HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Bizonyos ertekek, bizonyos hatarok. Fasz.

2008.03.13. 02:48 Professor Pizka

Mertektarto es mertekado faszok szoktak bizonyos erekekkel es bizonyos hatarokkal foglalkozni, mert faszok. Tehat fasz, fasz, fasz es csakazertis fasz. Komolyan. Jolesik leirni. Fasz. Ugy bizony fasz. Pina. Geci. Zsido. Komcsi. Zsidokomcsi, sot zsidokomcsigecifasz. Szentistvanfaszgecipina.
Na, itt ugyebar, according to... sok "ertelmisegi szerzo, kortars gondolkodo, szereny koziro" velemenye szerint tulmentem bizonyos hatarokon, amelyeket nekunk, muvelt magyaroknak (faszfaszfaszfasz) nem szabad atlepni. Emlekeznunk kell Auschwitzra, Recskre, a gulagra, a rakpartra, az orokmecsesre. Emlekzni es tovabbadni (szentistvanleninpina) mindenkinek, hogy meg egyszer bla...bla...bla...bla...
Hat hogyne ertenek egyet. Sot.
De a Matula anno azert volt az egyik kedvenc lapom, mielott az iroi sajnalatos modon felnottek, mert tudott ezzel szorakozni. Ezzel a savanyu komolyarcusaggal, ezzel az egesz kepmutato tabukultusszal. Sot, meg elveztek is. Elveztek, hogy vannak hulyek, akik meg nagyobb hulyet csinalnak magukbol, mert ok "kiallnak az ertekek mellett". Eszukbe nem jutott volna, hogy a Matula azert zsidozik felszabadultan, teli pofaval rohogve, mert van olyan hulye aki odasetal es hosies pofaval terdel le a spriccelo faszok (fasz, pina, geci) ele. Mert azt hiszi, hogy hos, pedig csak egy bolond szegeny. MEg  Kocsis atyan is hogy ki voltak akadva, pedig o is tiszta provokacio volt.
A nem irunk le csunya szavakat, nem fogdossuk a futyinket (fasz, fasz, fasz) tipusu dolgokat kicsi korunkban nevelik belenk. Pedig hat... bizony fogdossuk a faszunkat (egy angol baratom szerint: "there are wankers and there are liars...") es csunyan beszelunk. Ahogy Karinthy irja: Ez a mi Sammy Goldstone baratunk megiscsak egy piszok zsido. De az ertekek mellett ki kell allni. Es szerencsere mindig lesznek Gogolok, Karinthyk es Matulak, akik az ilyeneket jol kirohogik. Nem feltetlenul azonos muveszi szinvonalon, de jot rohognek rajtuk. Elmultunk tizennyolc evesek, nem vag pofon senki minket, ha azt mondjuk, fasz (faszfaszfasz). Dehat ugye az oncelu obszcenitasnak is van hatara. Hohohoh. FAAAAASZ!
Persze vannak olyan felnottek, akik mar tizenharom evesen felnottek voltak es tudjak, hogy attol az ember erkolcsos vagy eppen filoszemita, ha nem mond olyankkat, hogy fasz, vagy nem zsidozik, egy hulye zsidora nem mondja azt, hogy hulye zsido, mert ugye europai ertelemben veve holokauszt izebize. Az mindegy, hogy a holokauszt mibenlete nem egeszen vilagos elotte. Hogy fingja nincs az askenazi, a szefard, meg mondjuk a buharai zsido kozotti kulonbsegrol, nem tudja, hogy haszidok spiritualis vezetojet a mai napig Szatmar rabbijanak cimezik... dehat az europai ertelemben vett...Az ilyenekkel lehet megolni minden kreativ dolgot. Mindet, kivetel nelkul. Igenis, ha filmben dugnak, akkor dugnak. Basszameg. Ha az amerikainak minden masodik szava fuck, akkor a magyar szinkronban europai ertelemben veve a macska rugja meg. Persze ezek megerdemlik, hogy jot rohogjenek rajtuk az emberek. Be is fejeznem a filozofalast, mert ugyan Bede valahol a Zold Pofa szigetein csatangol, de ezen a ponton mar regen ram sutottek volna az "okoskodo kis zsido geci faszfej lehetsz" valaszt.
