HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Huzzunk kotont a strucc fejere!

2008.04.25. 07:11 Professor Pizka

Hogyaszongya:

http://index.hu/politika/belfold/szex304/

Akkor a kommentar, kulonosen reflektalva erre:

"Van olyan igazgató, aki elzárkózik a témától, és azt állítja hogy az ő gyerekei nem élnek szexuális életet. A jelenlegi adatok szerint azonban a 14 és 18 év közötti fiatalok 50 százaléka szexuálisan aktív, mondta Gábor Edina, az OEFI főigazgatója."

Tenyek kontra hiedelmek. Meghogy nem elnek. Hat... szomorubbnal szomorubb lehetoseg adodnak a fentiek ertelmezesere. A fenti igazgato ur (holgy) lehet hogy mindenbol kimaradt. Nota bene, lehet hogy akkoriban ez meg erettsegi utan kezdodott, de a megfelelo korosztaly legendariumabol ugy ertesultem, hogy a hormonok mar hatottak a tinikre akkoriban is. De tulajdonkeppen tokmindegy hogy volt regen, mert az regen volt. Jon tehat a meg szomorubb lehetoseg, hogy a derek diri azt hiszi, amit az ovodasok, hogy ha letagadja, hogy bepisilt, akkor mar nem is pisilt be. Persze nem lenne ez gond, sajnos hulek mindenutt vannak, miert pont az iskolaigazgatok koze ne jusson beloluk nehany, de engem mindig zavar, ha a hulyek kart csinalnak.
Korulbelul tizenot eve minden kozepiskolai tanar tudja, hogy a kozepiskolasok szexelnek, mint a nyulak. A lanyok tizenot evesen vesztik el az artatlansagukat, a menobb fiuk 16-17 evesen. Miutan sokak banatara nehez mar egynemu iskolakat csinalni es palcazassal sem lehet buntetni az ilyesmit, a tendencia valoszinuleg maradni fog. Perse elokerulnek majd a jogfetisisztak es kovetelik majd, hogy "tilcsak be" (emlekeztetoul: raerunk.blog.hu/2008/03/09/jogalkotas_es_jogfetisizmus_avagy_ket_nagy_szerencsetlenseg_szuperpozicioja
.

Es termeszetesen a minek is a kotonautomata, ha tinedzserkori szex nincs, de ha lenne is tilos lenne. Eppen ezert ne is beszeljunk rola. (Erdeklodoknek javaslom Guy de Maupassant: Egy asszony elete cimu konyvet, az elenkebb leirasok kedveloinek Amadotol a Gabrielat vagy a Flor asszony ket eletet. Irodalmi ajanlonk hangzott el, a pontos ido jelzes utan hirek, idojaras)
Nos: akkor most figyelem, bepokhalosodott szemermu pedagogus holgyek es logo ... orru kollegaik!
Orszagszerte sok tizezer abortuszt vegeznek el evente. Jelentos reszuket azert, mert "veletlensegbol ugy marad" a no. Raadasul nincs rendesen felvilagositva arrol, hogy mit csinal, es amikor eldaraljak neki a kotelezo szoveget... nos addigra mar mindegy. Hogy esetleg a kozepiskolaban elmondhattak volna neki hogy mivel jar a dolog? Ugyanmar, hiszen ott nem is eltek nemi eletet.
Az orszagban a vezeto halalokok koze tartoznak a noi rakbetegsegek. Amelyeket ugyebar jobb helyeken nagyon nagy tulelesi rataval gyogyitanak, leven, az ottani diakok jo reszenek elmagyarazzak a megelozeset. Nyiltan, oszinten, mindent annak nevezve, ami. (na jo az USA pont kivetel, allitolag minden masodik egyetemista lanynak van valamilyen fertozese) Ezeknek a betegsegeknek a jo resze direkt osszefuggest mutat a perszonal higienevel es azzal hogy a fiuk mit visznek at egyik lanybol a masikba. Ovszer hasznalata eseten es megfelelo higieniai korulmenyek eseten semmit. Miutan azonban a gimnazistak nem szexelnek es kulonben is tilos, eljen es viragozzek a HPV Magyarorszagon!
A magyarok szexualis kulturaja valahol a legmelyebb mecseki tarna alatt fel kilometerrel van, izzad is rendesen a rajta ulo banyaszbeka. Mivel azonban a gimnazistak nem elnek nemi eletet, teljesen folosleges is nekik arrol beszlni, hogy mikeppen kene ezt az elsorangu szorakozast jol csinalni.
Nyilvan a gimnazista lanyok szuziessege okozza, hogy az orszagban tobb a pornoszineszno es a kurva mint a vasutas, pedig az utobbiakbol is van jo sok.
De azert mi csak hajitsuk ki azt a nyamvadt kotonautomatat, ami egy abortusz vagy egy negyed (nyolcad?) kemoterapia arabol parszaz ember egeszseget ovhatja meg. Ezzel egy fust alatt esetleg tiltsuk be a szexet is. Egy elonye biztos lenne: a hulye igazgatok sem szuletnenek meg. Bar amilyen a mi formank, lehet, hogy ezek osztodassal szaporodnak.

Szólj hozzá!

Címkék: szeksz condom

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr17441208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása