HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Egy atya gondjai (újratöltve)

2010.06.30. 11:56 Professor Pizka

Hamilton papa komoly megbeszélésen vett részt. Ron Dennis es Bernie Ecclestone  ült vele az asztalnál, jelen volt még Senna es Ken Tyrrell szelleme. A lakókocsiban kínos csend volt.

Megbeszélték már, hogy Lewis jol vezet. Gyors, érzi a kanyarokat, taktikailag érett, satöbbi. Igazából ezt csak azert hozták fel az öreg rókák, hogy a tárgyra térhessenek.

Valamit tudnod kell a fiadról - törte meg a csendet végül Ecclestone. Nem elég férfias a Formula 1 ideáljához. A marketingesek szerint túl sok gimnazista lány szerelmes bele es túl kicsi az  elismertsége a huszonéves fiúk között. Be kell csajoznia a fiadnak Tony, ezt te is tudod. Innia kell egy kis whiskeyt is, mert ez így nem lesz jó.

Bernie, hiszen tudod -kezdte tétovén Anthony Hamilton- hogy összehoztuk már azzal a topmodellel és most is egy énekesnővel kavar.

Kavar? Bassza meg az én időmben a versenyzők nem "kavartak" senkivel -így Ron Dennis- nézz már magadba, ember! Raikkonen hetente berúg es minden útba eső nőt megdug, annak idején Ayrton es Alain (Prost neve hallatára Senna szelleme felrúgta Dennis whiskyspoharát, megsértődve az egy mondatban említestől)  végigkúrta még a szomszéd csapat hostesseit is! Az a  kockaállú Coulthard még most is minden csajt lepaprikáz, aki az útjába kerul. Tanuld már meg Anthony, hogy egy világbajnok nem kavar, hanem kilép a lakóautó ajtaján, kimutat három csajra, akik bemennek és aztán tíz évig abbol élnek, hogy egyszer kúrtak a világbajnokkal, a te fiad meg kavar. Netán meg a cicijét is megfoghatta a néniknek? Az eszem megáll, hogy ilyen balfasz legyen valaki. Nézz már magadra, fekete vagy, az ég szerelmére terjeszd el a  fiadról, hogy hosszabb a farka, mint a csapatbusz kardántengelye, meddig kell még nekem eltűrni, hogy egy aranyos kis tejeskávé Nick Carter ül a kocsimban, he?

Nyugodj meg Ron, szólt közbe a mindig megfontolt Ken Tyrrel kísértete. Adj időt nekik, de maga uram ne vegye ezt úgy, hogy én megvédtem magát. Ronnak igaza van. Hejj, a szép időkben amikor még jó öreg Bruce McLaren volt a maguk főnöke, meg az a seggfej Enzo... Értse meg uram, hogy itt nincs helye pipogya frátereknek, szóval magyarázza el a fiacskájának, hogy sürgősen tauljon meg csajozni. Az sem baj, ha megnősül, csak legyenek a högynek nagy dudái, tudja a biztonság kedvéért. Vagy kapja el a legjobb barátja nőjét, mint Schumacher, bánom is én.Tanítsa meg rá, maga az apja. Vagy kérjék meg  Laudát, ő még égett fejjel is csak azért alapított légitársaságot, hogy a stewardesseket pakolhassa. Szóval higgadtan, de előre a tesztoszteron utján.

Anthony csüggedten ült. De hisz még gyerek! Akkor minek hoztad ide? kérdezte Bernie Ecclestone. Különben is, húsz éves, Kimi ennyi idősen mar túl volt a női jégtánc-EB középdöntőjének teljes mezőnyén. Magara bízzuk, hogyan csinálja de a fia többet nem nyer ha ilyen nyamnyila marad.

Lassna kászálódtak és távoztak. Senna szelleme maradt még ott, de csak megszokásból, ő még a leintés után mindig analizálta kicsit az eseményeket, így a halála után 14 évvel is. Még szemtanúja volt, ahogy Anthony Hamilton leveszi a polcról a délután vásárolt nemi felvilágosiító könyvet, majd visszateszi. Inkabb fogott egy pornóújságot és átballagott fia lakókocsijához.

 

Epilógus:

Ezt 2008-ban írtam. Azóta Hamilton vagy megtanult csajozni, vagy a Fromula 1 is metroszexuális lett. Coulthard és Raikonnen már nincs ott, a házinyúl-vadász Schumacher is csak szenved. Nem tudja valaki milyen arckrémet használ Alonso?

Szólj hozzá!

Címkék: 1 aranylaci fomaula

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr832120599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása