HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Szerelmes barátim vigyázzatok, mert mindenhonnan a marketing les rátok

2008.07.15. 10:39 Professor Pizka

MEMO

To: CEO

From: markerting director

Subject: new product for 40+ male target group

 

Javaslom, hogy vezessünk be egy új terméket a késő délutáni tvshop-direktmarketing sávba, negyven fölötti férfiak részére. Ez a szegmens alapvetően három fajta termékkel szórható, ezek az autó teljesítményét javító anyagok, a potencianövelők és a derékfájás elleni eszközök.

Competitive intelligence and analysis:

Az autóipari termékek között a prolong teljesítménynövelő éls a WS szuper viasz vezet. Mindkettő alacsony értéket képviselő kínai import termék a szaküzletekben kapható márkák szintje alatt. Eladhatóságukat a hosszas és monoton reklám segíti. A potencianövelők között egyértelműen a potemix nevű készítmény az ellenfél, melynek arketingjét és advert. kampányát értesülésünk szerint a Pusztakotkodácsi Népdalkör és Helytörténeti Egyesület videósa, bizonyos Kamerás Sanyi jegyzi. Ezt a reklámok színvonala alátámasztja. A derékfájós szegmens erős női befolyás alatt áll, ezétr húsz évvel ezelőtt népszerű színészeket alkalmaznak, és ezeket a termékeket főleg ötven körüli nők vásárolják derékfájós férjeknek.

A fentiek alapján az új terméknek az első két szegmensben lehet keresnivalója. Az autós sajtó lejárató kampánya miatt ma már a benzin- és olajadalékokban kevesen hisznek, de az autós szegmenst nem szabad feladni, a magyar férfiak általánios autóbuzisága miatt. A potencianövelő támadható, ezért ott érdemes a fő offenzívát indítani. Két termékkel azonban megosztanánk az erőforrásainkat, ezért a marketing department az RD-vel együttműködve a következő terméket javasolja megfontolásra a vezetőségnek:

 

BRAKE-ERECT Potencia- és Fékhatásnövelő!!!

 

A termék nem direct competitora a Prolongnak, mivel nem az olajhoz vagy az üzemanyaghoz kell adagolni, hanem a fékfolyadékhoz. A reklámban hangsúlyozandó hatásmechanizmus lényege, hogy a főfékhengerbe jutva, az ottani nyomásviszonyokat alapvetően változtatja meg. Az intelligens folyadék a hengeres testet érzékelve térfogat-növekedésbe kezd és nagyobb nyomást fejt ki, miáltal a fékpofák nagyobb erővel szorulnak a tárcsához (dobhoz, de dobfékes autók szerepeltetését a reklámban a férfihiúság miatt nem javasoljuk, noha felmérésünk szerint a célcsoport negyven százalékának valójában hátul dobfékes autója van), ezáltal mintegy huszonhárom százalékkal rövidebb lehet a fékút. A szakértői bizonyításhoz már felvettük a kapcsolatot két régi partnerünkkel, a zschopaui volt keletnémet pártgarázs tagjaiból alakult, Bundeshochdeutsche Ingenieur und Professioneller Fahrer Verein-nal, akik a szokott díjszabás mellett adják az aranydiplomájukat illetve a Wyoming államban működő Humbert Jackson autószerelővel, aki Rocket Science Engineering állandó szakértője, ők megcsinálják az amerikai filmfeélvételeket, de csak a jövő hónaptól állnak rendelkezésre, jelenleg egy aloe vera tartalmú defektjavító sprayt forgatnak Floridában. (ezen terék importja szintén megfontolandó!)

Újításunk lényege, hogy a terméket a másik szegmensben változatlan összetétellel tudjuk árulni. Miután mind a főfékhenger, mind pedig a pénisz hengeres alakú, az intelligens folyadék a péniszben is alapvetően változtatja meg a nyomásviszonyokat, mintegy tíz százalékos pénisznövekedést és hosszabb erekciókat okozva ezzel. Tekintettel a gyógyhatásra, felvettük a kapcsolatot a jászvásári (Iasi, Románia) tisztiorvosi állomással, akik mostmár eU-hatóságnak minősülnek, de a fűtéshátralékuk rendezése fejében kiadják a termék gyógyászati igazolását. Nemrégiben keresett meg minket a brazil WonderTree engineering, ők, a csapvizet áztatnak illegális brazil fűrésztelepekről vásárolt fűrészporral és ez a WonderTree elixír, amelyről igazolásuk van, hogy tulajdonképpen víz. Ezt keverhetnénk a kínából importált semleges vegyi hatású trutyiba, amelyről autószerelőnk azt mondta, hogy végülis nem árt a főfékhengernek és tudomásunk szerint amúgy kínai éttermekben levesek sürítésére alkalmazzák.

A folyadék nem ártalmas, bár a fékrendszer élettartamát némileg rövidíti. Élettani hatása nincs, legfeljebb enyhe hasmenés jelentkezhet az érzékenyebb gyomrúaknál. Miután nemrég bartereztünk három raklap lejárt füstölthús aroma kockát esetleg ízesíthetjük szalonnaízüre a végterméket.

Bevezetésekor hansúlyozni kell a tudományos jelleget, a német ajánlást, a brazil csodaszer indokolná az asszonyok előtt a termék magas árát.

Egyebekben a szokásos fogásokat javasoljuk, de úgy gondoljuk, hogy ezzel a termékkel cégünk egyszerre két szegmensben támadva átvehetné a telemarketing piac férfiszegmensének uralmát

 

üdvözlettel

 

Marketing Department

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr7568928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pappito · http://pappito.com 2008.07.15. 11:17:23

cén pünkt, cén percent bitte!

demonalisator 2008.07.15. 12:13:59

ne fékezd magad.

mbemba · http://olaszforum.blog.hu/ 2008.11.02. 08:11:32

Sok sikert! Meggyőződésem, hogy ilyen tervekkel nyitni a globális piacra, csakis olyan eredményeket hozhat, amellyel a nemzeti összefogás jegyében, sok kiegyensúlyozott, a normális Magyarországért!

M. Laci · http://palferi.blog.hu 2009.01.22. 18:20:52

Én vennék belőle. Évente egyszer-kétszer belecsúszok az előttem levő autóba és emiatt már M3 kategóriába kerültem. legutóbb betétlap helyett kifizettem a lökhárító számlát (az M4 kategóriával járó díjnövekedés drágább lett volna).

A potenciával nincs gondom, mióta (a sörhasam miatt) csak tükörben látom a fütyimet, lemondtam a koituszról, de ha fogyókúrás szerként is hatásos lenne, akkor kipróbálnám.
süti beállítások módosítása