HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Büdöshónaljú denevérek

2012.01.05. 08:53 Professor Pizka

-Vélemény-

Aszpirin Géza

A denevérek olyan állatok, amelyek az utcalámpák körül szálló éjjeli lepkékből lakmároznak. Hát nem ismerős? Itt vannak. Köztünk vannak, ők azok. Irigylik tőlünk a fényt, el akarják venni. Érzem a szagukat. Kell nekik a fényünk.

Hogy is volt az 1976-ban, az MSZMP kongresszuson? a Kis Jóska meg a Nagy Béci kint cigizett a folyosón, Biszkuék bent ültek a teremben. Senki nem tudta, hogy a lenin összes 16. kötet, 345. oldal közepén Lenin a donyecki bányászok párttitkárának ír, hogy egyetért a május 1-i felvonulás programjával. Két oldallal arréb arra buzdítja I. M. Szotyolint, hogy a nép érdekében folytassa napraforgónemesítési munkálatait.

Ugye ismerős, rohadék denevérek? Már akkor, már ott is ti voltatok, a másképpkondolkodás, a rombolás izzadságszagú angyalai. Lebuktat titeket, kozmopolita férgek, hogy most is vöröses fényben játszik testetek.

Megírja a Times, hogy a Fény becsap minket. Kellene a fény, mi? Hogyhogy eddig a Times nem írt a fényről? Eddig hogy olvastak ezek? Persze, most hogy újra van Fény és keringhetünk körülötte, ez már bántja az ő lelkület. Hát csak hadd bántsa, a fény nem eladó.

Persze, könnyen beszéltek, hiszen a Kohn-Benditek, a Fisherek, a Böhmök mellettetek állnak. Persze most majd antiszemita leszek, csak mert le mertem írni ezeknek a cégéres gazembereknek, csapkodó szárnyú denvéreknek a nevét. Hát nem rohadékok, engem nem kaptok el. Én erős vagyok. Nem félek. Ne féljünk. Nem bánthatnak.

Kellene mi, a mi fényünk, mert már nem bírtok ragyogni, askenázi, komcsi, büdös lepkegyűjtők. A Fény kellene nektek. A fény nem eladó. A mi fényünk. Ha idejösztök, tudjátok, itt erős és büszke lepkék vannak. Mi vagyunk azok. Én egy pillangó vagyok. Én a halálfejes lepke vagyok (Acherontia atropos) de a többiek is azok. Megölünk benneteket, ha bántjátok a Fényt. Szemeink fényét.

Büdösek vagytok. Érzem a szagotokat, horezmi csirkefogók. Igen, ott büdös. Ha idejösztök mosdatás lesz. És mi tudjuk honnan kell szappant szerezni. Mi szabad magyar emberek vagyunk. Százezren, ha kell kétmillióan. És majd este kimegyünk, százezren, tüntetni. Keringeni a Fény körül. És akkor nektek rossz lesz, vigyázzatok.

http://www.magyarhirlap.hu/velemeny/a_satan_kutyai.html

7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr893521019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kicsi Kacsa 2012.01.05. 10:10:13

1976-ban, az MSZP kongresszuson

helyett

1976-ban, az MSZMP kongresszuson

(csak kötözködök)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.05. 10:19:28

@Kicsi Kacsa: jogos, javítva. bár mostmár alkotmányosan ugyanaz a kettő.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2012.01.05. 10:27:45

Tudjátok mit mondott a pap, miután bokán rugta Lucifert? Távozz tőlem sántán!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2012.01.05. 10:28:46

@altoid: ezt most nem fogom moderálni, de elvárom hogy lenyomj ötven fekvőtámaszt.

Celtic 2012.01.08. 20:19:43

Jo volt....A commentek meg kulon dicseretet erdemelnek...Namindegy.
Viszont az egyik comment irt egy szamrol, ami "annyira jo, hogy mar tobbszor betiltottak a Youtube"-on.
Meghallgattam. Azota borsozik a hatam (nem az oromtol vagy a meghatottsagtol, de ennyire kinrimes izet...)

Aki erdekel:

internetfigyelo.wordpress.com/2011/05/01/trianon-himnusz-a-csik-zenekarral-tartsd-magad-nemzetem/

(Nem a Csik jatsza, ez valami feldolgozas-szeruseg. Viszotn a Csik akarja letiltani, ugy tudom, mert jogdijat a melymagyarok nem fizettek a feldolgozasert....)

Celtic 2012.01.08. 20:36:53

@Professor Pizka: Ja, a mentalis pofon miatt elolvastam ennek a postnak a commentjeit is. Ha valakinek nem tetszik, az minimum "fitymanelkuli" es hasonlo. Gyonyoruen jellemzo az a post a minden teren magasabbrendu magyar embereket...
De ennyiut vasarnap estere, ideje valami konyvet olvasnom, asszem.
süti beállítások módosítása