HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Juszt sem lépek be, jöjjön a fekete autó. Na.

2009.07.28. 16:57 Professor Pizka

Szövetségbe forrt szabad bloggerek. Hát ide jutottunk. Blogger-érdekvédelem. Ha nem tisztelném a tízparancsolatot, akkor itt egy hosszas fohász következne az égiekhez, hogy miért kell nekem ennyi h... de nem következik.

Na, tehát a blog.hu buliján megvédik a bloggerek érdekeit. Nagyon jó. A blog.hu, mint érdekvédelmi vállalkozás. És a freeblogon blogolókat ki védi meg? És a blogteren? Én azt hittem (én naiv) hogy a blog.hu üzelti vállalkozás, amelyik pénzt akar keresni, hhogy egy rendes vállalkozáshoz illik. De nem, érdekvédenek. Uj Péterrel az élen.

Ha már érdeket védenek, akkor persze, amint azt az egyik hunmorherold felvetette, már kategorizálni is kell. Vicces, de előbb-utóbb ez lesz. Szóval most nevetnem kellene, hogy értem én a viccet, de nics kedvem.

Szövetség. My ass. Miért nem rögtön Szövetkezet? Szakszervezet? Komszomol? Rovszokvomszolovol? Comsublant?

Jelentem, ha bloggervizsga is lesz én elhúzok Argentinába, mielőtt kivetik a blogadót.

Ha a nyájas olvasó esetleg úgy érzékeli, hogy most nem tudok mit írni erre a baromságra és csak hebegek és habogok, igaza van. Olvasók azonban nincsenek, mert ez egy rendes énblog.

Jogosulatlan blogvezetés. Aki jogosulatlanul blogot vezet, vétséget követ el és bezárják öt vizsga nélküli electro-trance-lounge deejay közé.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr961273977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

danesdzsu2 2009.07.28. 23:23:35

Azon perverzek kedvéért, akik olvasnak egy énblogot, viszont nem olvasnak blogot a blogkultúráról, dobnál egy linket arról, hogy miről is van szó?

Mimas 2009.07.29. 22:48:42

Vannak olvasók. Itt vagyok én is.

pooh_aki_pooh_volt_a_regiszt_elott 2009.08.02. 22:09:25

hivő vagyok, na.
ez van.
én mindent mindenkinek elhiszek.
(vagy mindenkinek mindent ?)
süti beállítások módosítása