HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Embriók és háború

2010.08.25. 07:10 Professor Pizka

Olvasom, hogy Amerikában megint betiltották az embriókon végzett őssejtkutatást, mindván, hogy ez embriók megölésével jár. Az embrionális élet jogi helyzetéről mostantól holnaputánig egyfolytában lehetne írni. Azonkívül lehet, hogy aki ezt a módszert védi, arra húsz év múlva mint valamiféle újkori hóhérra fognak nézni mert a technológia ugyanúgy meghaladja majd az embriókísérleteket, ahogyan meghaladta a légköri atomkísérleteket.

Párhuzamosan viszont megemlíthetjük, hogy az embriókísérleteket abban az országban tiltották be, amelyiknek egészséges, termékeny lányai és fiai naponta halnak meg a humbug védelmében Afganisztánban. Ez nekem legalábbis furcsa.

Szintén ma jött a hír, hogy nem vonul ki a magyar kontingens sem onnan. Helyes döntés, ilyen a katonai logika. Ha már egyszer ott vannak helyt kell állni.

Logikailag ugyanakkor... uralkodó véleményaz, hogy a NATO tagságunk miatt meg az ENSZ felhatalmazás miatt nekünk kötelező lenne ott lenni. Elfogadom, hogy valóban beléptünk a klubba, tehát a klub szabályai szerint kell teniszezni.

Ettől azonban az a háború még hülyeség. Ugyanolyan csúfos menekülés lesz a vége, mint mindenkinek aki korábban arra hódítani vagy irányítani próbált. Oszamát vagy megtalálják, vagy nem, néhány tálib vezetőt agyonlőnek. Vagy nem. Legalább lesz mártír akinek lehet a nevét ordítani a következő támadásnál.

 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr842245570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yorkie 2010.08.26. 08:29:47

George Carlin: "Once you leave the womb, conservatives don’t care about you until you reach military age. Then you’re just what they’re looking for. Conservatives want live babies so they can raise them to be dead soldiers."

Szavaztam :)
süti beállítások módosítása