HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

A szögletes képernyő lovagjai

2010.12.22. 09:03 Professor Pizka

Es gibt ein titkos szervezet, férfiak és nők, akik arra szövetkeztek, hogy a magyar bulvármédia igazságtalanságai ellen küzdjenek. Teszik ezt azért, mert a magyar bulvármédiában elharapózott az a sajnálatos jelenség, hogy a jókat, igazakat, tehetségeseket, alulról jötteket rendre megalázzák, megpuccsolják, eltiporják.

Igen! Szíj Melinda, Hogyishívják Nicolas, mind a média kegyetlen gépezetének, a tömegeket manipuláló keveseknek az áldozatai! Ez a szervezet nem tűri a képernyő igazságtalanságát. A szervezet gyökerei az Isaura c. sorozathoz nyúlna vissza. A világ szívcsakrája, a kilencszer csavart, progresszív rugóállandójú, McPherson rendszerű magyar DNS szívből jövően utasítja el a gyengéket ért támadásokat, és fellép ellenük. Amikor látta a magyar, hogy Isaura előbb-utóbb összeomlik majd a rabszolgahajcsár kizsákmányolók csapásai alatt, gyűjtésbe kezdett, óriási összeg gyűlt össze az igaz és nemes cél érdekében. Isaura ettől a örömhírtől erőt gyűjtött és váratlan fordulattal erkölcsi győztesként került ki a sorozatból, így az összegyűjtött pénz sorsa bizonytalanná vált.

Akkor alakult az a titkos szövetség, amely olyan jövedelmező ágazatokba, mint a sorselemzés, szerelmi oldás-kötés, tarot-kártya, biohoroszkóp, pi-víz, stb. fektette az összegyűlt pénzt. Mára olyan kamatok gyűltek össze, hogy SMS-szavazataikkal a gyengébbek mellé állnak, és ha mégis sikert arat az ármány, az ORTT-hez, vagy annak utódaihoz fordulnak.

Már folyik a vizsgálat a szervezeten belül, hogy az összegyűlt óriási tőkéből megszervezzék a futball Bajnokok Ligája döntőjének visszavágóját (minden évben) ahol garantáltan a vesztes csapat fog nyerni így nyújtva vigaszt a sportfogadási botrányokkal átszőtt sportág kiábrándult rajongóinak.

Folyik a pénzgyűjtés az "Önök Kérték legyen minden nap egész délután a kettesen" programban. Az egyedüli gondot az okozza, hogy ezzel kevesebb műsoridő jutna a "Tloh genter, ebben a szóban (két szó, bazmeg) el van rejtve egy híres tenger neve, telefonáljon már csak húsz másodperc, jajistenem mileszmost itt a hatszázeze' " típusú műsoroknak, amelynek a bevételén a lovagrend risztel a műsorszolgáltatóval.

Hogy pontosan ki áll a lovegrend mögött, nem tudjuk. Egyesek Nyíregyházán a jósavárosi panelekben sejtik a gyökereit, mások Markotabödögén, a Kossuth utcában. De talán mindegy is. figyeljünk és látni fogjuk, hogy nem halt még ki a jóért küzdeni tudás az egymásba kapaszkodás, a szeretet...

Kérem kapcsojja ki.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr22531497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viharkabát 2010.12.23. 07:26:42

Életem meghatározó problémája, hogy még mindig nem tudom: ki tlöe meg a tloh gentert? :D

A McPherson rendszerű echte magyar dns kutatását először dénes professzor végezte, aki az iskolatársam szomszédja volt a függőfolyosón (magyar nevén gang) aztán kiment amerikába érvényesülni.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2010.12.23. 23:47:24

Isaura gyujtesere anno 14 ezer rejsz jott ossze. Ehhez nehannyal jomagam is hozzajarultam. Akkoriban kezdodott nalam a pubertas ;)

Hullafotós 2010.12.28. 16:05:59

Gyalázat! Szíj Melindát a Pali mellé First Ladynek, termékeny földű királydombi klinikán koronázva, "magyar nőnek magyar magot!"*.

Isaurának gyűjtő falu (Borsodnovák?) szörnyű esete. Menne rendesen kedd este a sorozat, de egyszercsak elsötétül az egész falu. Mindenki ki az utcára, ahol éppen elhalad a műszakból hazafelé tartó bányászcsapat. Másnap a dühödt helyiek kifakadnak a polgármesternek: "Na ne mondja már, h elment az áram az egész faluban! Láttuk a bányászok buszát, az ki volt világítva".

A Magyar Radikális Nemtudommilyen Párt 1998-as mezőgazdasági vezérgondolata, 'ugyeértik' jellegű csippentéssel a szemük sarkában.
süti beállítások módosítása