HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

VIP Seggberúgás Zrt.

2010.08.12. 12:18 Professor Pizka

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

Engedje meg, hogy tájékoztassuk egy új, izgalmas, soha nem látott lehetőségről! Unja, hogy nyanyák mondják meg önnek különféle hivatalokban, hogy nem építhet hétvégi telkére csillagvizsgálót? Elege van abból, hogy mindenféle kérelmeit szabványlevelekben utasítja el egy muki, aki tán nem is létezik? Ismeretlenül is gyűlöli a "Kiadmány hiteléül: Fné" nevű hölgyet? Mit hölgyet, bibircsókos banyát?

Méltóságán alulinak tartja, hogy egy gyesre készülő, affektáló kiscsaj mondja ki önre a letöltendő szabadságvesztést?

Jobb elbánást szeretne? Segítünk!

ITT A VIP SEGGBERÚGÁS KÖZVETÍTŐ!!!

Cégünk vállalja, hogy az ön kérelmét, fellebbezését, folyamodványát nemhogy a legmagasabb helyen fogják elutasítani, hanem személyesen a legmagasabb méltóságok fogják önnel közölni a rossz hírt!

Cégünk vállalja, hogy az Ön által kezdeményezett eljárást az összes hatóság előtt minden fokon elveszíti, majd sikertelenül lobbizik a kiválasztott vezetőnél. Ezután kerül sor egy magas színvonalú, zártkörű találkozóra, ahol az Ön által megrendelt mértékű szigorral a magasrangú potentát végleg elutasítja az Ön igényét.

Referenciánk közül megemlíthetjük Mihail Hodorkovszkij orosz milliárdost, akinek az volt az igénye, hogy Szibériában raboskodjon és az ítéletet személyesen Putyin elnök közölje vele a Lubjanka pincéjében.

Természetesen amerikai megrendelőink is vannak, az egyik például magyar politikusoktól rendelt rajtunk keresztül kompromittáló leveleket, hogy több milliárdos megrendelést bukhasson Magyarországon.

Legutóbbi ügyfelünk Ronald Lauder, aki Joav Blum nevű üzlettársával azért jött Magyarországra, hogy nagyszabású, természetvédelmi területeket is magába foglaló, gyanús mutyikkal körülvett, végül milliárdos bukást hozó ingatlanprojektet csináljon. Céljuk az volt, hogy lehetőleg a jogállam, a tisztesség, a korrekt üzletmenet felemlegetésével utasítsák el őket. Sajnos nem fordultak hozzánk időben, így a szocik nem vették a lapot és belementek az üzletbe. 

Orbán Viktorral viszon már mi tárgyaltunk így lehetősége volt Lauder úrnak, hogy a miniszterelnöki szék várományosa a tőle megszokott zord arckifejezéssel, erkölcsi kioktatással, Márai- és Wass Albert idézetekkel, illetve székely góbéságokkal küldje el a fenébe. Hát nem megérte???

Természetesen amennyiben Ön egy megyei közgyűlési elnökkel, frakcióvezető-helyettessel is megelékszik vannak kedvezőbb árú csomagjaink, de, amint láthatja, semmi sem lehetetlen!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Tisztelettel:

 

VIP Seggberúgás Zrt.

 

 

(SZAVAZZATOK A BLOGOMRA ITT JOBBRA!!!)

3 komment

Címkék: orbán viktor ronald lauder seggberúgás szaleforeléner

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr892216718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

paranoid T.R. marcipan 2010.08.12. 21:55:58

jézusom, mo összes hüjéje hozzád jár?

kószák egyike 2010.08.13. 08:31:43

Nem találok szavakat...Zseniális.

Na és tülekednek már a megrendelők? :D

Hufnágel Istvánné 2010.08.16. 13:08:55

Ritkán mondok ilyet - de ez zseniális! :)
süti beállítások módosítása