HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Az ember

2011.06.02. 06:54 Professor Pizka

Hát szóval nem igaz, gyerekek. Már megint PéGé. A szokásos, sorozatosan jelentkező zsenialitás. A múlt héten beültették nekem egy fiatal, balesetben elhunyt elefántbika prosztatáját, hogy győzzem extázissal ez a bámulatos ámokfutást. A Nagy Októberi SzocForradalom Szexmúzsájával (gyk: NOSZF-Erátó) és Lang őrnaggyal zengjük a dicsőséged. Hát mostmár officiálisan is fasza gyerek vagy, (pokhaloskuria.hu). Nyomjad neki PéGé!


Az ember általában két lábon jár, és reggel felkel. Néha nem, ilyenkor Kazanyeczki Pálnak hívják és az anyjával lakik. Ha nem lakik az anyjával akkor is lakik valahol, de ilyenkor van rajta övtáska.

Ha van rajta övtáska, akkor szereti a kodzsek-nyalókát és állandóan kilóg a szájából, lazának hitt mozdulatokkal szopogatja. Az egész napját nyalókázással cseszi el, közben adót csal és egy tízéves Mercivel jár. Esetleg hatéves Golffal, vagy nullás hitelre vett piros Swift-tel, ami valójában az anyjáé, akihez végül visszamegy lakni.

A rövidgatyájából szőrös, pipaszár lábak jönnek ki, ahogy már mondtam, ezeken jár. Odamegy hozzád, és rádköszön. Ebből is látszik, hogy valami nincs rendben nála. Az egész napját elcseszi azzal, hogy van, járkál, nyalókázik és köszönget.

Elhelyezkednie általában nem sikerül, ha mégis, akkor valami munkahelye van. Ezt persze nem mulasztja el köszönés után a pofádba tolni. Ha zöld rövidnadrágot és zöld csíkos rövid ujjú inget hord (amiért valójában még az ágyban reggel le kéne géppuskázni) akkor minden reggel becsenget, egy ilyen gázos nagy bőrtáskával az oldalán (nyilván azt hiszi ettől menőbb és kúlabb, mint Fluor és SP együtt) és lazáskodva odavágja neked hogy helló, a postán dolgozom, hoztam két ajánlottat meg egy tértist.

Az ember általában heteró, de ezt is olyan modorosan adja elő. Van valami csaja, Szabina, Kati, Ingrid vagy Eufémia. Ha csinálnak gyereket, akkor az vagy Kati lesz, vagy Csenge Ajándok.

Állandóan alkudozik, meg beszól neked ilyeneket, hogy szevasz öcsisajt. A telefon feszt a fülén van, ettől aztán acsarog a hónaljkutya, ehh... ezért is le kéne géppuskázni. Ő valójában egy orbitál-sub-etha-gigalúzer, de ezt nem veszi észre magáról.


na, hát köszönjük PéGé, így kell ezt. Van valakinél papírzsebkendő?

 

 

9 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr832950588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nadiposzi (törölt) 2011.06.02. 07:17:13

Valami azt súgja, hogy a modoros jobboldalán szívesebben látnád a ráérünket, mint a viharsarkit.

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.06.02. 07:19:35

@Nadiposzi: minek tagadni, volt ilyen időszak, valamikor a tavalyi goldenblog tájékán. Mostanra leszarom.

Nadiposzi (törölt) 2011.06.02. 07:52:31

Egy idő után Dolák-Salyt is meg lehetett unni "az annyira vicces, ami egyáltalán nem is az" tengely körül forgó humorával, de PG előnyére váljon, hogy ő néha tud jobbat is.

Hal Stanton 2011.06.02. 08:31:13

Ha már parodizálnak, az már jó. Köszi :)

Modor Tibi · http://modoros.blog.hu 2011.06.02. 08:49:05

@Professor Pizka: megy a kettő együtt is szerintem! Most is kint van, nem értem, miről beszéltek. Bár tudom, egy évvel a kamudíjak után már nem annyira érdekes :)

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.06.02. 11:04:39

@Modor Tibi: férfiasan bevallom most néztem meg először mi van a blogod oldalán, kösz hogy engem is kiraktál.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.06.03. 00:31:37

Én a magam részéről támogatnék egy Modoros vs. Ráérünk flamewar-t, Pál Utcai Fiúk stílusban. Stoppolom Geréb Dezső szerepét!

Professor Pizka · http://raerunk.blog.hu/ 2011.06.03. 00:35:30

@altoid: bírnád, mi? De nem, mert a Modorosnak fel kéne jönni két súlycsoportot, meg a felhozó meccsek...

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.06.03. 00:50:56

@Professor Pizka: Azért a "Nagy Októberi SzocForradalom Szexmúzsája" ütött! :)
süti beállítások módosítása