HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Duzzadt csecsek vagyasa

2009.01.14. 09:42 Professor Pizka

Jeszenszky Zsolt megmagyarazza lemezlovas vizsgat.

http://konzervatorium.blog.hu/2009/01/14/interju_jeszenszky_zsolttal

Hosszabb idezet:

"J.ZS.: Szerintem erre a kérdésre is elég egyértelmű a válasz, ha ismét félretesszük a demagógiát és a hatásvadászatot. Aki valamilyen szakmát tanul, valamilyen kompetenciát meg szeretne szerezni, hogy azt később kamatoztassa, fizet érte. Nincs ingyenebéd. A fodrász, a futballista, a vízvezeték szerelő, az egyetemi adjunktus, mindenki. Vannak olyan területek, ahol a tehetség is rendkívül fontos (pl. művészet, sport), de a formális jártasság megszerzéséért az arra vágyók fizetni szoktak.

Minderre a világon mindenütt léteznek az állam által jól kidolgozott keretek, oktatási programok. Természetesen vannak olyan területek is, ahol a szabályozás, az alkalmasság eldöntése nem tárgyi követelményrendszer, vizsga, stb. alapján történik, hanem bizonyos szabályok önkéntes betartásával, etikai kódexek vállalásával, de ezek szanckionálására valamilyen szakmai (ön)szerveződésnek jogosítványa van, s megakadályozhatja bárki számára a tevékenység űzését, ha az önmaguk által előírt szabályokat nem tartja be. Ez tipikusan a szakszervezeti vagy kamarai típusú szabályozás, s nekünk az ellen sincs semmi kifogásunk, ha a lemezlovasság területén ez az elv érvényesülne. Már csak azért sem, mert pontosan ez a helyzet Európa számos országában, pl. Ausztria, Németország, Belgium. Olyannyira, hogy az állandóan nagyon frappánsnak, viccesnek gondolt példaként felhozott DJ Tiesto ("Mi, majd az a hülye Jeszenszky odamegy hozzá, hogy van-e vizsgája?") is ugyanúgy tagja a belga DJ szakszervezetnek, s ugyanúgy betartja és a kollégákkal is betartatja a saját maguk által előírt szabályokat, vállalt kötelezettségeket"

Es most szovegertes orank kereteben vizsgaljuk meg a fenti szoveget.

A lemezlovasoknak termeszetesen van felelosseguk, satobbi.

EZERT

Kellene oket oktatni es vizsgaztatni es ossze kell fogniuk, hogy egymast oktassak es vizsgaztassak.

EZERT

majd jobb lesz a diszkok szinvonala, ezert jobb lesz az ifjusagnak

 

EZERT. tehat figyelem EZERT

adjon az allam hatosagi, ellenorzo, vizsgaztato jogkort a lemezlovasok elcsapatanak, akik ezutan kamarai tagdijat szedhetnek, es termeszetesen szigoruan a magyar ifjusag erdekeit szem elott tartva penzt szedhetnek.

O igen, es adjon a kiraly ehhez a hitbizomanyhoz negyven jo tehenet, ket szuzlanyt, kardot, ket tuzes paripat, Nyirbogdanyt, Nyirturat es Nyirpazonyt osszes jovedelmevel. Cserebe a lemezlovasok elcsapata majd kisuvickolt pancelban adaz tekintettel all ort a magyar diszkozo ifjusag kulturaltsaga folott. Onszervezodes? Onkentes tagsag? A dehogy, majd a zallam kenyszeritse ki.

Arra azert kivancsi lennek, hogy miert nem a diszkok tulajdonosait probalja sarcoltatni allam bacsival a jo lovag. Arra nem is merek gondolni, hogy tudja, hogy keveropulttal nehezebb valakit elintezni mint egy fekete terepjaroval...

 

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr47876546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.01.14. 11:46:32

Megint alacsony volt a kerítés.
süti beállítások módosítása