HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Egyszemélyes bizottság

2010.12.28. 14:27 Professor Pizka

 

index.hu/gazdasag/magyar/2010/12/28/a_fidesz_az_allamadossag_feleloseit_keresi/

Szijjártó Péter kezdeményezi, hogy álljon fel egy bizottság, és deríjje ki, hogy miképpen lett nekünk ilyen sok államadósságunk.

Na.

Előszöris, én a bizottsági tagok tiszteletdíjának ötven százalékát egy összegben, előre kérem egy Guernsey-n működő cég számlájára, dollárban.

Cserébe elmondom, hogy az államadósság növekedésének okát a tárgyévi költségvetési törvényekben kell keresni, továbbá a zárszámadásban. Ha megakadnának, akkor az ezzel hivatásszerűen foglalkozó két szerv, az Államadósságkezelő Központ és az Állami Szávevőszék örömmel áll rendelkezésükre.

A felelősöket nem kell keresni, megvannak, a Magyar Közlöny közölte a nevüket "parlamenti képviselők" és "a kormány tagjai" címszavak alatt.

Ezeket a felelősöket a nép, az istenadta nép már felderítette és 2010 áprilisában a hatalom gyakorlásának a közeléből büntetésként legalább négy évre elzavarta.

A fentiekről nagyon szép, legalább három oldalas tanulmányt tudok írni. A többi mehet lélegeztetőgépre.

3 komment

Címkék: szaleforeléner

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr92544044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kerek négyszög 2010.12.28. 21:48:48

Ugyan. Ez csak kényszeredett ellentámadás a gaz liberálbolsevik oldal ellen, akik nekibuzdultak, és az egész világ sajtóját az igaz egyetlen magyar nemzeti oldal ellen hangolták.

Amúgy meg ahogy a Fidesz mondta: "több pénzt az embereknek..."

Iustizmord 2010.12.31. 01:15:34

Ezeket a felelősöket a nép, az istenadta nép már felderítette és 2010 áprilisában a hatalom gyakorlásának a közeléből büntetésként legalább négy évre elzavarta.

viszont a maradék meg ottan ül kormányban, parlamentben, stb.

és az ügyvédi mukadíj még meg selett álapítva.

250 millió, nekem ebből jár 30%.

a többin risztelünk.

2010.12.31. 16:25:12

Az államadósságról Miszáth ír ügyesen az Eladó birtokban:

- Ugyan ne törődj vele! Nem árt az.sőt még jó is. Én legalább is úgy fogom fel a dolgot, hogy ha az államnak sok asóssága van, a hitelzők nem hagyják elveszni. Hidd el Peter pajtás, ebben van az államnak az ereje.

Pár sorral elébb így jellemzi Borcsányit: ...a kisvárosi politikusok ahhoz a kifogyhatatlan típusához tartozván, mely abban találja a virtust: "Ártani az államnak, ahol lehet." Eltagadni az adóból valamit, rászedni a vámmal, illetékkel, kijátszani a törvényt, a fináncot, mindent elszedi az államtól amit lehet...

Ebben az a tragikus, hogy ezek a sorok 100 évvel ezelőtt íródtak, csoda-e hát, ha nincsenek illiuzióim?
süti beállítások módosítása