HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Finom gasztronómia

2010.12.16. 13:16 Professor Pizka

Szereplők:
-Konsztanytyin Ivánovics Bruz, orosz milliárdos-csemete és performansz-művész,
-Henry, The 6th Viscount of Crosfield, biszexuális angol arisztokrata

Helyszín: a Párizsi Jockey-club titkos dorbézoló szobáinak egyike

Felszolgál: Péter Anna

Henry: Ah, Constantine!

Kosztya: Hullo, Henry how do you do?

Henry: Absolutely well my dear Russian, what about you?

Kosztya: Not bad, not bad...anyway...mivel üssük ma el unalmunkat?

Henry: Hozassunk a Dior-háztól egy manökent, vetkőztessük le, fektessük hasra, és szarjunk a hátára!

Kosztya: ah, azt már unom, a múlt szerdán is azt csináltuk.

Henry: Mi ez az ecetszag?

Kosztya: Péter Anna épp hetven liter balzsamecetből redukál három deci mártást.

Henry: Mihez?

Kosztya: Flambírozott csincsillagerinchez, vagy ökörszemhez, már nem is tudom. Izgalmas, új ételnek ígérkezik.

Henry: csincsillagerinc? ökörszem? Mint izgalmas ételek? Ki ez a Péter Anna? Ezeket a kajákat az etoni menzán a kutyáknak se adták volna. Gerincesek? Magában? Nem mondom ha még szöcskebelsőségek lennének hozzá!

Kosztya: azért nem kell enniyre avantgárdnak lenni. Szerintem Péter Anna nagyon finom egyensúlyt képvisel a hétköznapi, rusztikus ételek és a csúcskonyha között, teszi ezt sajátos, nagypolgári ízléssel.

Henry: Costy, kezdesz olyan unalmas lenni, mint valami borblogger. "Teszi ezt"??? Hamarosan jönnek a délceg tanninok! Iszol te eleget mostanában?

Kosztya: Ugyan, henry, persze hogy iszom. Te vagy karót nyert arisztokrata. Ismerjük be, hogy a mangalicazsírban kirántott Szent Jakab kagyló a tetején azzal a nádcukros bálnageci-habbal, igazán jó volt.

Henry: Na jó, belátom, igazad van. Nincs kokód?

Kosztya: Már hogyne volna:

(eltolnak két utca kokaint)

Henry: Te, Costy, addig péterannáztunk, hogy még mindig semmi érdekeset nem találtunk ki mára.

Kosztya: hát...mi lenne, ha kimennénk a Concorde térre, és egymásra szarnánk a turisták szeme láttára?

Henry: (ásít)

Kosztya: Vagy üljünk repülőre és Bangkokban valami transzfesztitára szarjunk, aztán töröljük ki a seggünk százdollárosokkal.

Henry: Ma valahogy nem vagy formában Costy, a csincsillagerinc mikor készül el?

Kosztya: Múlt szerdán tette oda, szerintem két napon belül, mert csak félnyersre készíti el.

Henry: Van egy ötletem.

Kosztya: Micsoda, hiszen a családodban öt generáció óta nem gondolkodott senki!

Henry: Magam is csodálkozva állok magam előtt.

Kosztya: Halljuk!

Henry: Vetkőztessük le Péter Annát, fordítsuk hasra, és...

Koszty: Ne is folytasd, lássunk hozzá!

Elkapják a menekülő Péter Annát és...

 

 

 

6 komment

Címkék: gasztronómia

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr782519506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Iustizmord 2010.12.16. 16:00:01

finoman szólok hogy a crossfield kettő (2) db "s"-sel készül, gyengén flambírozva, a hátára szarva

jacint70 · http://jacint.blog.hu 2010.12.16. 16:27:05

nádcukros bálnageci-habbal

Na, itt röhögtem fel... ;-)

Nadiposzi (törölt) 2010.12.17. 09:02:06

A bálna geci sajnos elég nehezen szerezhető be idehaza, de a Ráday utcában, az Ízes Varsában kapható tubusos folyami kecsege sperma is helyettesítheti, ami ugyan nem ér fel a Japánban népszerű Dojo-tonnal, de ha a nádcukrot kissé karamellizáljuk, a hatás ugyanolyan.

The Drunken Master (a.k.a. Eltiron) 2010.12.20. 12:20:06

Azt hiszem, egyezik a véleményünk a gasztrobloggerekről.

Hullafotós 2010.12.20. 12:49:58

Ez az alávaló nagypolgári egyensúlyképviselő a minap oly príma lenyűgözést produkált mexikói konyhából, h azt kívántam, bárcsak minden puccos (szükségszerűen jelzőhalmozós menülistával bíró) helyen úgy főznének, mint ő(k) a padláson.
Jelszavuk "Túl az Olimpián" lehetne.
süti beállítások módosítása