HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

De kik azok a Vannak Akik?

2011.05.02. 16:29 Professor Pizka

A Vannak Akik egy titkos, misztikus, überpóver felsőbb hatalom. A Vannak Akik irányítják Magyarországot. A Vannak Akik maguk a Hangok, ők az Akarat.

A kormányt is a hatalmukban tartják, általában csont nélkül az történik, amit a Vannak Akik akarnak. Én úgy képzelem el őket, mint egy beszívott, tíz-tizenöt fős bagázst, akik egy parkban a fák alatt hemperegnek, idétlenül vihogva a fűtől. mindegyik kezében van valami bazira hatásos gyilok, amellyel hol egymás valagába küldenek halálsugarat, hol pedig a magyar kormányt lövik seggbe, ha nem csinálná azt amit éppen vízionálnak. A magyar kormány ettől nagyon szenved, tudnának ők kormányozni, de a Vannak Akik nem engedik. A Vannak Akik ugyanis nem csak szuperhatalmú szatírok és bacchánsnők, hanem direkt genyóznak a magyar kormánnyal.

Szegény pártunk és kormányunk próbál valamit tenni. Ha már nem tehet semmit, akkor legalább kinyomtatja a Vannak Akik írásos parancsait, hogy basszátok meg kedves nép, lehet véleményt mondani, de dafke az fog történni, amit a Vannak Akik akarnak, mert ha nem akkor idejön valamelyik Van Aki (a Dörrög Zultánn nevű) és fejbesom minket a gőzkazán piszkálóval, ami egy súlyos fém tárgy.

Ezért amikor megjön a postán a legközelebbi Nemzeti Kérdőív megjön a postán gondoljunk szegény kormánytagokra és arra, hogy mit kapnak ezek a Vannak Akiktól. Értsünk egyet a Vannak Akikkel, különben megint seggbelövik őket mint dámvadat az ármány, aztán rohanhatnak át a sötét erdőn árván.

 

10 komment

Címkék: akik vannak szaleforeléner

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr472872001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nem várt fordulat 2011.05.02. 17:08:45

nem merek elsőzni, mert félek, vannak akiknek ez nem tetszene.

paranoid T.R. marcipan 2011.05.02. 21:21:08

én még magammal sem értek egyet, akkor másokkal hogyan?

Mostly Harmless 2011.05.04. 11:05:44

"– Kik azok az ők? – kérdezte Bill.
– Mindenki, aki közéjük akar tartozni – mondta Döghalál filozofikusan. – Ők egy elmeállapot és egy intézmény is egyben.
– Nem kell ez a rejtelmes köcsögség! Egyenes kérdésre egyenes választ!
– Egyenesen feleltem – vágta rá Döghalál a tőle telhető legőszintébben. – Ők kihalnak és újak lépnek a helyükbe, de az intézmény tovább él.
– Már bánom, hogy megkérdeztem – mondta Bill."
/Harry Harrison: Bill, a galaktika hőse/

legeslegujabbkor 2011.05.04. 22:33:23

"Vannak, akik azt javasolják, hogy azok a szülők, akik kiskorú gyermeket nevelnek, az új magyar alkotmány értelmében valamilyen módon gyakorolhassák gyermekük szavazati jogát. Ön mit gondol?" Erről már tudjuk, hogy itt "vannak aki" az maga Orbán Viktor :)

Vaandor 2011.06.01. 12:43:43

@legeslegujabbkor: Ugyanmár, méghogy Orbán rángatná dróton a agymenéseivel az egész kormányt, a Pártot, a Parlamentet?

Dehát az személyi kultusz lenne, meg egyszemélyes hatalom!
Ááááá... Biztos csak az idegenek.

legeslegujabbkor 2011.06.01. 13:15:07

Igazad van, tényleg elszaladt velem a ló. Hogy is képzelhettem el Orbán Viktort, amint egy parkban a fák alatt hempereg, idétlenül vihog a fűtől, és halálsugárral a magyar kormánytagokat lövi seggbe, ha nem csinálják azt, amit éppen vízionál.

Doberdo 2011.06.09. 18:36:57

Azért egy dolgot a "Vannak (K)AKIK" is mellőzni szíveskedtek. Nagy dérrel-dúrral beharangozták, hogy minden nagykorú magyar háztartásba külön- külön levélben megküldik az elfogadott, de még nem hatályos Nagy magyar-orbáni (K)alaptörvényt. Ezt a törvény azonban hiába várja jelenleg is a sorok között is olvasni tudó magyar populáció, az csak nem akar megérkezni. Szerintem félnek, hogyha sokan elolvassák, akkor a "szociális-kulturális" felkelést el kell majd szenvedniük. Mert ami ebben az irományban van lefektetve az minden túlzás nélkül a magyarság szégyene.
süti beállítások módosítása