HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Etimológia

2011.12.01. 10:20 Professor Pizka

Sajtóközlemény. Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti Nemzeti  Nemzeti Nemzeti Nemzeti Hatóság (National 11), 2011. december 1.

Célzatos félrefordítással rombolják Magyarország hírnevét reakciós baloldali erők.

A Magyarország kormány által felállított legújabb hatóság, a NIBEK (belső kódrendszerünkben Nemzeti 36) és más társhatóságok nem a spekuláció, hanem a szalonnahamisítás ellen végeznek nemzetközi operatív tevékenységet, német partnerszervekkel karöltve.

Tótawé és más, idegenszívű, nemzetközi érdekcsoportok által madzagon rángatott publicisták azon hamis látszatot kelti, hogy a kormány és hatóságai (Nemzeti 8, 23, 27-42) a spekulánsok alatt olyan személyeket vagy csoportokat értenek, akiknek tevékenysége a latin speculo 1, -avi, -atum (kémlelni) igéből, illetve az abból képzett spceula (kémlelő, megfigyelő hely) származtatható.

Természetesen ez hazugság, tipikus spekuláns tempó, hogy ilyen színben próbálja feltüntetni hazánk kormányát az uszító, magyarellenes érdekektől vezérelt szennymédia.

A valóság ezzel szemben az, hogy Kormányunk és annak előbb felsorolt hatóságai a spekulánsok alatt olyan személyeket vagy csoportokat értenek, akik a szalonnát, (németül: Speck) hazánk egyik legfontosabb exportcikkét és alapvető élelmiszerét próbálják világszerte lejáratni, hamisítani. Dehogy bántjuk mi az IMF-et, a Világbankot, az Uniót, egyáltalán bárkit. Kűűűgyetek mán egy kis pénzt!

Magyarország Kormánya csak a stratégiai szalonnakészletét védi meg minden áron. Ennek érdekében a Nemzeti 45 Hatóság (régi nómenklatúra szerint Nemzeti Rontás-kutató és  Elhárító Intézet) ajánlása alapján kötelezővé teszi minden énekes-dalos mű előadása előtt a Dó-ré-mi-fá-szó-lá-ti-dó kezdetű rövid dal előadását.

Mer csak azért is, itten nem lesz a 48-ból engedve.

Czollos-Kakadu Géza

Kormányszóvivő sk.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr353428396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

altoid · http://altoid.inda.hu/ 2011.12.01. 11:38:59

Sajnos lesznek gondok ezzel is. A speculatius ugyanis a derék hollandok nemzeti süteménye (mandulás-gyömbéres), így az aquis communautaire áruk és szolgáltatások szabad áramlására, valamint a hagyományos nemzeti jellegű élelmiszerek fokozott védelmére vonatkozó szabályai szerint nem szabad ellene semmilyen diszkriminatív lépést tenni.

escargot 2011.12.01. 11:52:06

A norvég kémekkel szemben pedig a spektroszkópiai kutatásainkat védjük, mert beláttuk, hogy hosszú távon nem lehet egy lábon állni, az élelmiszeripar mellett a hájtekben is élre kell törnünk.

vészmadár (pica pica) · http://feleslegesszavaink.blog.hu 2011.12.02. 11:12:34

kutatásaim szerint a Tralfamador bolygó délkeleti csücskének egyik törzse a "speck u lote karvalazmertelpurgi" kifejezést olyan értelemben használja, hogy "Olyan lot vagy, mint egy karvalazmertelpurga".

a kutatásomból levonható nyilvánvaló következtetéseket felajánlom a köznek.
süti beállítások módosítása