HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Turulhering

2010.08.16. 21:06 Professor Pizka

Az összes modern magyar őstörténet olyan, mint egy Zs-kategóriás akciófilm.

Van benne egy misztikus ős. A párthus herceg, Nimrud, Hunor, Magor, Kacor, Kadlott..., aki rendszerint vagy a legősibb királyok leszármazottja, vagy ő maga jött az űrből, hogy világosságot hozzon ebbe a rohadt sötét Európába, amely az utóbbi párezer évben csak ilyen Einstein, Goethe, Newton, da Vinci, s. a. t. szerű alakokat bírt kiizadni. Ettől van az, hogy mi fedeztük fel Amerikát, a Pilisben van a világ szívcsakrája.

Szóval a misztikus királyfi, aki egyszerre bír Dzsoki ravaszságával, Bobi jóképűségével és -szívével, ugyanakkor rendes-dógos gyerek, mint Réj, az elhozott ide minket, persze azért közben párszor volt szexklubban és elrendezte a rozsomákok ügyét is.

Azért jött ide, hogy hídpajzsként jól megvédjük Európát. Apró logikai bakugrás, hogy ugye Európán nincs mit megvédeni, mert ugye itt nem volt előttünk semmi földöntúli.

A királyfi segédei természetesen ilyen kigyúrt izmos gyerekek voltak, egy ferences atya erkölcseivel. Ezek a leventék egykor (ezer éve) rettegésben tartották egész Európát. Hej.

Természetesen hasonló baromságokra az összes nemzetnek szüksége van. Vercingetorix, Arthur király, Rurik, Leif Eriksson és a többiek ugyanúgy félig legendás-félig valós alakok. Megvolt ez régen nekünk is, nemzeti program volt megteremtésük, lásd még Zalán futása.

Amióta azonban nem a Magyar Tudományos Akadémia irodalmi és történelmi osztályai foglalkoznak a nemzeti hagyományteremtéssel és ősmítosz-gyártással, a dáko-román kontinuitás elmélete alá szálltunk, ami szép teljesítmény.

A fő ellenség a finnugor elmélet. Állástalan fodrászok, kiszuperált villanyszámlások és levitézlett zugügyvédek terjesztik a hitet, hogy a finnugor elmélet hívei próbálnak minket a heringzabálókkal összehozni, amikor ugyes sumérok, szíriusz, párthusherceg.

Ezek az emberek a finnugor elméletről mesterüktől (a foglalkozására nézve okleveles virágkötő) Marikától hallgattak, aki megunta hogy az érettségi szezont, a Katalin napot, a nyári kánikulát lesse, és Szittyaboltot nyitott.

A finnugor elmélet ugyanis egy nyelvtudományi elmélet. Azt mondja, hogy a magyar nyelv alapját egy, a finnekkel közös ősnyelvből lehet levezetni. Az alapszókincsünk ugor eredetű és közös a hanytikéval meg a manysikéval, akikből már alig van.

De (amint azt a főkultúrpápa is megmondta) ennek antropológiai bizonyítékot kell találni. Hogy ne fáradjanak: a magyar átlagember szláv-német-török keverék. Csak azt a nyelvet beszéli, ami túlélte az  utóbbi ezer évet. És remélem túl fogja a sumerológusokat is.

 

SZAVAZZATOK A BLOGOMRA ITT JOBBRA!!!

3 komment

Címkék: hülyék magyarientológia

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr42226472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

no mail, no problem 2010.08.17. 18:05:46

az indián rokanaink már smafuk??? itt is a fal adja a másikat:

www.nana.hu/kikapcsolodas/szines-hirek/magyarul-beszelo-indianokat-talaltak-102186.html

szerintem az eredetmítoszokat szimplán baromságként aposztrofálni, kissé erős. nem azért, mert komolyan és őszintén hiszek bennük, hanem azért mert a legtöbbje nagyon élvezetes és szórakoztató nyelvi- irodalmi örökség, és jó őket olvasni. és meglepő, hogy mennyire közös elem van bennük. a dan brown, na az tényleg baromság.

oatBXL · http://blog.osztrogonacz.com 2010.09.08. 12:33:27

Kedves Professzor!

Nagyon tetszik ez az írás. Szíves engedélyed kérem másodközlésre a blogomon, természetesen változtatások nélkül és a forrás megjelölésével.

Üdvözlettel;

O.Attila
süti beállítások módosítása