HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

Linkblog

Facebook

Felszállt a fehér füst. Aztán a fekete.

2010.06.23. 11:27 Professor Pizka

A Palota előtt halkan morajló tömeg várta, hogy lesz-e jelölt? A jelölt személyének kérdése már hónapok óta téma volt. Tudták, hogy ki lesz, hogyne tudták volna. Azt is tudták, hogy a jelölt mostani helyére pedig egy másik jelölt kerül majd. A jólértesültek ennél többet is tudtak, de a jólértesültek valahogy most hiányoztak a tömegből. Illetve nagyonis ott voltak, de nem akarták elrontani a csodavárást. A jelölt apoteózisát, a megneveztetést, a megszavaztatást és a felkenetést.

Felszállt a fehér füst.

A Palota egyik ablaka, amelyről eddig azt hitték szorosan zárva van és le is van függönyözve, mintha résnyire kinyílott volna. Legalábbis vékony csíkban, eleinte csak lengedezve, mintha valaki az ablakban dohányozna, fehér füst jelent meg. Aztán a füst megerősödött, mint ahogyan az indulni készülő gőzös füstje is vastagszik.

Először csak egy ember rogyott térdre, kezét tárta az égre, és átszellemülten így kiáltott:

Habemus!

Példáját sokan követték, végül az egész tömeg térdelt és kántált. Közben újabb ablakokban jelent meg a füst, mostmár szürkén, sőt itt-ott feketén. Mire az emberek többsége így-úgy feltápászkodott, az első lángnyelvek is feltűnte az ablakokban. Nem tudni ki sikított először, de hamarosan mindenki egymást taposva menekült, ki merre látott a térről.

Az egyik néző csendben egy telefonfülkéhez baktatott: felhívta a 112-t. A rögzített beszélgetés szerint a káresemény bejelentése helyett csak annyit mondogatott: Mi lesz velünk, Mi lesz velünk, ó Uram iragalmazz. Rezignált hang válaszolt:

Látja uram, ez az a negatív hozzáállás ami miatt ez az ország ott tart ahol tart; és azzal lecsapta a kagylót.

 

6 komment · 4 trackback

Címkék: politika elnökválasztás bácsi schmitt kövér örkény

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr232103330

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: "Kedves Négerek!" 2010.07.01. 08:08:10

Schmitt Pál megválasztása sok aggályt okozott a politikai spektrum mindkét(!) oldalán. Az index szerint Kövér „Sámson” László körmeszakadtáig harcolt a Nemzet Palibájának megválasztása ellen, bár figyelembe véve, hogy a komenistákat dús lob...

Trackback: Most akkor integrál vagy megoszt, Pali bá' ... ? 2010.06.25. 15:34:25

Jól van, értem én a felhördülést, lopják a demokráciát, nekem is fáj nagyon, para van, de legyünk már realisták. Ha te lennél a Fidesz, akinek mindent szabad, te kit választanál, ha nem Schmitt Pált? Sőt, tovább megyek, úgy ált...

Trackback: 2010.06.24. 11:32:28

Az új köztársasági elnök:Schmitt Pál párbajtőrvívó, diplomata, politikus. Más szemmel nézve egy hallássérült, amerika mániás, idősödő sportszurkoló, aki képes egy amerikai mintájú repedt fazék ócskavason feszíteni, felébreszteni óvódákat, zavarni ...

Trackback: 2010.06.24. 11:31:02

Az új köztársasági elnök:Schmitt Pál párbajtőrvívó, diplomata, politikus. Más szemmel nézve egy hallássérült, amerika mániás, idősödő sportszurkoló, aki képes egy amerikai mintájú repedt fazék ócskavason feszíteni, felébreszteni óvódákat, zavarni ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

HerbSpaak 2010.06.23. 12:15:09

Professzorom,ha Te normális vagy,akkor én is ! :)

Vizuális típus vagyok,mést most is röhögök.

Köszönöm !

Herb

HerbSpaak 2010.06.23. 12:15:44

még most is , bocsánat

noirp 2010.06.23. 17:54:39

Habemus Palikam!!!
(Esetleg: Salvator noster, dilectissimi, hodie natus est...)

A Palota helyén meg lőn 1 jól hasznosítható telek.

shweir 2010.06.24. 11:48:41

Be fogok pisilni! Tuti be fogok pisilni! Köszönöm uram! Sőt DEO GRATIA!
Nagyon röhögünk!

paranoid T.R. marcipan 2010.06.24. 23:15:56

Nem a 112t, hanem a sárgaházat kellett volna hívni. Ha őket viszik el, jó, ha a telefonálót, akkor is. Tv nincs, gumiszoba meg seduxen van. Lehet h nekem kéne telefonálni :)

Panther_V · http://kigondoltam.blog.hu 2010.06.25. 00:27:24

Na, az ilyen blogok miatt tart itt ez az ország, de le fogunk csapni keményen az öncélú viccelôdésre.