HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Tagadja a doppingvadat Hunyadi Janos

2008.05.06. 22:28 Professor Pizka

A nemregiben Varna kozeleben a torok csapatokat nagy kulonbseggel legyozo es ezzel a torok elorenyomulasat vegleg megallito Hunyadi Janost itthon sokan unnepeltek, mivel a magyar csapat sikere vegleg megallitotta a torok offenzivat, elorelathatolag 150 bekes, fuggetlen esztendot hozva Magyarorszagnak.
A torok szovetseg ugyanakkor ovast nyujtott be, azt allitvan, hogy a magyarok meg nem engedett teljesitmenynovelo modszereket alkalmaztak a csataban.
Hozzank eljuttatott kozlemenyeben az ismert mesteredzo Hunyadi Janos ezt cafolta es egyben betekintest engedett a sikercsapat felkeszulesebe.

"A felkeszules soran a magyar sereg semmilyen olyan szert nem hasznalt, amely nem talalhato meg a termeszetben illetve az osszes szer megfelel a WADA elveinek.
A csatara, illetve a hadjaratra valo felkeszules harom honappal korabban kezdodott meg, igy a csapat masfel makrocikluson at tudott a valogatottra koncentralni.
Az eronleti felkeszules folyaman kiemelt figyelmet kapott az izomtoveg novelesenek osszhangban tartasa az oxigenfelvevo kepesseg megtartasaval. A sereg tagjai feherjepor-turmixokat kaptak, amelyek termeszetes feherjebol keszult koncentratumok es tejjel higitva eperizu turmixot lehet beloluk kesziteni. Egy pohar (5 dl) feherjetartalma megegyezik tekintetes Csaktornyai Lackfi Peter uramnal a rendes aprilis vegen tartott nagy hal- es  vaddiszno-lakoma feherjetartalmaval.
Emellett gondot forditottunk a helyes taplalkozasra, az elelmi rostok mennyiseget rost-tablettakkal noveltuk, ezek onmagukban fedezik a teljes napi rost-szuksegletet. A kalciumbevitelre kulon odafiyeltunk, a felkeszules soran a sereg tagjainak csontsurusege 15%-kal javult, csokkentve a csata soran bekovetkezo toresek eselyet. Tokaji birtokomrol illetve nagysagos Ujlaki orszagbiro uram birtokarol osszeszedett gyogynovenyes-bor oldatunkat a WADA bevizsgalta, elfogadott keszitmeny, csakugy mint az izomlazito kremunk, amelyet a Frangepanok birtokarol hozott managalicazsir es a Cillei Ulrik-fele laboratoriumban novenyi kivonatokbol eloallitott mentolos izomlazito alkot. A  taplalkozast komplex multivitamin-keszitmennyel egeszitettuk ki, mely minden vitamin es nyomelem igenyt kielegit.
Lengyelorszagbol, a Jagellok ottani birtokarol szarmazik az izotonias ital, melynek itthoni gyartasa hamarosan megindul. Ebbol minden nap hat literes fejadagot adtunk ki az eronleti alapozas idoszakaban, igy a teljes sereget a tervezetten felul tudtuk terhelni, igy az oxigenfelveteli kepesseguk mintegy 20%-kal haladta meg az elvartat.
A loallomanyt a Kiralyi Allatorvostudomanyi Egyetem keszitette fel hasonlo elvek alapjan. A szabalyok ma mar megengedik kis mennyisegu koffein alkalmazasat a csata elotti takarmanyban, ezt egyebkent torok eredetu feketelevsbol vonta ki a folovaszmester kutatocsoportja.
A csata elotti formabahozas soran fokozatosan epitettuk ki a csucsterhelest, es figyelmet forditottunk arra, hogy a fejadagok megemelesevel a sereg kipihenten es csucsformaban erkezzen a csatamezore. A sorsolas nekunk kedvezett, a csata hajnalban kezdodott, a mi lovaink frissebbek voltak a reggeli koffeintol, ezzel kompenzalni tudtuk a gyanusan friss torok gyalogsag kezdeti elonyet. Sejtesunk szerint a megengedettnel nagyobb koffeinbevitellel ertek el a korai eloretorest. Az altalunk hasznalt taurin (termeszetes anyag, a WADA tiltolistajan nem szerepel) hatasa lassabban epul fel de tartosabb. Elcsapataink delre megforditottak a hadiszerencset, ekkor csataba kuldhettuk masodik sort, amelynek a formajat mar a felkeszules korai szakaszatol delutani kuzdelemre idozitettuk. Ez a csapat boseges kaloriamennyiseget kapott engedelyezett suritmenyekbol es ellentetben a torokokkel akik az eves utan elnehezedett tagokkal rontottak a csataterre, a mieink azonnal felvettek a csata ritmusat es jelentos taktikai sikereket ertek el majd betortek a torokok hadaszati melysegebe es bekeritesbe kezdtek. Ekkor kezdte meg ellenlokeset a torokok harmadik sora.
Ettol a sortol kicsit tartottunk, mert oket a birodalom keleti reszeiben specialisan esti bevetesekre keszitik fel, igy a Fenyes Tekintetu Porta joggal remenykedhetett a hadiszerencse megforditasaban. Azonban a mi harmadik sorunk tehetseges fiataljai jol alltak a sarat es be tudtuk vetni a titkos fegyvert a termeszetes alapu energiakeszitmenyektol regeneralodo elso sort, amely a torokok hatbatamadasaval zavart idezett elo es meghatralasra kenyszeritette az egesz torok sereget.
A statisztikai mutatok kozul kiemelendo a futomennyiseg, amelyben latvanyosan jobb volt a magyar csapat, melynek tagjai negy-negy liter izotonias sportitalt kaptak a csata soran az energiasuritmenyek mellett.
A lovaink futogyorsasagaval a szeleken nagyon elegedett voltam, folovaszmester uramek igen kivalo munkat vegeztek.
Osszessegeben elmondhatom, hogy a felkeszules zavartalansaga illetve a termeszetes  keszitmenyeink adta eronlet nagy segitseget nyujtott strategiai es taktikai elkepzeleseim megvalositasahoz, igy csak gratulalni tudok a fiuknak a gyozelemhez, nehez es taktikusan vedekezo, a szep jatek helyett inkabb a kemenykedessel foglalkozo sereget gyoztunk le."

Hunyadi Janos, nador, erdelyi vajda, szorenyi es macsoi ban, a szekelyek grofja
A magyar csapar szovetsegi kapitanya

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr36457497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása