HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Belolem nem lehet vizsgazott lemezlovas

2009.01.28. 08:45 Professor Pizka

Honfitarsaim, belolem nem lehet vizsgazott lemezlovas. Pedig nyilvan egy csomo penzt kereshetnek, amikor a diszkoban a fiatalsag majd nezegetne a diplomamat es hallgatna rovid eloadasomat az elektronikus trance-house-techno-acid-punk-ambient-ambivalent-decadent-amodent-dub-ska stilusrol, amit nyomatok. Ezzel megakadalyoznam, hogy leigyak magukat, minthogy a fenti stilust legalabb egy fel liter vodka utan lehet elviselni es pluszot tequila utan elvezni. (tudom, az enyemet meg sehogy)

De miert nem lehetek en vizsgazott lemezlovas? Az egesz a tornasorban kezdodik. Mar ott latszik, kibol lesz olyan ember, akinek ha beszolnak, lehuz egy maflast a kis beszologatonak. Ki az aki tojik az egeszbe es csak tul akar lenni az oran. Es vegul ki az, aki kis termetet, rovid farkat, zsiros hajat, vagy barmi egyebet azzal kompenzalja, hogy intrikal es arulkodik. Az ilyesmi a lanyoknal sem meno, de a fiuk le szoktak rugdosni az ilyet. Ezek az alakok szoktak mindenfele kutyuk koze bezarkozni es ebbol a fajtabol kerul ki a vizsgazott lemezlovas.

Es itt az ujabb, kivalo pelda, a Nemzeti Fiatalsagert Aggodo Lemezlovasok Bajtarsi Szovetsege.

Meg mindig azzal a hazugsaggal hazalnak, hogy bizony a vizsgazott lemezlovastol kevesbe hulyul a diszkozo ifjusag.

Tehat nem a piatol, a drogtol vagy barmi mas vegyi anyagtol. Nem attol hogy a tulaj ipari krumpliszeszt ad el vodka, tequila es rum cimkevel. Nem attol, nyilvan.

Es nyilvan nem arrol van szo, hogy a legjobb lemezlovasok is legfeljebb par szazezret keresnek estenkent. A derekhad ennel kevesebbet, jo ha az atlagbert osszeporgetik egy honapban. Mikozben a kopasz, merci terepjarot hajto tulaj minden szombat este elad harom hektoliter ipari szeszt, hat hektora higitva, decinkent egy ezresert, es akkor a sorrol meg nem is beszeltunk.

Es persze arrol sincs szo, hogy a francnak van kedve kovetni az uj stilusokat, megtanulni mindent... mert a lemezlovas egy napon azon kaphatja magat, hogy nem hivjak sehova, mert valami mitugralsz, pattanasos gimnazista nyomja, valami szedett-vetett cuccal, de mar az uj stilusban.

A tornasor elejen allo fiuk ilyenkor ragyurtak. Aki a szovegevel csajozott az igyekezett felvenni a tempot. Ha a fenyegetes izombol jott, akkor nyilvan nem volt mese, ha utni kell akkor utni kell. Beiratkozni karatera. Ha a csajok is kint ornaznak az udvaron, akkor teljes erobol nekifutni a tavolugrasnak, hogy Gizike lassa, mekkorat bir az ember ugrani. A vegefele elofordulo majdani lemezlovas (a vizsgaztatos fajta) ilyenkor levellel fordult az igazgatohoz a tornatanari kegyetlenseget ecsetelve, ami kihat a tornaorat koveto magyarora hangulatara. Ha szerencseje volt, akkor a magyartanar bevette ezt a maszlagot.

Most a mi jovo nemzedekert aggodo lemezlovasaink megtalaltak a Fideszt, es ott egy kepviselot, aki jo kepviselohoz illon egy jo kis mediaszereplesert jobb meggyozodese ellenere meg is tanult porgetni. Kicsit.

Ez mar magaban duhito. De vegulis hadd keressenek ezek penzt, kit erdekel. Igaz ugyan, hogy az utobbi tiz ev ertelmes kormanydonteseinek egyike volt (nem volt sok...) hogy megszuntettek az allami  dj hatosagot. Ha visszahozza akar a Fidesz, akar az Mszp, mar most szolog hogy en felrugom elveimet es ajanlocedulakat kezdek gyujteni a Magyar Ady Parhuzam-Nemzeti Pinapart reszere.

2 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr17907692

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.03. 10:22:16

DJ-vizsga és a szopásAz akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MasterMason 2009.04.10. 10:32:11

Itt arról van szó, hogy a régi kiégett lemezlovasok pénzt akarnak szedni uralkodni akarnak a másikon. Sokan még nem értik a videómat ezzel kapcsolatban pedig sajnos ez az igazság:

www.youtube.com/watch?v=-XkJYxAY_uM

www.youtube.com/watch?v=rB0uwq6J2xc

Szándékosan nem beszél senki arról, ami ott lent történt a hajógyárin. Éppen ezért egyik sem jobb a másiknál, ugyanis mindkettő el akarja tusolni azt, hogy mi történt valójában ennek a kérdésnek a kapcsán.
Én pedig mint áldozat nyeljem le azt ami ők csináltak? Ez nem fog menni.
Vér fog fojni ha nem lesz törvényes igazságszolgáltatás.
Pont annyira véletlenekről van szó a Dj vizsgás videómban és a Disco's hites videóimban, mint amennyire véletlenül ezt művelték az ombudsmannal:
www.youtube.com/watch?v=SCxKKXDB4qw
Arcomat nevemet vállalom természetesen, a mai napig is.

Azt azért tudnia kell mindenkinek, hogy nekem ez a munkámba az automba és majdnem az életembe került idáig.

MasterMason 2009.04.10. 10:42:01

Hja, elkezdtem kiteregetni, rögtön betalált a a hajógyári drogkereskedők egyik embere, a Rács Balázs nehogy baleset történjen az anyukámmal tudod? Aztán meg ezzel a szép orosz cigány kgb-s gyerekkel probáltak jobb utra tériteni...
dtar.atw.hu/public_html/video/stecura1.JPG
dtar.atw.hu/public_html/video/stecura2.JPG
dtar.atw.hu/public_html/video/stecura3.JPG
Igy megy ez srácok...
Hja nem beszélve arról, amit a hatóságoknak nevezett orosz terrorszervezettől az NBH féle KGB-s brigádtol kaptam. Hát barátom az automtól kezdve mindent elvesztettem már, a szó valódi értelmében véve, le akartak csavarni. Ha esetleg meg kicsit hihetetlen a videóim, akkor ezt is olvasd el:
www.alcazotthaboru.eoldal.hu/
süti beállítások módosítása