HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

dr. Mágenheim ügyvédi iroda

2010.11.23. 07:30 Professor Pizka

Tisztelt Kollegák!

Az ügyfélbizalom a kirendelt védői illetve a pártfogó ügyvédi ügyekben kritikus kérdés, hiszen az ügyfelek jogai sérülnek azáltal, hogy nem bíznak meg az ügyvédjükben, így az a főtárgyaláson mindenféle meglepetéssel szembesül, amelyet az ügyfél igazán elmondhatott volna.

A jelenséget megszüntetni nem lehet, ám segíteni úgy lehet a dolgon, hogy az ügyvédeket, mint embereket közelítjük az ügyfelek híresember percepcióihoz. Ehhez arra kérjük a T. Kollegákat, hogy küldjenek be vagy adjanak le a Kamara ügyfélszolgálatán friss igazolvány- és egyészalakos képeket magukról.

A Kamara felbérelt egy stylist csapatot, akik követik a tévében futó sorozatokat és egyéb műsorokat. Azokat a kollegákat, akik vállalják, átfazonírozzuk közismert tévésztárrá.

A pilot projektet dr. Mágenheim és Társai Ügyvédi Iroda néven indítottuk el. Számos alkalommal előfordult, hogy a középkorú, ügyvédutáló, negatív sztereotípiáktól terhelt ügyfelet úgy nyertünk meg, hogy a Kamara által bizosított piros kockaladával érkezett meg az ügyvéd, dr. Takács Béla néven mutatkozott be. Az ügyfél hamarosan Takikámnak szólította, felhagyott a csökönyös tagadással, és a beismerésére tekintettel megúszta az ügyét egy próbára bocsátással.

Az iroda Managing Partnere, a dr. Mágenheimet imperszonáló dr. Frisch Tihamér kollegánk is hatalmas sikert aratott határozott hangjával és maliciózus kiszólásaival a középkorú kozmetikus ügyfelek (kisebb adócsalások, jövedéki ezmegaz) körében. A Kamara megkereste Kulka Jánost, hogy nem lenne-e kedve néhány egyszerűbb eljárás szövegeit betanulni.

Az újabb generációban a Barátok Közt és a Jóban-Rosszban sztárjai alapozzák meg a tekintélyt, ezért tervezzük elindítani a büntető területen működő Berényi és Társai Ügyvédi Irodát, illetve a polgári ügycsoportra és céges ügyvitelre specializálódott, külföldi társirodával is bíró Hillman&Hunter Dr. Pongrácz Ügyvédi Irodát.

A Kamara európai jelentőségű projektje nemrég egészen különös kihívásnak felelt meg sikerrel. Egy ismert izraeli milliárdos fia garázdaságba keveredett és a rend (h)éber őrei bevitték az egyik kerületi kapitányságra. Mivel a Moszad hirtelen nem tudott olyan büntetős kollegát keríteni, akivel a fiatalember szóba állt volna, az izraeli szakemberek a Kamarához fordultak. A Kamarai Ügyvédjelölti Ügyelet aznap esti elszenvedője nagyon szerencsés külsejű volt. Az ifjú kollega rövid büntetőjogi tréning és néhány ivrit nyelvű dalszöveg betanulása után kapott egy dr. Mágenheim-es ügyvédigazolványt és mint az ismert izraeli rockzenész, Zsid Rock állított be a fogdára. Az izraeli fiatalember megnyugodott, és miután megfogadta "példaképe" néhány bölcs intelmét, a képviseletet átvehették a tapasztaltabb, immár meghatalmazott védőként eljáró kollegák. Az ifjú kollega természetesen az irodán keresztül megkapja a kirendelési díjat, illetőleg ajánlatot kapott egy palesztin paródiaműsor producerétől (PPP konstrukció).

Felmerült Vágási Feri karakterének a használata is, tekintve, hogy ő esetleg a bíróságon apróbb informatikai szívességeket tehetne a leíróknak, de mivel mára szinte mindenütt meghaladtuk a Win95 rendszert és beszálltunk az internetbe, a Telepi Rambó karakterére elenyészően kicsi az igény.

Tanácsokat adtunk a Mabisznak is, ők buddhista ügyfeleiknek akartak biztosítót nyitni Sziddhárta Groupama néven. Lebeszéltük róla őket.

További nagyszerű hír, hogy a Kamara együttműködési megállapodást kötött Hámori-Hasselblad Pál fotóművésszel, így azok a kolleginák akik művészi aktképeket akarnak készíttetni magaukról, most kedvezményt kaphatnak.

Nyilván minden kedves kollega örül, és három borkóstoló és két golftréning email között észre sem veszi, hogy ennek a zseniális, újszerű és előremutató találmánynak bizony költségei vannak, amelyet a 2011. első negyedévi tagdíjba fogunk beépíteni.

4 komment

Címkék: vicc hülyeség sorozatok rockzene ügyvédek szóvicc kirendelés

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr472461778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blist 2010.11.23. 09:03:24

A magyar lakosság értelmi színvonalának átlagát tekintve, lenne jövője a projektnek.

Iustizmord 2010.11.23. 13:36:03

márcsak a bíróságokkal kéne valamit kezdeni.

vaskuti andrás szerepében judge Dredd.

továbbá Petrocelli teljesen érdemtelenül maradt ki, kizárólag azért nem jelenkezem a szerepre, mert sem a trapézgátyó, sem a lakókocsis lét nem vonz.

ellenben qiontus tullius cicerót szívesen alakítanám, de a togában hülyén néznék ki, és nem is tudja az átlak orsós renátó hogy ki is az.

válságban az igazságszolgáltatás.

2010.12.31. 17:14:04

Hát igen! Nagyon lényeges dolgok ezek, kár, hogy régebben nem volt ilyesmi.

Eszembe jutott a férjem ábrázatja, amikor a haver azzal riogatta, hogy lassan kezdenek szabadulni azok az életfogytosok akiket jelölt korodban védtél kirendelésben.
süti beállítások módosítása