HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Miért nem szeretem Flavio Briatorét?

2009.09.18. 15:46 Professor Pizka

Azért mert sok pénze van és szupermodell csajokkal szokott hálni, de ezt nem bontom ki jobban, egyszerű okból. Azt mondják ugyanis, hogy a felső tízezret, meg a női combokat nem kritizálni kell, hanem közéjük kerülni.

Amiért nem kedvelem a pasast, az a zsugázós manővere, amiből hangos botrány van most. A ránézésre valahol a seftes kamutáska-árus és a lányokat is felhajtó jesolói szállodaportás között elhelyezkedő pasas ugyanis Fernando Alonsót megtartandó vágott bele a csalásba, amivel úgy mellesleg egy másik embber, Nelsinho Piquet életét tette kockára.

Adódik a kérdés: miért nem szerem Fernando Alonsót? Azért, mert a primadonna sportoló típusba tartozik. Én sokféle versenyzőt kedveltem és kedvelek. Mansellt és Hillt, mert annyira angolok voltak. Sennát, mert annyira Paganinije volt a sportnak. Schumachert, mert annyira hatszáz győzelmes német vadászpilóta módjára tette a dolgát. Alesit és Patreset, mert évtizedekig csendben és elegánsan húzták az igát. Kimi Raikönnent és Coulthardot a Machismo miatt, ahogy ittak és csajoztak. (-nak). Igazán csak Hakkinent és Hamiltont nem tudom megszeretni.

Alonsóval az a bajom, hogy noha vitathatatlanul zseni, már vagy két éve azon megy a rágódás hogy hol fog versenyezni. Mert hogy prímás ám a lelkem, de a Renault-nál jobb csapatoknál már van prímás. Raikönnennél nem jobb pilóta. Teljesen más a stílusa, de nem jobb. Massa...örök második, ha az ő ülésére beültetik, akkor meg kétfejű torzsalkodós istálló lesz a Ferrariból. Kovalainen helyére is mehetne a McLarenhez, de ott azzal kéne szembesülni, hogy a tejfelesszájú kis jótanuló gimnazista Hamilton zsigerileg van olyan gyors mint ő. A többi csapat nem játszik. Lehetne még a Brawn, de a jó öreg Ross nem hinném, hogy szeretne vele dolgozni. Egyrészt Button személyében valószínű, hogy az ő embere lesz a világbajnok, másrészt, ha Barichellónak elege lesz a sok pechből és visszavonul, az atomfizikus munkastílusához akkor sem passzol Alonso. Akkor már inkább Raikonnen.

Ehhez képest A Renaultnál lehetett volna esélye többre vini a dolgot. Ahhoz viszont dolgozni kell. A pilótának tesztelni, fejlesztésekben résztvenni, mint ahogy schumacher tette és teszi most, Button, Barichello, Vettel... Másrészt pedig Flavionak, a jesolói rimák nagy ismerőjének és a Benetton táskák apostolának meg normális humánpolitikát folytatni. És nem baleseteket szervezni. Érdekes módon Frank Williams a moszkvicsmotoros autójával tud csendben dolgozni. Érdekes módon Ron Dennis le tudott csendben lépni. De az tesz igazán rosszat a Formula-1-nek, hogy egy vitán felül, bizonyítottan zseniális pilóta nem ül meg csendben a fenekén és nem tesz meg mindent azért hogy jó legyen az autója. Focimeccsen ezek szoktak félholtan fetrengeni az olasz bajnokságban, ha a hávéd egy méternél közelebb jött.

Button, akinek az első versenyén kiderült, hogy istenáldotta tehetség, talán idén sok év után világbajnok lesz. Csendben kibírta. Senna, amikor Ford motorral kellett menni a Hondás hegemónia után, Silverstone-ban megmutatta, hogy ő egy háromlámpás Tátrával is körbautózza a mezőnyt. Ha el akar menni Alonso, hát menjen, de én úgy gondolom, hogy Enzo Ferrari, Frank Williams, Ken Tyrrell, Jean Todt ilyen disznóságot egyetlen pilótáért sem tenne meg. főleg, hogy Alonsó azért nincs olyan hej de nagy formában, ennyit menne Fisico is. Akit le is szerződtettek rögtön abba a Ferratriba, ahol Alonsó már két éve ülni szeretne...

Szólj hozzá!

Címkék: aranylaci

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr521390894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása