HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Miert nem kritizalom Gyurcsany beszedeit?

2007.10.25. 07:19 Professor Pizka

Mert meg nem hallottam egyet sem. Illetve reszleteiben parat mar igen. (igen, Azt a Beszedet is) De amugy teljesen lenyegtelen, hogy Gyurcsany mit mond. Tobb okbol.
Ott van mindjart a csarda-szabaly: a Magyarorszag nevu csardaban nem Gyurcsany dudal, hanem Orban.
Meg aztan az elkurtuk-beszed utan nehez is szonoklassal megvaltani a vilagot, de meg egy villamosjegyet is...
Nem is az o vilaga a szonoklas, minel inkabb komolyan veszi magat annal inkabb komolytalanabbul nez ki. Izgul, enekel a hangsulya (az utobbi idoben Orban is romlott valamennyit ezen a teren... de meg mindig utcahosszal vezet), hadonaszik, rangatja az arcat, nem neki valo a podium. Illetve de, csak ne emlekeztessek ra, hogy kettonel tobb ember nezi.
Amiert azonban tenylegesen mindegy mit mond, az a mogotte allo part.
Orban ugyebar koztudottan veres kezzel csecsemoket es aggastyanokat reggelizik, miutan kiirtja a partbeli ellenfeleit (ha lehet hinni a regenyes szoci nephagyomanynak. Aki nem ismerne, az kerdezze meg valamelyik maszopos ismeroset az ausztriai dilihazrol, egy oran belul a teljes mondakorrel tisztaban lesz... en Orban helyeben nem bannam, vegulis gyanus dolgok ausztriai dilihazakban csak a legnagyobb magyar grofokkal tortentek...) Naszoval, ha a rempropagandat felretesszuk, akkor is megmarad, hogy amit Orban mond azt a Fideszben legfeljebb halkan kerdojelezik meg, vagy szolidan ellenpontoznak, mint Kosa. Vagyis o egy hiteles vezeto, marmint abbol a szempontbol, hogy a partban az tortenik amit o akar. (vagy nem, de most nem tema)
Ellenben Gyurcsanyrol nem sokan hiszik el, hogy elet-halal ura lenne a Maszopban. A maszop ugyanis a teljes bizanci-moszkovita hagyomanyt ovezi az europai ertelmben vett burokraciaval es a magyar raeros intrikalassal. Igy aztan Horn Gyula, vagy valamelyik masik regi elvtars, ha mond valamit, akkor arra figyelni kell. Meg aztan tudjuk, hogy legalabb ot elvonalbeli szoci politikus nezne vegig rezzenestelen arccal, ahogy Gyurcsanyt megeszi valami tetszoleges nagymacska.
Es akkor meg nem is beszeltunk Apro Piroskarol, aki kore ujabban az index kreal valami furcsa motivaciotol vezerelve kisebb mondakort.
Ezek utan Gyurcsanyrol nem gondolja azt senki, hogy ha o bemond vagy kikialt valamit, azt maszoposok millioi varjak vivatozva a zaszlo alatt. Innentol kezdve meg belterjes szoci ugy, hogy mit mond. Belterjes szocik nagyszeruen meg tudjak allapitani, hogy ez a tuske X elvtarsnak ment, Kozepbaloldali Platform, Munkastomorules, Maskepp Gondolkodo Foiroda, BAZ megyei altitkarsag felemelet lepcso utan jobbra, tessek kopogni. Ez meg a kozt nem erdekli.
Ha valaki visszaemlekszik elozo irasomra... Orban is tudja, hogy a valos politikai kerdesek azt a par tizezer embert erdeklik, akik Beobachtert vagy Pravdat olvasnak, es oket sem tul melyen. Ezert aztan o sem szant melyen, mert a tomeg unna. Gyurcsany meg meg ennyire sem szanthat melyen.
Gyurcsany a nagy dolgot (sajat maganak) azzal viszi keresztul, hogy a sok elvtarsat egymas ellen kijatszva kepes nyeregben maradni. Neki nehezebb dolga van mint Orbannak, aki alakithatta a partot, Gy. keszen kapta. De ez mar mas tema.
Lenyeg ami a lenyeg, ebben az orszagban sokakat erdeklo beszedet Orban szokott mondani, a masikkal foglalkozni elpocsekolt ido lenne.
Mellesleg nem vagyok benne biztos hogy kettejuk egyuttes kozonsege kepes lenne lenyomni a nezettsegi listan egy Helyszineloket, BL-meccset vagy Gyozike showt...

(a nemzet magyartanarainak figyelmebe: atolvasas, hibajavitas majd holnap, en nem ebbol elek...)

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr85206763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gecc 2007.10.25. 10:08:42

Hmmmm... nos, en inkabb azt latom, hogy mig a szocik manapsag nem tudjak kitermelni magukbol a kovetkezo generacio miniszterelnoket (bar Gusanyival valojaban semmi baj nem lenne, hiszen vehemensen ragaszkadok a jobbitashoz, es teny, most csak a megszoritasokkal erhetunk el valamit is), addig a fityesz mar regen kitermelhette volna magabol a kovetkezo vezeto szemelyiseget. Pl Kosa egy jo valasztas lenne, mert anak ellenere, hogy mindig meghunyaszkodik a vezer akarata elott, azert nem veletlenul tartjak meg maguknak ott a partban. Masok, akik ennyire ellenszelben eveznek Orbannal, mar regen lapatra tettek volna oket. De a fityesznel az a gond, hogy valamely oknal fogva azt hiszik, illetve teljesen beleelik magukat, csak az Orban lehet az, aki ahogy Te is monod, AZOKAT legyozheti. Pedig egy higgadt es eloretoro, konstruktiv ellenzek szepen es elegansan verhetne a szocikat. Egyelore nem ezt latom. Pedig voltak jelek, hogy vegre talan abba hagyjak ezt a veres szaju ordibalos politikat, miutan ketszer is emiatt kaptak ki. Orban - Nomen est omen
süti beállítások módosítása