HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

A nagy turáni blődli

2010.06.12. 08:31 Professor Pizka

Előszöris, gratulálok Orbán Viktornak, mert vagy jó, vagy rossz reformlépéseiről kitűnő érzékkel tereli el mind a plebs, mind az intelligencia figyelmét. Pálinkafőzés, luxusadó, és most itt a legújabb, a finnugorozó szakállas ember. (nem írok bácsit, mert még a végén...)

Ezzel az írással szeretném elkapni a gumicsontot és a némi szájhabzást bemutatni a Nagy Turáni Blődli miatt.

Addig semmi bajom a Szőcs Géza által felvázoltakkal, hogy nyitni kell Ázsia felé. Tényleg sokan szeretnek ott minket, tényleg közös a kulturális gyökereink jó része. Ráadásul olyan túl sok pénzbe se kerül itthon etetni-itatni néhány kazah vagy kirgiz potentátot.

Élve a gyanúperrel, hogy az index szeret kicsit szenzációs mondatokat lehozni, elolvastam Szőcs úr eredeti írását is a Nagyításban. Ott nincs finnugorozás, csak eredetkutatás. De úgy tűnik, hogy az indexes interjúban a leendő kulturgenerális már finnugorozik.

Genetikai eredetkutatást persze lehet sok pénzért csináltatni, de előtte pötyögjük be a wikipédiába a "haplogroup" kifejezést és látni fogjuk, hogy erre már valakik, valahol sok pénzt költöttek. Néhány apróság a ma, Magyarországon élő, magar identitású emberek genetikai eredetével kapcsolatban. Ezek az emberek (jelen sorok írójával egyetemben) genetikai értelemben véve nagyrészt tótok, rácok, svábok. Árpád apánk óta ugyanis nemzetünk néhányszor találkozott a fűnyíróval, úgy, hogy 80% ment a levesbe. Háromszázötven éve az országot még kettéosztotta egy határ, amelynek a déli oldalán a mai Jemenből vagy Dagesztánból lehetett Egerig jönni határellenőrzés nélkül. Az északi oldalon meg határelenőrzés nélkül el lehetett menni Prágáig, Salzburgig... A határ két oldala szent háborút vívott egymás ellen. Na, ezek a vonalak szoktak szép nagy kevredéseket csinálni.

De nem baj, kutassunk, cáfoljuk meg genetikailag a finnugor eredetet. Csak mielőtt nagyon beleásná valaki magát, szólok, hogy a finnugor elmélet már régen nem genetikai emélet. Erdetileg a népünk eredetét magyarázta, ma már csak a nyelvünkét. Genetikai cáfolatát keresni olyan, mint a lesszabály biokémiai cáfolatát kutatni. Senki nem cáfolta azt, hogy Árpád apánk türk módra (fél)nomadizáló nép élén foglalt hont. Senki nem vitatja, hogy népének jó része a török nyelvcsaládhoz tartozó népekből csapódott a teljesen más nyelvet beszélő maghoz. Senki nem vitatja azt sem, hogy még iráni eredetű népcsoport (a jászok) is jöttek ezzel a csapattal. Annyi volt belőlük a finnugor, hogy valamikor ez a törzszövetség kapott egy északról levándorolt részt, és átvette a nyelvét. Átvette, mert ez a nyelv nem tud szerezetében idomulni, akárhány szót is szed fel. Ezért maradtunk meg, ezért nem jártunk úgy, mint az úzok, a besenyők, a kunok... Ez bizony csoda, még ha nem is genetikai.

De azért jó munkát kívánok, csak annyit kérek,, hogy a hétszer csavarodó sumér-szíriuszi DNS-ig ne jussunk el, legalábbis ne az én pénzemből.

4 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr182075579

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Genetikai vizsgálatot! 2010.06.16. 19:15:35

Azonnali genetikai vizsgálatot követelek! Kérek. Esedezem érte... Addig pedig, míg meghallgattatik könyörgésem, beteljesíttetik vágyam, együtt vegyük sorra a lehetőségek sokféleségét az alábbi videófelvétel segítségével!       Megos...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pedró27 2010.06.13. 19:04:52

Szia!

Két megjegyzés a cikkhez.

"rpád apánk óta ugyanis nemzetünk néhányszor találkozott a fűnyíróval, úgy, hogy 80% ment a levesbe."

Ez teljesen igaz, akit ez érdekel azt nyilván az érdekli, hogy a maradék 20% honnan került elő.

"Csak mielőtt nagyon beleásná valaki magát, szólok, hogy a finnugor elmélet már régen nem genetikai emélet."

Ezt azért nem ártana szélesebb körben terjeszteni. Mert ma még az van, hogy ha az ember társaságban kiejt a száján valami olyasmit, hogy "a finnugor eredet csak részben igaz", akkor általában szánakozó mosoly a reakció...

(Kivéve persze ha erősen jobbos társaságról van szó)

TarZerind · http://magyarsag.inda.hu 2010.08.21. 13:02:15

Ne is mondj semmit, szemita idegenség:

ha EURÓPAI VAGY - nem lehetsz magyar,

ha MAGYAR VAGY, Ázsiából származol,

ha pedig zsidó vagy, akkor neked már mindegy, kisfijam....

Bolsi világnézeted VÖRÖCSILLAGKÉNT ragyogja be alulról a béka valagát.

Identitásod NINCSEN, szar neked, de HUNNAK lenni számodra szégyen, MÉG HA A MOSTANI VALÓDBAN egy "pariah" vagy is...:((

Deviáns szinglibolsilibsibibsi 2010.08.26. 13:44:17

@TarZerind: Hubazmeg, EZT nem is ÉRTEM. Egyébként a VÖRÖCSILLAG az milyen madár? Esetleg HAL? Netán ÉHEN? VAGY csak kórász, mit tudom ÉN!
süti beállítások módosítása