Hogy ez miert jutott eszembe? Nos, azert, mert a kedvenc blogjaim egyiken, a nagysikeru Napirajzon, valami europai ertelemben vett karotnyelt hulye fasz (fasz, fasz , fasz) kikelt Grafit mongol teremtesmitosza mellett. Hogy az serti az  o nemzeti erzelmet, vagy mi. A nemzeti micsodajat? Konyorgom, az a rajz egyreszt mongolokrol szol. Nincs meg a hulyenek, hogy nemi verfurdot kiveve nekunk semmi kozunk a mongolokhoz. Masreszt grafit igencsak visszafogott rajzot alkotott, mert ugye a mi teremtesmitoszunkban egy solyom varrta le Emeset. Most kepzeljuk el, amint a madarjelmezbe (mondjuk a ferencvarosi zold-feherbe) oltozott Lauro Giotto (vagy a nagyobb botrany kedveert maga a Kiraly, Ron Jeremy) a jelmezbol kiallo fasszal tuszkolja mondjuk Boroka Ballst, aki ekozben osmagor nyelven nyogdecsel...ne, ha kozben nem tolna alulrol seggbe Hunor es nem szopatna a csodaszarvas jelmezbe oltozott Frank Gun. Rendezte Kovi.
Olvasoi levelek:
"A Ferencvarosi Torna Club szaztizenX eves es legszentebb hagyomanyunkat a zold sast es sok ember erzelmeit..."
"A Hunszittya erzelem nem turheti hogy osanyank szeplotelen nevet..."
Persze egyik se latna be, hogy az egesz gunynak a celja a megpukkado polgar. Anelkul a pukkanas nelkul nem er az egesz semmit.
De azert mindig lesznek, akik egy kobor fasz, zsido, mongol teremtesmitosz utan azonnal rosszra gondolnak. Van persze olyan, amit az en gyomrom is nehezen vesz be. De konyorgom, unnepeljuk mar meg az emberi sokszinuseget azzal, hogy nem akarunk az ilyenek utan oldokolni es vert latni. Most legutobb valami Jezusos karikatura utan akartak meszarolni, Jezus neveben. Aki ugyebar a meszarlas legnagyobb ellenzoje volt, ha pontosan emlekszem a hittanoran elhangzottakra. Persze, en is megbotrankoztam. De konyorgom, ez volt a celja, hogy a sok vadkereszteny elojojjon es hoborgjon.
Tudom en, hogy ez a vilag rendje, de akkor is idegesit a sok hulye fasz. Sot, most en is olyan hulye fasz voltam, hogy errol megeresztettem egy felhaborodott irast. Ha lenne humorerzekuk, a hulye faszok most nagyon rohognenek, hogy megpukkad mergeben ez a hulye fasz. Fasz, fasz, fasz.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr52378778

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

olda 2008.03.13. 04:39:41

na ide figylej, te fasz!

1. a buharai az nem bukharai? és kihagytad jement!
2. az a fasz aki a grafitember rajzán kiháborodott, és minden további ilyen kretén korlátolt. Korlátolt, tehát képtelen örülni a kibaszott emberi sokszínűségnek, mert nem lát át a korláton.
3. te valami zsidó lehetsz
4. a szentistvanleninpina egész egyszerűen ODABASZ!
5. a matula szar

Professor Pizka 2008.03.13. 06:00:14

Figylej, mi? Most lebuktal, Nicolae. Freudi elgepeles. Milyen a kecskedugas a regatban Nicu baratom, te roman fasz?

deadeyes 2008.03.16. 21:55:15

ennek se füle se farka. gondolom, ez volt a cél. de mi a fasznak?

bjela szila 2008.07.11. 02:36:46

faszt a fasznak , örüljön...
süti beállítások módosítása