leallitani a valsag miatt es egy anya sem fogja megteni, hogy a kohogo pulyaknak nem valtja ki az Elixirium thymi compositumot. (csak en vagyok olyan perverz hogy szeretem?)

En azon csodalkozok, hogy nem nott az a forgalom. Szedalt orszag vagyunk ugyanis.

Rendes magyar ember reggel felkel. Dolgozni kell menni, reggel van, csekket kell befizetni, mar huzza is a gorcsa a gyomrat, mit tesz? Beveszi a veny nelkul kaphato hashajtot, legalabb erolkodni ne kelljen. Ha kaveval veszi be, akkor fele ido alatt hat.

Ha tuladagolta a laxativumot, akkor persze jol jon egy szem imodium. Persze a kis purgyek mar reggel felidegesitik, benn a meloban is csak  a szivas van, persze, hogy megfajdul az ember feje, de sebaj, segit a Saridon, a Nurofen, az Advil a jo eg tudja meg milyen bogyo. Delutan meg egy.

Persze ezutan kell egy fel deci Bifidus semiunicumus (gyk.: egy fel unicum) melo utan. A harom kave meg egy ilyen szar nap utan sem hagyja az ember fiat nyugodni, de szerencsere van ez a veny nelkul kaphato nyugibogyo, pont jo lesz elalvashoz.

Aki meg nem ilyen kemikaliakkal tomi magat, az meg vehet multivitamint, cink-szelen-bizmut-iridium szuksegeletet biztosito bogyot. Homeopatias keszitmenyt disznoparejgyoker kivonattal.

idezet a cikkbol:

"A legrosszabb szcenárió azzal számol, hogy a fogyasztók nem tudják megfizetni az ehhez szükséges szereket - ennek bekövetkezése esetén a szektor komoly kihívásokkal nézhet szembe."

Emiatt azert ne fajjon a fejuk. Vagy ha igen, hat vegyenek be valamit. Kaveval, ugy gyorsabban hat.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr35881247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vegyi Ali 2009.01.16. 14:09:36

Igen az van, hogy ezeknek a "gyógyszereknek" a gyártói fogják a gyógyszeriparban először megérezni a válságot. De helyesebb lenne azt mondani, hogy a vény nélküli gyógyszerek, és a gyógyhatású készítmények piaca az igazán érdekes. De szerintem nem nagy csoda ez, nyilván ha mérlegelni kell, akkor az ember előbb fog lemondani a potencianövelőről, mint a szívgyógyszerről.
De amúgy meg szerintem fontos indikátora ez annak, hogy az emberek még mindig nem nagyon érzik a saját bőrükön a válságot, vagy legalábbis azok még nem, akiket még nem bocsátottak el.
süti beállítások módosítása