HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Nutriarkista kialtvany

2008.05.01. 09:54 Professor Pizka


Minden eddigi tarsadalom tortenete a Nutriak harcanak, sikereinek es megveretesenek tortenete. A hod, a vidra, a pezsmapocok, az urge, az aranysakal es a ravaszdi roka harca a nutria ellen. Amikor a pezsmapocok kiszoritotta kozonseges patkanyt az elohelyekrol es amikor a ravaszdi roka osztozni lett kenytelen az aranysakallal, az ellentetek nem szuntek meg. A nutriak elnyomasa ket reszre szakitotta a tarsadalmat. A nutriakra es a nem-nutriakra. Amerika felfedezese, Afrika korulhajozasa lenduletet adott a feltoro borzoknak, a borzoazianak. Naprol napra vivtak meg harcukat az elnyomo gonosz vidrak ellen. A borzoazianak forradalmi szerepe volt. A borzoazia azonban puszta taplalekviszonyokka redukalta a csaladot, es penz uralta rendszerre formalta a tarsadalmat. Uralmuk ala hajtottak a hodokat, akik kulonb csodamuveket emeltek nekik mint az egyiptomi piramisok. Kihasznaltak a vilag ujonnan felfedezett orszagait. Szovetsegre leptek a rozsomakokkal, az oposszumokkal es a cibetmacskakkal. Osztalyuralmuk soha nem latott termeloeroket hozott letre, de kitermelte onmaguk osztalyellenseget: a nutriakat. A nutriak fejlodesen mennek at, harcuk az elnyomas ellen mar letezesukkel megkezdodik. Eleinte erejuket szetforgacsolva, egyenkent kuzdenek a borzoazia ellen, amely az eletfelteteleiket fenyegeti. A nutriak kutyaeledelkent, mirelit belszinrolokent es loncshuskent vegzik.
Valamennyi osztaly kozul kizarolag a nutriak az igazi forradalmi osztaly. A hod, a pezsmapocok az aranysakal mind a kozeprendkent valo fennmaradasaert kuzd, mig a lumpen-patkanyok hellyel-kozzel a forradalomra ravehetok de ok a legkonnyebben megvasarolhatok a borzok aljas uzelmeinek celjara.
A nutriak nem allitanak fel kulon elveket hogy ezek kaptafajara huzzak ra az egesz osztalyharcot.Celjuk ugyanaz mint a tobbi elnyomott allate, az osztallya alakulas es a borzok osztalyuralamanak a megdontese. A borzok kutyaeledelnek, marhaparizsinak es kenomajasnak valo feldolgozasa.
Egyetlen kifejezesben foglalhatjak ossze elmeletuket: a nutriak husipari feldolgozasanak megszuntetese. A kispolgari nutriatermekekrol beszeltek? A teszkos parizerrol, a dinoszaurusz formaju "baromfi"fasirtrol? Vagy a nagypolgari premium marhaparizsirol es a "juhbeles" becsi virslirol?
A nutriak celja az, hogy a borzok legyozesevel a husipar oket dolgozza fel a csikos pofajukkal egyutt.
Vajon teremt-e a feldolgozas a nutriaknak vagyont? Aligha. Feldolgozott testvereik husat a nutriak nem eszik meg, a borzok asztalan vegzi minden egyes falat.
A nutriakat kizsakmanyoljak. Az ertuk kapott penzt zsebre teszik. Pedig ez tarsadalmi tulajdon. A borzok husaert kapott penzt a nutriak egyenloen el fogjak osztani.
Termeszetesen a nutriak bevezetik az oszinte es leplezetlen nokozosseget a borzok dekadens, a noket kizsakmanyolo es prostitualo tarsadalmi rendje helyett.
A II. fejezetben elmondottak (lusta vagyok az egeszet atirni. Prof. Pizka) nyilvanvalo a nutriarkistak viszonya az europai nutria-mozgalmakhoz.
Az angol nutriakat az ottani borzok osszeeskuvese kiirtotta. Terriereket, basset-houndokat fogadtak fel es rokakkal zabaltattak fel oket. De a rokak sem jartak jobban. A beloluk keszult termekek az ASDA aruhazlancban (a borzok legaljasabb vallalkozasa) vegeztek, meg a kepuk is szerepel a Smart Price termekcsaladon.
A spanyol nutriak nem birtak a versenyt az ottani borzokkal akik a hiuzt es a fasiszta cibetmacskakat toltak maguk elott, es az o eroszakos eszkozeik reven tudtak olyanna tenni az orszagukat, mintha ott sose lett volna nutria.
Vannak fold alatti mozgalmak, mint az alban nutria mozgalom, a luxemburgi es az eszakir nutriak. Ugy tudjuk, hogy titokban nehany csalad elszantan kuzd a borzoazia ellen Sziciliaban. Ugy tudjuk, hogy ezek a csaladok megkezdtek a beepulesuket az amerikai borzoaziaba, elhajolva ezzel az eredeti iranytol. Noha meg illegalitasban vannak, a balti, a lengyel es a feherorosz nutriak is megkezdtek a vilagot megvaltoztato szervezkedesuket a borzok ellen. Nemetorszagban a a nutriak meg a borzokkal kuzdenek a vaddisznok ellen, de el kell mondanunk minden nutrianak mindennap, hogy az igazi osellenseg a borzoazia. Egy napon majd a nutriak szembefordulnak a borzokkal es a borzokbol lesz pastetom a Lidl polcain. A forradalom szele mar itt van.
A nutriak nem titkoljak el nezeteiket es szandekaikat. Nyiltan kijelentik hogy celjaik kizarolag a borzok uralmanak eroszakos megdontesevel erhetok el. Reszkessenek a borzok a nutriarkista forradalomtol. A nutriak e harcban csak lancaikat veszthetik, cserebe egy vilagot nyerhetnek.

