HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Olimpia, szamlaval, szerzodessel

2008.12.18. 18:55 Professor Pizka

A Vastagbor blog kivalo szerzoje, zero racsodalkozott honatyaink es mozgalmaraink "hulyesegere", hogy ezek olimpiat akarnak Magyarorszagra.

Mielott az okokra ternek, idezem Naszreddin Hodzsat, akit egyszer a kalifa az aktualis csinyteveseert ki akart vegeztetni. A furfangos Naszreddin elvallalta, hogy egy ev alatt megtanit egy szamarat arabul, ha nem vegzik ki. Ismerosei kerdeztek tole, hogy: Naszreddin, megbolondultal, hat a szamar nem tud beszelni??? mie Hodzsa csak annyit mondott. Egy ev alatt sokminden tortenhet. Meghalhat a szamar, a kalifa es akar en is...

 

Szoval palyazzuk csak meg, mi van, ha feltor a foldgaz valahol, es 2020-ban az ujszulottek korkedvezmenyes nyugdijba fognak menni, olyan gazdagok leszunk? Es nem palyaztuk meg, es valami szakadt kis orszagocska rendezi meg helyettunk. Tehat a palyazat szep es jo.

Kulonosen, hogy az olimpiai palyazat kicsit olyan mint a karacsony: nem is annyira maga a Szenteste a szep, hanem az Advent izgalma, az ajandekok beszerzese, csomagolasa... es a vegen a rossz gyerekek is  ajandekot kapnak. Na itt is ez lesz.

Elkanyarodva a karacsonytol erezzunk most egyutt egy pillanatra honatyainkkal es anyainkkal akiket az APEH, meg Kovacs Arpad (azzal a Rumcajsz szakallaval) nem hagy nyugodtan gazdagodni. Szegenykek. Mert nem lehet csak ugy uri modon besetalni a penztarthoz es kivenni a keszpenzt. Mitobb, az ugynevezett valasztok (tenyleg kik ezek?) miatt torzsalkodast kell szinlelni, jobb sorsra erdemes fiatalembereket kozintezmenyek ele kuldozgetni, szoval tiszta nyug ez a politikus palya.

Ellenbogen ha olimpiat rendezunk, az nem lehet csak ugy hirtelen. annak meg kell adni a modjat. Eloszor is felmerest kell rendelni, iden meg ugysem rendeltunk pedig mar nyakunkon a karacsony. Tanacsadast! Namarmost ezek a pimasz ujsagirok (meg azok a pubik, akiket a legutobbi bulibol kihagytak) elertek, hogy ezeket a jo kis szerzodeseket mar nyilvanossagra kell hozni. A macska rugja meg. A  vegen meg majd jon Kovacs Arpad, es  ahelyett, hogy Mankat levinne Jicsinbe (vagy hova...) fogja, es szakember modjara tenylegesen felmereti a dolgokat. Es akkor baj lesz, mert ez az alak komolyan veszi magat, ami ritkasag errefele. Mar rendesen mutyizni se lehet Zuschlagot is hogy elkaptak.

Tehat rendezzunk olimpiat belaim, mert abbol 2010-ig meg le lehet akasztani vagy 150-200 millat szepen tisztan, leadozva, szerzodessel, szamlaval, nem vagyunk mi zsivanyok. Beleirhatjuk EU-palyazatokba, hogy mi mar arra gyujtunk.

A lenyeg, hogy legyen alairt tertiveveny. Mert ha jon az APEH, a Szamvevoszek, vagy egyszeruen csak Zuschlagositani akarnak minket, lefedezzuk a dolgot egy tertivevennyel, hogy kerem a mi palyazatunkat Genfben a NOB atvette. Torvenyi kotelezettsegunknek eleget tettunk. Menjen az APEH Genfbe nyomozni, ha olyan sok ideje van. Majd megnezem en, hogy tud ott barmit kideriteni.

Fel az olimpiara, gyorsabban, magasabbra, erosebben. Hogy nincs  eleg penz? Az kit zavar? Mi kerem, jo penzert mindent elokeszitettunk. Ki tudja, lehet jovore megis megdoglik a szamar.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr88830257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zero · http://vastagbor.blog.hu/ 2008.12.18. 20:07:12

Nagyon jó lett!

Remélem lesz népszavazás róla, mielőtt tényleg pályázunk ...vagy azzal rosszabbul járnánk?

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2008.12.18. 20:12:22

nepszavazas, az jo. Szamlaval, szerzodessel, abbol is lehet szepen keresni :-)

SimiTomi 2008.12.19. 09:11:31

Nem-nem, azt szerintem vegyük észre, hogy ezek TÉNYLEG meg akarják rendezni ezt az egészet. Szerintetek elég nekik az a 150-200 millió, amit mondjuk 2010-ig ki lehet venni?

Ott van mögötte a sárga oldal, a piros oldal, a BOM oldal.

Három csapat. két év. 200 milla.

Aprópénz.
süti beállítások módosítása