HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Draga volt-e az a kurva?

2008.03.15. 02:03 Professor Pizka

Nem tudom. Sajnos a ho pricing alapismereteim eleg kezdetlegesek, es ezen a piacon nehez a CAPM vagy WACC szamitasokat elvegezni, elegendo publikus adat hianyaban. Mennyi lehet egy ilyen csaj betaja???
A csaj alatt termeszetesen Ashley Alexandra Dupre kisasszonyt ertjuk, aki szep, csinos, huszonket eves, foglalkozasara nezve pedig luxuskurva. A vele toltott ejszaka ara a nyilvanossagra kerult adatok szerint $4300. Legalabbis Spitzer kormanyzonak ennyiert ajanlottak.
Az a penz egyreszt nagyon sok, hiszen az amerikai atlagberbol Dupre kisasszonyt evente tiz-husz alkalommal lehet lepaprikazni. Illetve nem lehet.
Dupre kisasszony ugyanis az okori heterak mai utoda. Nem egyszeru szexualis objektum hanem szep es (allitolag) okos no, akivel meg lehet jelenni a Metropolitan Operaban vagy egy dogunalmas Francia-Polineziai kirandulason. Dupre kisasszonyt tehat nem az varrja le, akinek osszegyult ennyi penze, mert akkor az ot futtato ceg irodaja mellett lehetne egy Cetelem vagy Provident Financial iroda is. De nincs. Dupre kisasszonyt azok a ferfiak szurhatjak meg, akiknek az a negyezer-haromszaz dollar pont egy kellemes esti fetrenges ara. Tehat az autojuk minimum husszor ennyit er, a karorajuk minimum otszor ennyit es igy tovabb. Cserebe Dupre kisasszony es kolleganoi egyetemet vegzett, finom modoru es kifogastalan kulseju holgyek.
Persze, nekem, akinek nincs nyolcvanezer dollaros autom es harmincezres karoram, tovabbra is kerdes, hogy az egyebkent valoban nagyon szep Dupre kisasszony mit tudhat. Nem akarok itt es most obszcen talalkgatasokba belemenni, mar csak azert sem, mert az elozo posztban kiadtam a tragarsagadagomat a hetre. De akkoris. Milyen izomzata van? Mit lehet vele csinalni? Mi kerult ezen a fotelen...
Masreszt Dupre kisasszony olcso. Viszonylag. Az exkluziv termekek legteteje olyan exkluziv, hogy az atlagember nem is tud rola. Ha nagyon jo szivart akarok szivni, akkor vehetek Cohibat vagy Romeo y Julietat nagyon sok penzert. Es azok nagyon jo szivarok lesznek. Ha nagyon erteni akarok hozza, akkor a megfelelo magazinokbol tajekozodva eljuthatok valami meg ritkabb es meg jobb markahoz, amiert esetleg Londonba kell menni, mert ott van az europai boltjuk. De, ha nagyon nagy milliardos vagyok (dollarban szamolva), akkor van olyan szivar, amelyreol nem is hallott meg senki emberfia, leszamitva tiz-husz milliardost. Nem reklamozzak, mert minek. Az igazi urakhoz anelkul is eljut. Es annak az ara mar tul van mindenfele koznapi esszerusegen. Sot, a koznapi esszerutlensegen is. Tulajdonkeppen, ha szazdollarosokat sodorna a milliardos es azt szivna el, sokkal olcsobban jonne ki. De az nem stilusos.
De az autoknak, hajoknak, motoroknak is van ilyen plafonja. Mindegyikbol van, amelyiket mar nem is hirdetik. Sot, van, amelyiket titkoljak.
A Dubaiban folyo prostituciorol olvastam, hogy a Kelet-Europabol kivitt gyonyoru es nem ritkan muvelt csajok nem a legtetejet jelentik az ottani valaszteknak. Kisebb szamban vannak meg ugyanolyan gyonyoru Nyugat-Europai csajok, de nem is ok a csucskategoria. A legjobbakat Marokkobol hozzak. Olyan lanyokat, akiket kicsi koruk ota az oromszerzesre nevelnek, hangjuk mint az ezustharfa, szepseguk makulatlan, satobbi. Ezeket a lanyokat a mezei milliardos legfeljebb nehany masodpercre lathatja, amikor beszallnak a limuzinba valahol. Ugyanis az o szolgalataik kizarolag milliardos arab arisztokratak szamara elerhetok.  Senki masnak. Hirdetni? Az maga lenne a bemocskolas.
Az ennek megfelelo nyugati heterakrol nem tudom hogy hol erhetok el. Felteszem, hogy nem egy hires es ismert nonek megvan a tarifaja. (egyszer az egyiket bizalmasan megmondta valaki, meglepoen alacsony volt, dehat Magyarorszag kicsi hely, es olaj is keves van...)
Maga az a teny, hogy Dupre kisasszony es kolleganoi megtekinthetok (voltak) a neten, es volt mellettuk egy telefonszam, azt sugja, hogy Spitzer kormanyzo nem volt olcsojanos, de messze nem kremjebol valogatott. Mert ha igaz a prostitualtakra az exkluzivitas fentebb targyalt szabalya, akkor az egyebkent gyonyoru Dupre kisasszony nem a legszebb es legjobb elerheto hetera. Van nala sokkal dragabb. Innen mar csak az a kerdes, hogy azok a lanyok vajon hogy nezhetnek ki es azert a penzert vajon mit tudhatnak...

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr26381634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nur 2008.03.15. 09:10:16

Bennem elsősorban az a kérdés merül föl, hogy vajon mit tudhatnak azok a férfiak, akik ilyen nőket vásárolnak.
Főleg pedig, hogy mi mindent NEM tudhatnak...

nabazzmeg 2008.10.22. 15:53:25

hát vazz...gugliba megnéztem...sima girl next door kinézet...magyar mércével semmi extra, már ami a külsőt illeti...akármelyik egyetem kapuján különbek tódulnak ki délutánonként.
Hanem az az arab téma, az nem lehet semmi...
süti beállítások módosítása