Vilag nutriai egyesuljetek!

15 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr83449611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kuoni pásztor 2008.05.01. 10:13:23

Apám nutria, anyám borz. Kell-e félnem, Professor úr?

Csokis · http://csokis.blog.hu 2008.05.01. 10:47:38

Vesszenek az antinutristák! Le a Mekdonálccal! Marhahúst a hamburgerbe!

quicksilver · http://szamszara.blogspot.com/ 2008.05.01. 10:49:30

A harcban aki középen áll, az nem semleges, hanem mindkét oldalról felpofozzák.

Még a belgák is eszembejutottak, de ők már rég eldöntötték, hogy hová álljanak.

beste 2008.05.01. 11:05:14

A menyéteket jobban bírom... :-))))

jjj 2008.05.01. 14:29:34

Olvashatatlan ékezetek nélkül... msn-en én is úgy írok megszokásból, de ha már nagyobb közönségnek szánod...

Empty 2008.05.01. 18:40:31

fgfdhfd 2008.05.01. 14:51:14

Gratulálok. Szellemes, kreatív.

olda 2008.05.01. 23:29:30

Tanulságos volt. Egyetlen kiegészítést tennék, a kifőzdék és kínai büfék világa már csincsillahúsra alapoz.

Ja, meg te nem vagy normális, de ez nem tartozik szorosan a tárgyhoz és nem is volt meglepetés :)

Licus 2010.02.05. 11:17:44

Mongyonle! Abcúg! A nutriák maguknak köszönhetik végzetüket!!! Nekik van a legmenőbb bundájuk, és a lelövendő állatok száma/kinyerhető bunda négyzetcentimétere arány is náluk a legjobb (vö. csincsilla, mókus)... egy félhosszúra én is vevő lennék:(
A jövő az anarcho-szindikalista-punk-death-metal KOPASZ nutriáké! Azok majd megmutatják a világnak!

paranoid T.R. marcipan 2010.02.05. 11:46:11

asszem szükségünk lesz egy terápiás beszélgetésre. mit szedsz, mióta, mit pótolsz ezzel az életedben, és hogyan kellene abbahagyni. felteszem a szemüvegem is, h hitelesebb adjam a pszichiáter. nem vagy komplett :D

ééééés a pontozós elmebeteget moderáljad ki.

paranoid T.R. marcipan 2010.02.05. 11:47:35

egyébként mért van az h ha a címlapra megyek ez a poszt sehol sincs?

paranoid T.R. marcipan 2010.02.05. 11:48:38

rájöttem. legközelebb előbb gondolkodok:D

csurtus · http://csurtus.blogrepublik.eu/ 2010.02.05. 12:15:26

Nutriából egészen jó kolbászt készítenek, és vadasan is megteszi.

vén betyár 2010.02.05. 12:15:31

@beste:
Nyércek csatlakozhatnak?

paranoid T.R. marcipan 2010.02.05. 12:53:29

@csurtus: milyen élőlényt nem ettől még? poloska? kacsacsőrű emlős? ez a lista biztos rövidebb :D:D

Licus 2010.02.05. 13:03:24

@vén betyár: De melyik oldalhoz??? A nyérc nekem gyanús: sose tudtam eldönteni, h az a nerc álneve-é avagy külön fajta. És a királyi hermelin rokona! Úgyhogy kedves elv- és bundatársak, itt alighanem royalista összeesküvés készül...

Az igazi felszabadítás csak a növényevőktől várható, ezt én mint nyúl, bizton állíthatom.
süti beállítások módosítása