HTML

Louie the purple horse

Nem kell sietni. Raerunk. Majd en szepen, lassan okosan megirom.Online asztalfiok. Ugysem ertene senki, de azert olvassak csak el, ne csak nekem fajjon. Aki hirdetni akar szerény látogatottságú rétegblogomon küldjön üzentet. Megyegyezünk.

Friss topikok

  • Dworkyll: És az élet utolérte az irodalmat, lett Lidl a Csalogány utcában :) (2022.09.03. 23:52) A belbudai Lidlben
  • törzsmókus: az a durva, hogy az eus forrásokból meg a világgazdaság növekedéséből azóta is húzzák. de legalá... (2021.02.22. 08:43) Berlusconi legalább elkurvázná
  • Manfréd Sipeki: Én igényelném a részletes leírást az "beszélgetés az apóssal témakörben". Rég röhögtem ennyit. (2015.09.24. 11:47) Gyertek hegeszteni
  • GutBesserWasser: Azért ne nézzük le teljesen a melósokat. Mondom ezt mérnökként, aki sokat "jártassa" a száját, vis... (2013.05.17. 10:20) Politikaikag korrekt dürrögés
  • vészmadár (pica pica): állat:) (2013.04.11. 14:53) Alejandro de los Ingredientes: INCI szerint

Linkblog

Facebook

Pig Killers: Michigan

2011.11.06. 12:01 Professor Pizka

 A CBS legújabb sorozatát Billy Recoba producer magyarországi útja ihlette.

Az amerikai adaptációban megismerkedhetünk Larry "Black Buffallo" Johnsonnal, az indián származású böllérrel, akit barátai csak Buff-nak szólítanak. Buff és csapata, Michigan államot járják, és disznót ölnek. A csapat tagja Chipsy, a csinos béltisztító lány, aki a hagymásvérhez is jól ért, Bebop és Rocksteady a markos fogólegények akik a PB gázpalackot is kezelik a perzselésnél, illetve Jane, a volt sztriptíztáncosnő, aki jelenleg főz s pálinkát tölt a csapatnak. 

A fő antagonista a sebhelyes arcú Miguel Fernandez, a helyi ÁNTSZ-ellenőr, illetve Firnájsz Rajmund r. ftőrm, körzeti megbízott, Billy Richardson seriff, akit a rendzavaráshoz és garázdasághoz szokás kihívni. Szintén negatív szereplő a szemrevaló, Anita Gilchrist, aki állandóan betiltással fenyegetőzik a szövetségi disznóölők nevében és pont a legjobb részeknél akarja átvenni a disznóölés lebonyolítását.

Maga a cselekmény a hatodik rész után teljesen érdektelen, mivel alapvetően minden disznóölés tök ugyanúgy történik, ezért be kell vezetni alternatív cselekményszálakat. Ezek a következők lesznek:

Chipsynek minden második részben összetörik a szívét, minden nyolcadik részben próbál durváskodni vele a nyolc résszel ezelőtti szívtipró, akit Bebop kerget el határozott fellépésével és dagadó izmaival. 

Buff könyöke begyullad, mert olyan gyenge színész sikerült csak szerződtetni, hogy a kalapja szembe húzásán kívül más színészi eszköze nincs, de a kalaphuzigálástól teniszkönyöke lesz, ezért innentől kezdve sokkolóval öli meg a disznót.

Buff kijárkál az apja sírjához, Buff sr. egy yorkshire húshasznú ártány áldozata lett, amikor Buff jr. hét éves volt, és végignézte. A harmadik évadban kiderül, hogy az állandóan geciző Anita Gilchrist ilyenkor messziről nézi egy fa mögül a temetőben. Buff véletlenül elkapja a tekintetét. Innentől kezdve három-négy részenként téma, hogy akkor most összejönnek, vagy sem.

Bebop valamikor a második évad közepe táján szerelmet vall Chipsynek.  

Billy Richardson elvált, van egy kislánya, az anyjával hatrészenként majdnem kibékülnek. 

Rocksteady-ről kiderül, hogy csatak buz meleg és szerelmes Miguel Fernandezbe. 

Miguel Fernandezt üldözi a nemzetközi köménymag maffia, mert kitiltotta ezt a fűszert a hagyományos michigani sütnivaló kolbászból. Állandóan megy a célozgatás, hogy korábban ő is köménymagban utazott.

Jane-t üldözi a múltja, mindenféle gengszterek kerülnek elő, akiket a karikás szemű Buff szokott elzavarni.

A második évadtól kezdve az udvari szőnyegporolóra akasztott másfél méteres képátlójú képernyőn tervezik meg a disznóölést. Van szövetségi genyó hízó adatbázis, minden megölt disznó lelkén válogatott bűnök sora szárad.

A harmadik résztől kezdve 45 perces epizódonként három perc alá csökken a disznóölések aránya, a fő hangsúly a személyes érzelmi konfliktusokra helyeződik.

Végül kiderül, hogy mindenki vámpír és csak a hagymásvér miatt csinálják az egészet.

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://raerunk.blog.hu/api/trackback/id/tr273357968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spájzcetli 2011.11.06. 18:46:04

…próbálták rafináltan álcázni vámpírságukat – a hagymás vért vegyítették néhány maréknyi pirított zsemlyekockával, némi főtt sertés bélzsírral és így sütötték ki recehájba csomagolva-, de Csuszpájz felügyelő, a Bűvös Szakács egyik –nyelvügyileg kiváló- törzskommentelője kiszúrta… :D

Nadiposzi (törölt) 2011.11.06. 21:47:05

Baszki. Bezzeg a régi sorozatok, a Nők a pult mögött, meg a Kórház a város szélén!

tomware · http://tomware.blog.hu 2011.11.07. 13:12:19

Hát... szerintem az Amcsi motorok és a sikítósan örülős ház-romboló-építő show mellett simán beférne a többi ismeretterjesztő-valóságshow mellé.
Vagy éppen ezért teszteled rajunk?
süti beállítások módosítása