HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

VOLT egyszer egy vadnyugat

2010.07.05. 15:14 Professor Pizka

Az ember onnan tudja biztosan hogy megérkezett valami ungabunga országba, hogy a hatóságok értelmetlen vackokkal kezdik baszogatni (elnézést, ez a pontos kifejezés). Ez nem olyan, mint az amerikaiak mániákus bombakeresése, vagy a németek reptéri tulsúly-mániája. Nem.

Ez olyan mint a kocsikerék-mosás a román határon. Mint az útlevél hatszor telepecsételése hat különböző oldalon a maláj reptereken, mint a kínai állami áruházakban emeltenként díszegyenruhában üldögélő "Manager" feliratú kisasszony.

Egyenruhás, erőfitogtató csendőr kell hozzá, meg valami állami hivatalnok, akit rendes baksissal meg lehet kenni. A kínai kalauznak egy Unicum-emblémás baseball sapka meg egy fél üveg mogyoróvaj a tarifája, a maláj határőrnek ötven dollár. Az itthoniakat nem sorolom, tudja mindenki.

Az erőt fitogtató rendőr erélyesen intézkedni kezd. Két hónap múlva lejár a kocsid műszakija! NEm vagy beoltva fityfiritisz ellen! Tiltott élelmiszert vittél fel a vonatra! Azt a fajta üveget nem viheted ki az országból! Le kell locsolni a kocsid kerekét hypós vízzel! Fájv dálör! (Ez utóbbi nem mindig hangzik el, de mindig gondoljuk hozzá)

A harácsolók mindig olyan helyen vannak, ahol sok a külföldi és fiatal, akit baszogatni lehet. Mert a fiatalok azok kuttúrálatlanok, fegyelmezetlenek, drogosak, lapostetvesek, részegek, vagy egyéb módon jól érzik magukat. Közbe kell lépni, mert utoljára negyedikes korában tudott ennyi embert baszogatni a T. Hatóság amikor az elsősöktől pénzt szedett fagyira.

Persze ez kizárólag idióta diktatúrákban fordul elő, máshol a rendőrség már felhagyott a hatóság a polgárok felesleges cseszegetésével. Például Magyarországon a rendőr már nem kér (mindig) a kanyar-duál-xenon fényszórós kocsi sofőrjétől H7-es izzókészletet.

Elvtársak, korai azonban még hátradőlni, a széles körben ismert forradalmi nyilatkozat dacára az ellenforradalmárok még köztünk vannak.

Karaszalagos ellenőrök rohanták meg ugyanis a VOLT fesztivált, ádáz PAÓTDÍJ , PAÓTDÍJ (magyarul: pótdíj, pótdíj) felkiáltással. Illetve miket beszélek én itt, természetesen a mittudomén milyen közös jogkezelő munkatársai mentek el ellenőrizni a külföldi lemezlovasok hologramos matricáit. Ami nem volt. Honnan tudta volna szerencsétlen lemezlovas, hogy a külföldön egyszer már megvásárolt számért, amelyet ráadásul ő lényegileg új művé mixelt, meg kell fizetni az adót még egyszer. Nyilván, ha tudta volna, hogy ez az állástalan magyar popzenészek karitatív használtbéemvé alapjába megy, boldogan kifizette volna, dehát honnan tudja szerencsétlen?

Ráadásul, amikor az adószedő janicsárok már kellően rossz hangulatot teremtettek, megjelenik a defterdár szerepében Jeszenszky úr, aki nagyon elégedett az eredménnyel. De azért figyeljünk, Csőrmester úrra!

"Jeszenszky szerint elképzelhető, hogy azért csak egy DJ bukott le, mert a razzia híre gyorsan elterjedt a fesztivál fellépői között."

Még szigorúbban fellépni ezek ellen, mert még az is elképzelhető, hogy DJ Yoda, vagy hogy hívják, jogtalanul használt fel egy eredeti Szécsi Pált vagy vagy vagy mittudomén, Demjén Rózsit.

Megsúgom az eljáró (egyébként valószínűleg tök vétlen, parancsot kaptak és kész) rendőröknek, meg Jeszenszky úrnak a frankót:

A gazemberek szemében ti vagytok az egyenruhába bújtatott néger gyerek, meg a lencse nélküli szemüveget viselő néger tiszt, akik minden fehér ember vezette autót megállítanak a két Kongó határán. Az álló kocsi fékjét gyengének találják, és megbírságolnak tíz dollárnak megfelelő helyi kreditre. Jószívű külföldiek általában dollárban fizetnek, a gyereknek adnak egy tábla csokit, a tisztnek meg egy doboz bagót. Fogyasszátok egészséggel.

 

4 komment

Címkék: fesztivál copyright baromság volt pótdíj jeszenszky

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr172131064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranoid T.R. marcipan 2010.07.05. 23:12:56

Ha végre elkészül a diktatúrám, az liberális lesz. A közös pénztárból, a társadalmi szolidaritás jegyében kifizetjük a gyógykezelését. Az impotencia elleni szérumot. Az agynövelő komplex multivitamint. És a dolgok viszonylagos rendeződése után a heti 3x-i kurvát. Persze ha mindez nem sikerül, akkor jön a kalasnyikov. nem túl pénzkímélő eljárás, de a lehetőséget mindenkinek meg kell adni.

nandras01 2010.07.06. 01:50:03

hmmmmm.. nem leszek túl népszerű...
előrebocsájtom:
szarjon sünt az asva, az artisztjusz (ja, ők másik cég, de ők is), és az összes jogvédő kamu- és lehúzó cég,
de!
ha én elmegyek külhonba zenebonát csinálni, akkor biz' tájékozódom előre, hogy mik a helyi szokások. ha azok értelmetlenek, akkor dühöngök, meg megvan róla a véleményem - aminek hangot is adok a neten- de betartom őket.
ha nem - akkor úgy jártam, és nem síránkozok, hogy jadecsúnyáka zemberek itt a balkánon.
(igen, csúnyák, meg balkániak de ha eccer ez a helyi specialitás...)

bambamacska · http://blogokhelyett.blog.hu/ 2010.07.06. 07:47:12

a lényeg, hogy továbbra is divat idegenek előtt hülyét csinálni magunkból. pont.

yorkie 2010.07.06. 13:24:55

Bocsánatért élek, mint külfödi televény, de itt van valami 'licence' dolog, amit a helyeken kötelezően kifüggesztenek. Gondolom valaki fizet is, mert hatóság papirost ingyen itt sem ad. Razzia nincs. (Anglia, az van, de ez már egy másik történet ... )
süti beállítások módosítása