HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Nemzeti viagra

2011.11.24. 11:22 Professor Pizka

A Fidesz megint felállítja magának. Ezúttal NIBEK, azaz Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ néven imádhatjuk a legújabb phallust, amellyel majd a sötétben bujkáló gaz ellent fogja szodomizálni határozott fellépésű elhárításunk.

Sajnos, mivel én egy megalkuvó dög vagyok, nem írom ide annak a magáncégnek a nevét, amelyik különösebb engedélyek nélkül szokott magánszemélyek minősített adataiban turkálni. A youtube segítségével elő lehet keríteni a vonatkozó hangfelvételeket.

De, arra van a balos rettegőmédia (már ami még maradt belőle) hogy riadozzon, én most nem fogok. Van itt egy másik baj.

Vannak a világon emblematikus titkosszolgálatok. A Cseka, a Moszad, a CIA tök mindegy, épp milyen név alatt fut, mindenki előtt ismert társaság.ű

Vannak olyan titkosszolgálatok, amelyek egyszerűen a szervezeti számukat használják, vagy az épületükről ismerik őket: MI5, III/1., Tirpitz rakpart.

Aztán vannak olyanok, mint például az amerikai secret service community kevéssé ismert tagjai, amelyeknek a neve semmitmondási etalon: az ilyen meg olyan ügynökség információs hivatala, nemzetközi osztálya, satöbbi.

És vannak a magyarok, akik eddig illettek a fenti sémába. Mivel azonban a gátat a jövőben Nemzeti Folyómederhatároló Eszköznek, a budit Nemzeti Anyagcsere Teremnek, a pinát pedig Nemzeti Deszeretnézsolti Anyaság Centrumnak fogják hívni, tartok attól, hogy szegény titkosszolgák bajban lesznek.

Képzeljük el, hogy a Piréz Belügyminisztérium Információs Igazgatóságán behívják Bezumir Rahmanovics Csücsürjenkó ezredest, hogy referáljon arról, hogy ki foglalkozik a magyar szolgálatokon belül informatikával, adatbázisokkal. Válasza így fog hangozni: a Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ, tábornok elvtárs!

Arra, a kérdésre, hogy ki mossa fel a padlót ugyanitt, közölni fogja, hogy a Nemzeti Felmosó Hatóság. Innentől kezdve Csücsürjenkó ezredesnek különösen ügyelni kell majd a pozíciójára, mert mindenki irigyelni fogja tőle a szuperhatékony magyarországi rezidentúrát, hiszen egy perc alatt mindenre tudja a választ. Holott csak a cégtáblákat olvassa el...

 

3 komment · 3 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr233408171

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Újabb győzelem: NIBEK néven szerveznék újjá az ÁVH-t 2011.11.25. 10:21:36

Minként az összes többi betyár mind, nemzetünk aljas árulói végre beszarhatnak. Ezzel szemben valahára te megvigasztalódhatsz, mert ezentúl a Nagy Testvér vigyáz rád majd....

Trackback: Új titkosszolgálat alakul 2011.11.24. 15:44:09

A Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ Magyarország teljes bűnügyi és biztonsági helyzetét elemzi és értékeli majd. Az önálló szervezetként megalakuló NIBEK más szervezetektől szerzi majd be a szükséges információkat.

Trackback: Új titkosszolgálat alakul 2011.11.24. 15:44:05

A Nemzeti Információs és Bűnügyi Elemző Központ Magyarország teljes bűnügyi és biztonsági helyzetét elemzi és értékeli majd. Az önálló szervezetként megalakuló NIBEK más szervezetektől szerzi majd be a szükséges információkat.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2011.11.24. 13:16:15

Olyan dél-amerikaias ez... Nekik legalább jól állnak a hosszú nevek :-P

theo 2011.11.24. 13:37:37

@Gloria Mundi: Yo no hablo espanol, de az tuti, hogy Buanos Airesben jobban hangzik ugyan ennek a hivatalnak a neve :)

noirp 2011.11.25. 17:06:50

Nemzeti Deszeretnézsolti Anyaság Centrum...baszod, most keresgélhetem az agyamat az asztal alatt. Csupa por leszek.
süti beállítások módosítása