HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Gumicsont

2011.12.02. 11:27 Professor Pizka

A neten kering egy kép, amelyen egy nagy kerek seggű nő van tangabugyiban, a háttérben pedig  egy kutya autót vezet. A vicces képaláírás arról szól, hogy mindenki (még a nők is) a nő seggét bámulják, és senki sem veszi észre a kutyát a volánnál.

Amikor a magyar kormányt alakító Midori Szuzuki, főállásban mat-fiz. szakos egyetemi hallgató letérdel a nemzetközi pénzügyi intézmények előtt, bájos pofiján csillogó őzike szemeit lecsukja, és pontosan tudja, hogy saját érdekében nem is fogja kinyitni a következő húsz percben és aztán is csak akkor, amikor a gyártásvezető megsajnálja és elszalad egy törölközőért, nos akkor nem árt ha van kéznél valami figyelemelterelő attrakció.

Az előző session alkalmával még volt koronaúsztatás, Sacra Corona, Honfoglalás, ilyenek. Most nincsenek.

Az a szörnyű gyanúm, hogy erre a szerepre a nehezen tolerálható jobber arcok mozdultak rá. Ezzel persze bizalmat előlegeztem a kormánynak, miszerint a módosítók fenyítésről, kötelező szeretetről, nemiségről azok igazából rossz viccek, Sas Józsi parlamenti ellenpólusai.

A nép ezeken nem röhög, nem is gyűlöli őket, hanem savanyú szájízzel idegenkedik tőlük. Engem nem zavarnak különösebben, de itt egy ingyen és kéretlen Kasszandra-levél nekik:

A nép az akasztáson, nyakazáson és az autodafén is remekül szórakozik. Az opportunista szamuráj pedig, ha szepukut várnak tőle, hajlamos lesz kiküldeni párat az utált hajcsárok közül a bitóra. És akkor majd nagy csodálkozás leend.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr113431374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

escargot 2011.12.02. 14:02:29

Vállalható és vállalhatatlan jobber kirakatarcok eddig is jöttek-mentek, a főnök osztogatta a selyemzsinórt rendesen. Ki miért és hova bukott, az már majdnem szappanoperai. Legfeljebb annyi lesz a különbség, hogy most nem a főnöktől, hanem a néptől ered majd a kötél - ezzel a delikvens nem lesz sokkal beljebb, viszont dőreség az is, ha meglepődik rajta.

brutuska 2011.12.03. 00:50:49

Ez a Szuzuki kisasszonyos parhuzam a kormannyal fajt, vizualis tipus vagyok, brrrr...
süti beállítások módosítása